Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

zinoma auto kedutei saugiau,bet as savo lialiu parsiveziau ant ranku ax.gif
Atsakyti
Mazyli reikia parsivezti autokeduteje...- tam jos ir skirtos.Visos vaiko keliones turi buti saugios. Pagal keliu eismo taisykles auto kedutes reikalingos iki 3 m....o ir po to nekenkia....Pirmaji taip parsiveziau ir antraja irgi taip planuoju parsivezti. Saugu, ramu, patogu 4u.gif
Atsakyti
Autokedutėje
Atsakyti
Autokėdutėj parsivežėm. Net ligoninėj palatoj yra pakabintas lapelis, kuriame parašyta,kad rekomenduojama vaiką vežti namo arba autokėdutėj, arba specialiai tam pritaikytame lopšyje.
Atsakyti
as parsiveziau lopsyje, buvo ziema tai man kazkaipp atrode silciau, o ir patogiau su lopsiu. pirmus du menesius as ji visur su lopsiu veziodavausi. labai patogu... i gala idedi, pritvirtini lopsi spec dirzais ir vaziuoji thumbup.gif
Atsakyti
Autokeduteje smile.gif
Atsakyti
PARSIVEZEM LOPSY smile.gif
Atsakyti
Lopsi nes buvo salta ir vejuota
Atsakyti
ant rankų blush2.gif ,bet visu keliu drebėjau,kad tik kas nenutiktų
Atsakyti
Nors man ir keistai atrode, kad naujagimi reikia vezti keduteje (o kas, jei jis uzsinores valgyti arba prades verkti?), vistiek buvau isitikinusi, kad reikia laikytis visu saugumo reikalavimu. Is tikruju net issigandusi ziurejau i toki vaizdeli, kai vienu metu, 12 val dienos, nemazai gimdyviu buvo israsytos is gimdymo namu, ejo link automobiliu ir sedosi i priekine sedyne su kudikiu ant ranku. Mintyse joms visoms palinkejau saugaus ir gero kelio. Man paciai ta kedute buvo kaip issigelbejimas. Juk po gimdymo plysimu ir kirpimu as galejau sedeti tik ant kairio sono, o vaziuoti teko is Vilniaus i Moletus. Tad visa kelia buvau isikibusi i dureles, kad viena puse galeciau laikyti pakelta. O kita ranka prilaikiau kaip drebuciai drebanti pilva. Niekaip nebuciau galejusi veztis vaikelio rankose. O jis visa kelia keduteje sau ramiai ismiegojo smile.gif
Atsakyti
Mazyli reikia parsivezti autokeduteje...- tam jos ir skirtos.Visos vaiko keliones turi buti saugios. Pagal keliu eismo taisykles auto kedutes reikalingos iki 3 m....o ir po to nekenkia....Pirmaji taip parsiveziau ir antraja irgi taip planuoju parsivezti. Saugu, ramu, patogu 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Net mintis nekilo ant ranku vaika automobilyje laikyt
Atsakyti
QUOTE(MurkuMurku @ 2008 06 09, 09:12)
Sveikos, mamytes, turiu toki klausima: kaip jus vezete savo maziuka namo? Kaip ir aisku, kad reikia sodinti i kedute, bet gi jis naujagimis, man  galvoj netelpa, kaip ji ten sodinti??  unsure.gif Suprantu, kad kedutes tam ir gaminamos, kad vaikuciui butu saugiausia vaziuoti  blush2.gif
Ir kur tvirtinate kedute? Maciau, kad ja galima tvirtinti ir ant priekines sedynes (jei pagalves isjungtos).

Mus parvežė vyras. Miegantį vaikiuką guldžiau į lopšiuką (kuris į vežimėlį dedamas). Žinoma, sėdom ne į priekį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lydekaite: 19 gruodžio 2008 - 22:46