Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

Ant ranku ta viena karta vaziavo mano mazute blush2.gif
Atsakyti
Kėdutėj ir tik kėdutėj. Negalima kūdikio ant rankų ar neprisegamuose paprastuose lopšiuose vežioti nono.gif

Mes su mažiausia grįždami iš klinikų į avariją papuolėm. Mašina pati nebeparvačiavo namo verysad.gif O va mažiukė kėdutėj prisegta net nepajuto turbūt - kaip miegojo taip ir išsinešiau iš automobilio. Ačiū tiems, kurie tas kėdutes sugalvojo 4u.gif

Taip, kad mamytės nejuokaukit su likimu.
Atsakyti
TIK AUTO KĖDUTĖJE. Labai norėčiau, kad būtų žiauriai baudžiami tėvai vežantys kūdikius, vaikus be jokios atsakomybės ...
Papildyta:
QUOTE(Audrey29 @ 2008 11 30, 13:40)
man uzrekomendavo drauge lopsio saugos dirzus: http://www.babymarke...edai/,prid.2178 , bet turbut ne visi lopsiai tokius dirzus turi, o be to galva suku ar su jais taip pat saugu kaip auto keduteje nesiokleje... Gal yra kokie universalus dirzai, tinkantys daugumai lopsiuku?

Nevežčiau tokiame nė už ką blink.gif Jau matau vaizdą jei mašina verčiasi ant tos pusės kur leliuko galva. Kas gi čia per diržas jei per petukus ir klynuką nelaiko ????
Arba jei kas įvažiuotų į tą pusę kur leliuko galvytė ... Baisu vienžo ..
Atsakyti
QUOTE(lydekaite @ 2008 12 19, 22:45)
Mus parvežė vyras. Miegantį vaikiuką guldžiau į lopšiuką (kuris į vežimėlį dedamas). Žinoma, sėdom ne į priekį.

jei vaikas ne kėdutėj ar mašinai nepritaikytam lopšy, manau jokio skirtumo, kur sėdi - prieky ar gale
Atsakyti
tik autokedutei
Atsakyti
mes parsivezem ant ranku ax.gif ir nematau nieko blogo, reikia vaziuoti atsargiai, o ne vaikus montuoti i kedutes ir lekti 140km/h
Atsakyti
QUOTE(aggnyte @ 2008 12 28, 11:53)
mes parsivezem ant ranku  ax.gif  ir nematau nieko blogo, reikia vaziuoti atsargiai, o ne vaikus montuoti i kedutes ir lekti 140km/h

Jei jus važiuojat saugiai, tai dar nereiškia, kad kiti važiuos būtent taip...
Atsakyti
Na nieko baisaus su tom kedutem nera. Be to jos yra keliu rusiu, taip pat ir nuo gimimo iki 3 men (jose nesedi o guli). Anglijoj vaiko is ligonines neissinesi be kedutes verysad.gif cia saugumo sumetimais (ne jei paslysi ar dar kas atsitiks, kai vaikiukas saugus butu)
Atsakyti
Mes vezem lopsiuke pritvirtintame masinoj, labai slidu buvo, tai nesinori rizikuot
Atsakyti
labai idomu kaip toki naujagimi isodinti i ta kedute, nupirkus maziausia kedute, padetis gaunasi pusiau sedima 4u.gif
Atsakyti
mes lopsyje kur vezimukuose yra smile.gif mano manymu tos kedutes toki vabaliuka dar netinkama suriesti.ir iki men laiko mes su krepsiu vazinejomes. ax.gif vaziuojant atsargiai tikrai nieko nenutiks
Atsakyti
Aš irgi nelabai suprantu, kaip nebaisu vežti lelių lopšyje, ant rankų ar dar kur doh.gif , gi tam ir yra skirtos auto kėdutės, kad saugiai galima būtų vežioti vaikus, tinka jos nuo gimimo, aišku gi nereikia laikyti joje mažo kūdikėlio nežinia kiek laiko, bet per keletą minučių tai tikrai jam nieko neatsitiks ax.gif . Baisu net pagalvot, kas gali nutikt, pvz., kad ir staigiai stabdant, o kėdutėj jis tikrai yra saugus, taigi, gali bet koks kvailys įlėkt ir važiuokit jūs nors ir ant 20 km, oi neduok Dieve doh.gif . Man nieko nėr baisiau, kai matau, mašinoj, leliukus ant rankų vežamus doh.gif
Atsakyti