zinoma auto kedutei saugiau,bet as savo lialiu parsiveziau ant ranku

Mazyli reikia parsivezti autokeduteje...- tam jos ir skirtos.Visos vaiko keliones turi buti saugios. Pagal keliu eismo taisykles auto kedutes reikalingos iki 3 m....o ir po to nekenkia....Pirmaji taip parsiveziau ir antraja irgi taip planuoju parsivezti. Saugu, ramu, patogu

Autokedutėje
Autokeduteje

PARSIVEZEM LOPSY

Lopsi nes buvo salta ir vejuota
ant rankų
,bet visu keliu drebėjau,kad tik kas nenutiktų

Nors man ir keistai atrode, kad naujagimi reikia vezti keduteje (o kas, jei jis uzsinores valgyti arba prades verkti?), vistiek buvau isitikinusi, kad reikia laikytis visu saugumo reikalavimu. Is tikruju net issigandusi ziurejau i toki vaizdeli, kai vienu metu, 12 val dienos, nemazai gimdyviu buvo israsytos is gimdymo namu, ejo link automobiliu ir sedosi i priekine sedyne su kudikiu ant ranku. Mintyse joms visoms palinkejau saugaus ir gero kelio. Man paciai ta kedute buvo kaip issigelbejimas. Juk po gimdymo plysimu ir kirpimu as galejau sedeti tik ant kairio sono, o vaziuoti teko is Vilniaus i Moletus. Tad visa kelia buvau isikibusi i dureles, kad viena puse galeciau laikyti pakelta. O kita ranka prilaikiau kaip drebuciai drebanti pilva. Niekaip nebuciau galejusi veztis vaikelio rankose. O jis visa kelia keduteje sau ramiai ismiegojo

Mazyli reikia parsivezti autokeduteje...- tam jos ir skirtos.Visos vaiko keliones turi buti saugios. Pagal keliu eismo taisykles auto kedutes reikalingos iki 3 m....o ir po to nekenkia....Pirmaji taip parsiveziau ir antraja irgi taip planuoju parsivezti. Saugu, ramu, patogu 4u.gif

Net mintis nekilo ant ranku vaika automobilyje laikyt
QUOTE(MurkuMurku @ 2008 06 09, 09:12)
Sveikos, mamytes, turiu toki klausima: kaip jus vezete savo maziuka namo? Kaip ir aisku, kad reikia sodinti i kedute, bet gi jis naujagimis, man galvoj netelpa, kaip ji ten sodinti??
Suprantu, kad kedutes tam ir gaminamos, kad vaikuciui butu saugiausia vaziuoti
Ir kur tvirtinate kedute? Maciau, kad ja galima tvirtinti ir ant priekines sedynes (jei pagalves isjungtos).

Ir kur tvirtinate kedute? Maciau, kad ja galima tvirtinti ir ant priekines sedynes (jei pagalves isjungtos).
Mus parvežė vyras. Miegantį vaikiuką guldžiau į lopšiuką (kuris į vežimėlį dedamas). Žinoma, sėdom ne į priekį.