Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip parsivežti naująjį šeimos narį?

mano vyras tai i ligonine ir aut.kedute ir ta lopsy nuo vezimo atvilko, visgi parsivezem lopsyje smile.gif
Atsakyti
Mes lopsyje nuo vezimelio smile.gif
Atsakyti
dukryte parsiveziau ant ranku,paleist nesinorejo biggrin.gif o sunus gime norvegijoje,ten istatymas grietas draudzia tai,butina autokedute
Atsakyti
Ir pirma ir antra parsivezem lopsyje, juolab, kad vejuota buvo, lopsyje nuo to labiau apsaugotas vaikas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo belekur: 13 gegužės 2009 - 09:45
Parsivezem ant ranku, susukta i adijaliuka smile.gif
Atsakyti
Dukryte gime UK, Londone, cia negalima vaikuciu i masina be auto keduciu sodinti, tad mes saviske autokedutej namucio parsivezem.
Atsakyti
Mes parsivezem auto keduteje
Atsakyti
mes parsivezem rankose,nes gyvenam netoli ligonines
Atsakyti
QUOTE(Tian @ 2009 05 12, 12:10)
Man tai butu baisu nesodint i kedute biggrin.gif

drinks_cheers.gif As grieztai tik uz autokedutes. Parsivezem vasario menesi gimusia dukryte namo keduteje 4u.gif
Atsakyti
autokeduteje smile.gif kazkaip saugiau man atrodo g.gif
Atsakyti
autokeduteje susibruka labai naujagimis, nors raso nuo 0men doh.gif ant ranku nesaugu, tai vezem lopsyje - jis buvo pritaikytas vezti masinoj - su spec dirzais segasi pats lopsys, ir vakutis lopsyje. labai liuks ir ilgesnems kelionems - nesuku galvos del nugarytes
Atsakyti
Na mergaites kelintam jau amziuje gyvenam, daugumoje europos saliu isvis vaiko neisleidzia is ligonines be autokedute, ir be abejo jos turi buti su specialiu paduku skirtu naujagimiui, rankose ar lopsiuose tikrai nesaugu cia tik pasiteisina tie kurie gaili pinigu autokedutei schmoll.gif ...nepykit mamytes, bet nebeprisigalvkim "saugiu vaiko parsigabenimo budu" vezkim kaip priklauso ir bus ramu,jei jau turi savo masina, visviena ja naudosies vazinesi ir vaikas keliaus kartu!
Atsakyti