Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

QUOTE(Zitule @ 2009 01 13, 22:45)
paprasčiausia į viską reikia žiūrėt natūraliai o ne perdėtu rūpesčiu

Naturaliai-tai kaip?Ant ranku parsivezt, kaip pries 23 metus ir kad koks erelis girtas isireztu ir vaika uzmustu?O perdetas rupestis-det vaika i saugia kedute, kuri vaika apsaugos?

Mano drauge veze savo 3 savaiciu dukrele ir ant posukio apvirto.Masina vertesi ant stogo, duzo visi stiklai, mazyle isleke pro priekini stikla ir krito i zvyra-nes ja veze BE kedutes, mociute naturaliai ja laike ant ranku, kam gi tas perdetas rupestis...Taigi kudikis buvo suzalotas, supjaustytas stiklais, visa laime, kad liko gyva.Butu prisegta kedutei-butu tik isigandus.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 01 13, 22:09)
Naturaliai-tai kaip?Ant ranku parsivezt, kaip pries 23 metus ir kad koks erelis girtas isireztu ir vaika uzmustu?O perdetas rupestis-det vaika i saugia kedute, kuri vaika apsaugos?

Mano drauge veze savo 3 savaiciu dukrele ir ant posukio apvirto.Masina vertesi ant stogo, duzo visi stiklai, mazyle isleke pro priekini stikla ir krito i zvyra-nes ja veze BE kedutes, mociute naturaliai ja laike ant ranku, kam gi tas perdetas rupestis...Taigi kudikis buvo suzalotas, supjaustytas stiklais, visa laime, kad liko gyva.Butu prisegta kedutei-butu tik isigandus.

Viskas teisingai ir suprantu kad reikia saugotis kaip tik įmanoma , aš pvz ir 23 metus tokio vaiko nebūčiau vežusi taip , bet man dabar kvailai paaiškinkit ką daryt tom mamom kurios neturi mašinų o ką jau kalbėt apie kėdutes unsure.gif
Papildyta:
[quote=Alabama,2009 01 13, 22:09]
Naturaliai-tai kaip?Ant ranku parsivezt, kaip pries 23 metus ir kad koks erelis girtas isireztu ir vaika uzmustu?

Mano drauge veze savo 3 savaiciu dukrele ir ant posukio apvirto.

va taip ir yra kad niekaip neapsisaugosi nei nuo girto nei nuo neteisingo vairavimo , nelaimė gali atsitikti bet kada
Atsakyti
Aš abi atsivežiau ant rankų, nes tik vėliau įsigijom kėdutę. Žinoma, labai džiaugiuosi, kad nieko blogo nenutiko.
O kėdutės tikrai yra pritaikytos nuo gimimo, tad jose drąsiai galima vežiotis.
Suprantu tas, kurioms ,,neišveža" finansai viską susipirkti vienu metu. Aš - viena iš tokių ax.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvatėlė @ 2009 01 13, 22:42)
Aš abi atsivežiau ant rankų, nes tik vėliau įsigijom kėdutę. Žinoma, labai džiaugiuosi, kad nieko blogo nenutiko.
O kėdutės tikrai yra pritaikytos nuo gimimo, tad jose drąsiai galima vežiotis.
Suprantu tas, kurioms ,,neišveža" finansai viską susipirkti vienu metu. Aš - viena iš tokių  ax.gif  verysad.gif

Manau kad kiekviena mama saugo savo vaikelį kaip tik sugeba 4u.gif
Atsakyti
Na, mes savo kedute pirkom issimoketinai.Taigi nematau problemos.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 01 13, 23:56)
Na, mes savo kedute pirkom issimoketinai.Taigi nematau problemos.

o jei kas sau to negali leisti ? tai peršasi tokia mintis kad tada neverta gymdyti vaikų unsure.gif
Atsakyti
Paskaitydavau sia tema, kai buvo tai aktualu. Ir pagalvodavau- turbut neturi zmones rupesciu.Parsivezti zmoguti iki namu. Na, nebent veztis reiktu is Siaures asigalio. O nuo nelaimes apsaugoti gali tik likimas.Kad ir pvz. avarija prie Panevezio.Tad, jei galvoti apie tai, tai reiktu pirkti ne kedute, o sarvuota automobili. Nesamoniu nesamone net diskusija tokia.Ir ant ranku gerai, ir kedutej gerai. Ir veliau juk negyvensit po skafandru. Isvaziuosit su leliuku i gatve. Ir ileks koks avinas su naujausiu BMV i jus ir jusu vaikuti. . Ir tada kokia kedute apsaugos? Mes turim ta kedute. Ramiai besiilsincia kampe. Uz 300 lt.Ir kam? Vienai dienai?Tiksliau, vienai valandai.
Gal as cia per piktai pasakiau, bet nemetykim pinigu ten, kur visai nereikia.
Atsakyti
Parsivezem auto keduteje.
Atsakyti
QUOTE(Zitule @ 2009 01 14, 02:00)
o jei kas sau to negali leisti ? tai peršasi tokia mintis kad tada neverta gymdyti vaikų  unsure.gif

Negali sau leisti 30lt i menesi vaikui?
QUOTE(tinux @ 2009 01 14, 02:39)
. O nuo nelaimes apsaugoti gali tik likimas.

Jo, megsta musu zmones viska suverst likimui.Labai gerai pateisina savo neveikluma ir neatsakinguma. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2009 01 14, 11:39)
Negali sau leisti 30lt i menesi vaikui?

Jo, megsta musu zmones viska suverst likimui.Labai gerai pateisina savo neveikluma ir neatsakinguma. cool.gif

Prie ko neveiklumas ar neatsakingumas? Kada atsirado tos kedutes? Pries 6-7 metus, gal dar veliau. Ir anksciau niekas negimde, vaiku neaugino, neveziojo?
Tema - kaip parsivezti is GN. Jei butu kalba apie kasdienines keliones su kudikeliu, kai mama uz vairo, tada suprantama. Bet tik parsivezti iki namu, ir pirkti daikta kelioms valandoms niekaip nepavadinciau neveiklumu ar neatsakingumu.
Atsakyti
autokedute.
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2009 01 14, 13:50)
Prie ko neveiklumas ar neatsakingumas? Kada atsirado tos kedutes? Pries 6-7 metus, gal dar veliau. Ir anksciau niekas negimde, vaiku neaugino, neveziojo?
Tema - kaip parsivezti is GN. Jei butu kalba apie kasdienines keliones su kudikeliu, kai mama uz vairo, tada suprantama. Bet  tik parsivezti iki namu, ir pirkti daikta kelioms valandoms niekaip nepavadinciau neveiklumu ar neatsakingumu.

O kam tos kedutes sugalvotos, leiskit paklaust?O kodel normaliose salyse be ju net is ligonines neisleidzia?O sakykit, vezant naujagimi is ligonines, negali nutikt avarija?Ar jums atrodo, kad vaiko saugumas maziau svarbus, nei pinigai?Idomi jusu logika ir idomus prioritetai.
Atsakyti