Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

Gimdziau Anyksciuose, pati esu uteniske. Teko dukryte keduteje vezt, nes taip saugiau. Visa kelia vaikutis pramiegojo, viskas OK thumbup.gif
Atsakyti
Mes lopsyje vezem, irgi buvo baisu maziuka i autokedute sodinti. Bet tikrai be reikalo, dabar tik autokedutej vaziuoja. O visos kalbos, kad nebeapsimoka, greit uzaugs, manau, kad vaiko gyvybe tikrai daugiau kainuoja nei keli simtai litu
Atsakyti
mes vezeme abu savo mazylius lopsiuose, nors saugiau buvo keduteje, bet as pabijojau i kedute deti ax.gif
Atsakyti
Vežiau kėdutėje, nors ir netoli vežt reikėjo, bet ji tikrai pateisina visus lūkesčius thumbup.gif
Atsakyti
Vesiu kedutej, nes nenoriu paskui visa gyvenima grauztis, kad viena minute pakeite ar sugriove mano ar mano vaiko gyvenima. Kam rizikuot ir veztis rankose?
Atsakyti
siais laikais rankose vezti naujagimi g.gif schmoll.gif
taigi yra autokedutes specialiai tam pritaikytos, o kurios nenori naujagimiu i jas "sodinti" yra lopsiukai - juos irgi dirzais pritvirtint galima automobilyjei - as butent taip ir veziau smile.gif
Atsakyti
kad ir koks maziukas buvo, kad ir kaip arti vezti reikejo, vezem autokedutej 4u.gif
negali zinot, kas kelyje gali ivykti - jei ne tu ivaziuosi, gal koks asilas tau ivaziuos, o pasekmes paskui gali ir nelabai linksmos buti mirksiukas.gif
Atsakyti
aš vežiau lopšyje ir pati šalia to lopšio sėdėjau. O kėdutės mano vyrukas po šiai dienai nemėgsta user posted image, man ir pačiai atrodo kažkaip baisiai ten nepatogu jam sėdėti, bet tenka kentėti vardan saugumo.
Atsakyti
Vežėm kėdutėje, nors ir netoli, taip saugiau.
Atsakyti
Nuo pat pirmų kelionių automobiliu sodinom į kėdutę, tad ir dabar sėdi be jokių zirzimų, pati pasako, kad reikia prisisegti smile.gif . Kartą pažįstami pateko į avariją, mašina vertėsi kelis kartus. Mama pasakojo: prasimerkiu, o mano vaikas žemyn galva kabo... Baisu? O kas būtų tam trijų mėnesių kūdikiui nutikę be kėdutės? Tą kartą tik išsigando...
Atsakyti
Tik keduteje doh.gif Kai tiek beprociu keliuose, man net mintis nekiltu kitaip vaiko veziot schmoll.gif
Atsakyti
niekaip nesuprantu, ko bijoti vaiką sodint į kėdutę? Vaikas suluš ar ką? Kas ten nutiks? Juk kėdutė pritaikyta kleckam nuo gimimo, tai ko ten bijot? Čia kažkoks mamyčių įsikalbėjimas ir tiek.
Atsakyti