Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

QUOTE(vivaflame @ 2008 08 24, 14:07)

Papildyta:
beje, turiu viena Pazistama kuri savo vaikeli veziojosi tiesiog vezime, istumdavo vezima i masina - minivena uzsPausdavo staPdi vezimo ir i kelione , nu tik aisku toli nevaziuodavo, nu bet man tai kazkoks kosmaras ....  doh.gif  doh.gif  doh.gif

doh.gif doh.gif viskam yra ribos, proto neturejimas netleis nuo atsakomybes siuo atveju
Atsakyti
QUOTE(vivaflame @ 2008 08 24, 14:07)
beje, turiu viena Pazistama kuri savo vaikeli veziojosi tiesiog vezime, istumdavo vezima i masina - minivena uzsPausdavo staPdi vezimo ir i kelione , nu tik aisku toli nevaziuodavo, nu bet man tai kazkoks kosmaras ....  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Dar ir taip buna blink.gif blink.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
Mes savo angeleli parsivezeme keduteje.Ir net minties kitokios nebuvo,svarbiausia musu brangenybes saugumas. O kas del nepatogumo,tai net neisivaizduoju,kas jau ten taip nepatogu.Musu kleckutis nerode jokiu nepasitenkinimo zenklu,juk ir pilvelyje jis buvo susirietes rolleyes.gif
Atsakyti
Mes parvaziavome be jokios kedutes, ir nemanau, kad labai jau blogai padareme. Ne taip toli nuo namu ta ligonine, kaip kazkuri mamyte ir minejo, nereikia lakstyt, o tiesiog atsakingiau vaziuot. As savo princese parsiveziau vokelyje, laikydama ant ranku 4u.gif O ji tuom naudodamasi ir snaude thumbup.gif
I kedute pradejom sodinti nuo 1 menesio, nes iki tol ji mums labai jau gleznute atrode wub.gif , ikrenta i ta kedute, taip nepatogiai atrode rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuxxx @ 2008 08 25, 21:24)
Mes parvaziavome be jokios kedutes, ir nemanau, kad labai jau blogai padareme. Ne taip toli nuo namu ta ligonine, kaip kazkuri mamyte ir minejo, nereikia lakstyt, o tiesiog atsakingiau vaziuot. As savo princese parsiveziau vokelyje, laikydama ant ranku  4u.gif O ji tuom naudodamasi ir snaude  thumbup.gif
I kedute pradejom sodinti nuo 1 menesio, nes iki tol ji mums labai jau gleznute atrode  wub.gif , ikrenta i ta kedute, taip nepatogiai atrode  rolleyes.gif

aha, tu atsargiai važiuosi, vyras atsargiai važiuos, o tas asilas iš už kampo nebūtinai....
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 08 26, 10:24)
aha, tu atsargiai važiuosi, vyras atsargiai važiuos, o tas asilas iš už kampo nebūtinai....

Na zinoma, visko atsitinka verysad.gif Bet as tokios nuomones, kad reikia kuo maziau bijoti, o tiesiog buti atsargesniems. O be to, mazyle nebuvo padeta kur nors ir neprisegta, o ant mano ranku rolleyes.gif
Zinoma as ir uz tai, kad saugiau vezti keduteje, bet man tuo metu atrode ji dar per maza, per glezna wub.gif
Atsakyti
O mes isidejom i vezimo isimama lopsi ir parsivezem. Kedutes dar neturejom. o lopsyje maziuke miegojo iki namu. ir namuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutuxxx @ 2008 08 26, 09:59)
Na zinoma, visko atsitinka  verysad.gif  Bet as tokios nuomones, kad reikia kuo maziau bijoti, o tiesiog buti atsargesniems. O be to, mazyle nebuvo padeta kur nors ir neprisegta, o ant mano ranku  rolleyes.gif
Zinoma as ir uz tai, kad saugiau vezti keduteje, bet man tuo metu atrode ji dar per maza, per glezna  wub.gif

Tai vat kėdutė juk ir yra atsargumas.

