Gimdziau Anyksciuose, pati esu uteniske. Teko dukryte keduteje vezt, nes taip saugiau. Visa kelia vaikutis pramiegojo, viskas OK

Mes lopsyje vezem, irgi buvo baisu maziuka i autokedute sodinti. Bet tikrai be reikalo, dabar tik autokedutej vaziuoja. O visos kalbos, kad nebeapsimoka, greit uzaugs, manau, kad vaiko gyvybe tikrai daugiau kainuoja nei keli simtai litu
mes vezeme abu savo mazylius lopsiuose, nors saugiau buvo keduteje, bet as pabijojau i kedute deti

Vežiau kėdutėje, nors ir netoli vežt reikėjo, bet ji tikrai pateisina visus lūkesčius

siais laikais rankose vezti naujagimi
taigi yra autokedutes specialiai tam pritaikytos, o kurios nenori naujagimiu i jas "sodinti" yra lopsiukai - juos irgi dirzais pritvirtint galima automobilyjei - as butent taip ir veziau

taigi yra autokedutes specialiai tam pritaikytos, o kurios nenori naujagimiu i jas "sodinti" yra lopsiukai - juos irgi dirzais pritvirtint galima automobilyjei - as butent taip ir veziau

kad ir koks maziukas buvo, kad ir kaip arti vezti reikejo, vezem autokedutej
negali zinot, kas kelyje gali ivykti - jei ne tu ivaziuosi, gal koks asilas tau ivaziuos, o pasekmes paskui gali ir nelabai linksmos buti

negali zinot, kas kelyje gali ivykti - jei ne tu ivaziuosi, gal koks asilas tau ivaziuos, o pasekmes paskui gali ir nelabai linksmos buti

aš vežiau lopšyje ir pati šalia to lopšio sėdėjau. O kėdutės mano vyrukas po šiai dienai nemėgsta
, man ir pačiai atrodo kažkaip baisiai ten nepatogu jam sėdėti, bet tenka kentėti vardan saugumo.

Vežėm kėdutėje, nors ir netoli, taip saugiau.
Nuo pat pirmų kelionių automobiliu sodinom į kėdutę, tad ir dabar sėdi be jokių zirzimų, pati pasako, kad reikia prisisegti
. Kartą pažįstami pateko į avariją, mašina vertėsi kelis kartus. Mama pasakojo: prasimerkiu, o mano vaikas žemyn galva kabo... Baisu? O kas būtų tam trijų mėnesių kūdikiui nutikę be kėdutės? Tą kartą tik išsigando...

Tik keduteje
Kai tiek beprociu keliuose, man net mintis nekiltu kitaip vaiko veziot

niekaip nesuprantu, ko bijoti vaiką sodint į kėdutę? Vaikas suluš ar ką? Kas ten nutiks? Juk kėdutė pritaikyta kleckam nuo gimimo, tai ko ten bijot? Čia kažkoks mamyčių įsikalbėjimas ir tiek.