Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

QUOTE(Alabama @ 2009 01 14, 20:31)

nu gal nereikia taip gąsdinti mamyčių kurios dar nenusipirko kėdučių ( juokauju žinoma ) bet čia kaip ir su saugos diržu kartais padeda o kartais pražudo ir ištikrųjų net nežinai kas tuo momentu butų geriau g.gif
Atsakyti
O jei vaziuojat gatve su vezimeliu ? Tokio pavyzdzio neturit? Kai neimanoma atskirt automobilio markes po ivykio? Kai nuo smugio ismetami neprisisege dirzais zmones lauk, o prisisege tos galimybes neturi?
Nereikia cia nukrypt i lankas. Nebent prekiaujat tom kedutem.
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2009 01 14, 22:05)
O jei vaziuojat gatve su vezimeliu ? Tokio pavyzdzio neturit? Kai neimanoma atskirt automobilio markes po ivykio? Kai nuo smugio ismetami neprisisege dirzais zmones lauk, o prisisege tos galimybes neturi?

nu čia kaip situacija pasitaiko žinau ne vieną žmogų kur neprisegti diržai gyvybę išgelbėjo bet žinau tiek pat kur prisegti diržai išgelbėjo gyvybę vat ir nežinai kaip geriau nors aš visada prisisegu
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2009 01 14, 23:05)

Prajuokinot.Ne, neprekiauju kedutem, as mikrobiologe.
Tai siulot nieko nedaryt, lai uzsimusa?Prasom, jusu pasirinkimas, as savo vaikus veziosiu saugiai.
Atsakyti
anksčiau vaikus maitindavo tik tam tikrom valandom ir pienas visom baigdavosi vos prasidėjęs, ir vaikus nuo mamos atskirdavo, ir lankyt neleisdavo, ir į "kokonus" vaikus susukdavo, ir sultis bei arbatėles pirmą mėnesį duot pradėdavo.... ir be kėdučių anksčiau vaikus vežiodavo...
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2009 01 15, 11:34)
anksčiau vaikus maitindavo tik tam tikrom valandom ir pienas visom baigdavosi vos prasidėjęs, ir vaikus nuo mamos atskirdavo, ir lankyt neleisdavo, ir į "kokonus" vaikus susukdavo, ir sultis bei arbatėles pirmą mėnesį duot pradėdavo.... ir be kėdučių anksčiau vaikus vežiodavo...

Ir sveiki uzaugo, ir savo vaikus jau augina. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2009 01 15, 13:09)

As uzaugau su labai sunkia astma, nes manes nezinde.Si liga gadina man visa gyvenima.Taigi.....
Tinux, jus pries bet koki progresa, ane?Vakare prie zvakiu sedit?O kompas jusu malkom kuriamas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2009 01 15, 12:09)

savo vaikus augina, tai taip... o stai ar tokie jau sveiki - didelis klausimas...
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2009 01 15, 14:32)
savo vaikus augina, tai taip... o stai ar tokie jau sveiki - didelis klausimas...

sveikesni, nei jaunosios kartos mirksiukas.gif mes žymiai sveikesni augom, nei kad dabar vaikai serga. aš asmeniškai pirmą kartą 6 metų būdama susirgau. o mano vaikai jau storiausias ligos istorijas poliklinikoje turi. su mp ir sultytėmis ir kitais dalykais gal ir nesusiję tat, bet vienareikšmiškai teigti, kad mūsų vaikai tai jau sveikiau auginami tikrai negalima.po 10 metų visos dabartinės PSO rekomendacijos bus aukštyn kojom apverstos biggrin.gif
aš irgi tik UŽ vaikų vežimą kėdutėse, maniškiai kaip kareiviai susodinami be jokių diskusijų, niekada neleidžiu važiuoti neprisisegus. bet vos gimusius parsivežiau iš ligoninės ne kėdutėse, o vežimo lopšiukuose. ir manau nieko čia smerktino, jei neturintys automobilio tėvai nepirks tos kėdutės tai vienai vienintelei kelionei namo iš GN.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rucelie: 15 sausio 2009 - 14:47
Sveikesni uz dabar augancius. 500%. Manoji sirgo 3-4 kartus iki kol pati tapo mama. Duok Dieve visiems.
Ir mamos nezinde zymiai reciau, negu dabar.
As tikrai ne pries progresa. Tik pries akla juo itikejima.Tuo paciu- ar ne nuo progreso atlieku dustam?
Pasikartosiu. Tema buvo apie parsivezima is GN. Ne apie veziojima kasdien. Pasisakiau todel, kad nematau reikalo pirkti kedute vien todel, kad parsivezti maziuka is ligonines. Jei po to dar tik kelis kartus ja panaudosi.Musu atveju ji buvo komplekte su lopsiuku ir sportinuku. Atskirai butume tikrai nepirke
Ir dar as pries misinukus, pirktines tyreles, koseles. Taip, as taip galvoju, bet nesmerkiu kitu, kuriom tai atrodo gerai.Tik pasakiau savo nuomone.
Mano kompas toks pat, kaip ir visu.Yra dalyku, kurie butini,taip pat kaip ir nebutinu.O zvakes megstu.Netgi labai.
Bet cia juk ne apie tai?
Atsakyti
patylesiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 15 sausio 2009 - 21:34
vienam kartui gal ir nepirksi. Bet galima iš kažko pasiskolint. Nes aš už vaikų vežimą kėdutėsę net tą vieną kartą iš ligoninės.
Atsakyti