Aš vat vakar važiavau mašina ir mąsčiau. Vyras staigiau pastabdė ir man reikėjo prisilaikyt.. O dabar galvoju .. US vaiku taip ir plojies.. Juk rankos užimtos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2008 08 27, 08:20)
Tai vat kėdutė juk ir yra atsargumas.

Aš vat vakar važiavau mašina ir mąsčiau. Vyras staigiau pastabdė ir man reikėjo prisilaikyt.. O dabar galvoju .. US vaiku taip ir plojies.. Juk rankos užimtos?  g.gif

Pilnai su tavimi sutinku 4u.gif Neuztenka vien paciam buti atsargiam,kai aplinkiniai laksto kaip akis isdege doh.gif Mes taip pat pries keleta svaiciu vaziavome namo is savaitinio shopping'o kai staiga viena bezdzione isleke mums priesais kaip viesulas.Gerai,kad manasis nelaksto,tad galejome sumazinti greiti,kad nesitrenkt i ja ant ziedo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 08 27, 10:23)
Pilnai su tavimi sutinku 4u.gif Neuztenka vien paciam buti atsargiam,kai aplinkiniai laksto kaip akis isdege doh.gif Mes taip pat pries keleta svaiciu vaziavome namo is savaitinio shopping'o kai staiga viena bezdzione isleke mums priesais kaip viesulas.Gerai,kad manasis nelaksto,tad galejome sumazinti greiti,kad nesitrenkt i ja ant ziedo doh.gif

tai vat vat - dauguma mamų pabrėžia, kad vežant vaikutį ant rankų, jų vyrai atsargiai važiuoja. šaunu, bet jeigu visi atsargiai važinėtų - tai ir avarijų nebūtų. žinoma, kelias iki namų iš ligoninės dažniausiai būna trumpas ir daugumai peršasi mintis, kad kas čia gali atsitikti per tuos kelis šimtus metrų unsure.gif bet gali - dar ir kaip. aišku tpfu tpfu tpfu neduok dieve unsure.gif nenoriu smerkti tų, kurios jau parsivežė ant rankų savo stebuklus - nes tai reiškia, kad viskas praėjo saugiai, tiesiog būtų šaunu jeigu būsimos mamos negalvotų, kad trumpas atstumas, atsargus vyros vairavimas ir jos rankos yra geriausios saugumo priemonės ax.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai abu vaikučius parsivežiau ant rankų, nenorėjau jų paleisti nė minutei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2008 08 27, 10:13)
tai vat vat - dauguma mamų pabrėžia, kad vežant vaikutį ant rankų, jų vyrai atsargiai važiuoja. šaunu, bet jeigu visi atsargiai važinėtų - tai ir avarijų nebūtų. žinoma, kelias iki namų iš ligoninės dažniausiai būna trumpas ir daugumai peršasi mintis, kad kas čia gali atsitikti per tuos kelis šimtus metrų  unsure.gif  bet gali - dar ir kaip. aišku  tpfu tpfu tpfu neduok dieve  unsure.gif  nenoriu smerkti tų, kurios jau parsivežė ant rankų savo stebuklus - nes tai reiškia, kad viskas praėjo saugiai, tiesiog būtų šaunu jeigu būsimos mamos negalvotų, kad trumpas atstumas, atsargus vyros vairavimas ir jos rankos yra geriausios saugumo priemonės  ax.gif

Pritariu šiai nuomonei visu 100 %! Mes galim vairuoti saugiai, lėtai, bet niekas neduos garantijos, kad neišlėks koks nors... Ir taip gali būti net ir labai trumpame kelyje! Saugokit savo mažiukus! Žiūrėkit, kad jūsų nenoras nė minutėlei paleisti vaikiuko iš rankų nesibaigtų blogai.......... unsure.gif Prieš sėsdamos į mašiną pirmenybę duokit galvai, o ne širdžiai smile.gif
Atsakyti