Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

Zinoma tik kedutej,man keista kaip dar galima diskutuoti siais laikais,tas pats butu uzvesti tema-ar segit saugos dirzus-cia jau kiekvieno reikalas,tik jis uz save atsako,o cia kalba apie kudiky juk eina,kuris pasirinkimo neturi doh.gif
vyresnysis 12m.dar spec .kedutej-paaukstinime sedi ax.gif
Atsakyti
beje, vairuojancios mamytes, vienos vezancios vaikiuka, gal galetumet patarti, kaip ji 'matote' kol vairuojate?
mothercare maciau, kad galima isigyti papildoma veidrodeli, kuris tvirtinasi salia priekyje esancio ir vaizduojancio galini langa. ar reikia toki isigyti ... ar issisukate kazkaip kitaip?
sorry, cia gal ne visai i tema...
Atsakyti
Mums be kedutes-nesykles niekas nebutu leide vaiko issivezti is ligonines 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasele1972 @ 2009 05 02, 11:12)
Zinoma tik kedutej,man keista kaip dar galima diskutuoti siais laikais,tas pats butu uzvesti tema-ar segit saugos dirzus-cia jau kiekvieno reikalas,tik jis uz save atsako,o cia kalba apie kudiky juk eina,kuris pasirinkimo neturi doh.gif
vyresnysis 12m.dar spec .kedutej-paaukstinime sedi ax.gif

visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sutinku su ankstesniai pasisakymais. Sunku butu net isivaizduoti kaip mama vezasi kudiki ant ranku is Vilniaus i Klaipeda g.gif
As pati veziausi (t.y. vyras veze) is Kauno i Klaipeda, ir tuo metu parpiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alisra: 05 gegužės 2009 - 16:14
QUOTE(Alisra @ 2009 05 05, 17:14)
Sutinku su ankstesniai pasisakymais. Sunku butu net isivaizduoti kaip mama vezasi kudiki ant ranku is Vilniaus i Klaipeda g.gif
As pati veziausi (t.y. vyras veze) is Kauno i Klaipeda, ir tuo metu parpiau blush2.gif

O jeigu vežatės žiemą tai kaip jūs apklojat vaikielį kėdutėje? juk ten diržai segasi tarp kojyčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 05 06, 11:17)
O jeigu vežatės žiemą tai kaip jūs apklojat vaikielį kėdutėje? juk ten diržai segasi tarp kojyčių g.gif

Labai paprastai-apkloji is virsaus ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(labukas @ 2009 05 06, 11:17)

Butu neblogai automobilyje ir sildyma ijungti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi buvau labai kategoriška, kad parsivešiu tik automobilinėje kėdutėje! Deja, kaip visada gyvenimas padarė viską savaip. Gimėme žiemą, šalta buvo. Kombinezonas vokelis didelis, vaiką paėmus dar rankos dreba (pirmagimis visgi), tai žinokite niekaip nesugebėjau vaiko su tuo kombinezonu i kėdutę įsodinti... g.gif Vėliau jau aišku išmokau, drąsesnė tapau, ale vat tą dieną kai važiavome iš ligoninės, tai niekaip... Taip baisu buvo tą leliuką kur nors prispausti ar pan... Kombinezonas aišku gerokai per didelis (juk reikia, kad visai žiemai užtektų, neišaugtų doh.gif ).
Taigi baigėsi viskas tuo, kad parsivežiau ant rankų. Gerai, kad netoli ir nebuvo jokių chp pakeliui...
Bet tai buvo pirmas ir paskutinis kartas. Dabar visada mes kėdutėje ir esam tuo labai patenkinti thumbup.gif
Gerai toms, kurios šiltu metų laiku pparsiveš, tai matyt tokios problemos kaip man ir neiškils smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2009 05 06, 15:47)
Aš irgi buvau labai kategoriška, kad parsivešiu tik automobilinėje kėdutėje! Deja, kaip visada gyvenimas padarė viską savaip. Gimėme žiemą, šalta buvo. Kombinezonas vokelis didelis, vaiką paėmus dar rankos dreba (pirmagimis visgi), tai žinokite niekaip nesugebėjau vaiko su tuo kombinezonu i kėdutę įsodinti...  g.gif  Vėliau jau aišku išmokau, drąsesnė tapau, ale vat tą dieną kai važiavome iš ligoninės, tai niekaip... Taip baisu buvo tą leliuką kur nors prispausti ar pan... Kombinezonas aišku gerokai per didelis (juk reikia, kad visai žiemai užtektų,  neišaugtų  doh.gif ).
Taigi baigėsi viskas tuo, kad parsivežiau ant rankų. Gerai, kad netoli ir nebuvo jokių chp pakeliui...
Bet tai buvo pirmas ir paskutinis kartas. Dabar visada mes kėdutėje ir esam tuo labai patenkinti  thumbup.gif
Gerai toms, kurios šiltu metų laiku pparsiveš, tai matyt tokios problemos kaip man ir neiškils smile.gif

Mūsų istorija visiškai tokia pati, ir žiūriu, kad ir gimėm tą pačia dieną, tik kitais metais drinks_cheers.gif Tik mes vežėm ne taip jau ir mažai - iš Trakų į Vilnių, bet dėkui D. viskas gerai buvo, mažiukas snaudė pas mane ant rankų. O dabar niekada be kėdutės nevažiuojam, nors ji ir nėra mažiaus mėgstamiausia buvimo vieta... unsure.gif
Atsakyti
Aš pirkau vokelį žiemai,kuriame tarp kojyčių yra spec. įpjova perkišti diržą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomulyte @ 2009 05 07, 07:38)
Aš pirkau vokelį žiemai,kuriame tarp kojyčių yra spec. įpjova perkišti diržą mirksiukas.gif

Tai be abejo, visuose tokios yra. Bet man tas nepadėjo. Nes sugraibyti kažkokią skylutę tarp tų miniatriūrinių kojyčių, paskendusių tame vokelyje... doh.gif O ir iš vis kai dar nelabai moki tokiomis kėdutėmis naudotis....
Nu nesigavo man, nesigavo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birule: 07 gegužės 2009 - 07:51