niekaip nesuprantu - iš kur tas toks nenoras vaiko į tas autokėdutes sodint? Niekiap nesuvokiu, paaiškinkit man kas nors
juk jos pritaikytos tokiem kelckam, visi išlenkimai, susukimai, paminkštinimai, pakietinimai, saugos diržai ir pan. Tai kur problema? Vaikas devynis mėnesius mamos pilve susisukęs susirietęs guli, bet jam gimus panaši poza jau yra problema? Kur jie ten sukritę? kur sulinkę? teisingai teisingoje ir pritaikytoje kėdutėje pasodinti tai tikrai ne...

Mes grizome namucio su taksi, o vaikiuka ipakavome i silta vokeli.
Mes į Vilnių iš Panevėžio kuo puikiausiai parvykom automobilinėj kėdutėj

QUOTE(Isila @ 2008 11 22, 19:02)
niekaip nesuprantu - iš kur tas toks nenoras vaiko į tas autokėdutes sodint? Niekiap nesuvokiu, paaiškinkit man kas nors
juk jos pritaikytos tokiem kelckam, visi išlenkimai, susukimai, paminkštinimai, pakietinimai, saugos diržai ir pan. Tai kur problema? Vaikas devynis mėnesius mamos pilve susisukęs susirietęs guli, bet jam gimus panaši poza jau yra problema? Kur jie ten sukritę? kur sulinkę? teisingai teisingoje ir pritaikytoje kėdutėje pasodinti tai tikrai ne...

sutinku 100 proc

TIK keduteje ir ne jokiuose lopsiuose ar ant ranku. Nesvarbu, kad vaikas rekia, paskui pripranta ir matyt su laiku supranta, kad kitaip nebus, todel neverta ausinti burnos

O siaip kazkur vaziuojant jei ir pradedavo rekti, niekas nekreipdavo demesio, neisiminejom is kedes principingai ir dabar problemu nera - ir vaziuojam saugiai, ir be asaru

Mes lopsiuke parsivezem, bet kita greiciausiai vesim keduteje
saugiau

Vienareikšmiai, tik auto keduteje, jokiu lopšių

pirmaji parsiveziau ant ranku, antra ir trecia keduteje
as tik uz kedutes

as tik uz kedutes

Net neisivaizduociau kaip reiketu kitaip parsivezti jei ne keduteje juk ji pritaikyta specialiai tik gimusiems ten juk yra ir galvytes laikiklis ir dirziukai specialiai prilaiko, mamos nejuokaukit
ir tik kedutese vezkit vaikucius

Parsivezem lopsyje susuke i vokeli, o po to i autokedute dedavom...

Mes savo dukrytę parsivežėmė autokėdutėje, ir visą laiką, kur bevažiuotume, mažoji sėdi savo autokėdutėje. Manau, tai tikrai yra saugiau.
Mes parsivežėme lopšyje, jis prisistvirtindavo su diržais
kadangi man nuo ligonines iki namu tik 2 minutes kelio tai parsivezem ant ranku, bet mylim kedute labai