Įkraunama...
Įkraunama...

Del sisiojimo i lova - kada ieskoti pagalbos?

QUOTE(AAL @ 2010 09 16, 21:48)
Sveiki, prisiskaiciau daug pasisakymu ir nuoskaudu apie slapias lovytes, ir manau musu siek tiek kitokia situacija.

Musu mergytei dabar dar nera 3 metuku. Nuo pavasario-vasaros pradzios mes jau miegam be pamperso. Jeigu ir ivykdavo kokia nelaime, tai labai retai (i savaite/i dvi savaites karta).

Dabar jau apie menesi gyvenam slapios lovytes rezimu. Prasidejo kai isvezem pas senelius savaitelei, parsivezem, kaip ir ramu-sausa. Nuvaziavom pas kita mociute, ir vel prasidejo ir jau menuo tai trunka. Pradejo eiti i kita grupe darzely, tai ir kiekviena pietu miega tai pasikartoja. Pradzioj bandziau kalbet, tada pykti, skatinti viskuo ka megsta, piktuoju graziuoju, bet nelabai kas veikia. Kai spalinasi, nes nejaucia, visiskai ramiai miegodama tai daro.

Gal galit kas patarti kaip man reaguoti, kaip elgtis sitoj situacijoj? Aciu

Sveikutes maniskis irgi slapinasi nuo 4 metuku kai pradejo lankyti darzeli. Pradzioje tik darzelyje ir tik per pietu miega o veliau ir namuose bet naktimis g.gif Gydytoja sake gal pavargsta darzelyje tai treciadieni neleisdavau tai padejo tik laikinai. O reaguoti reiketu kuo ramiau jokiu budu neleisti vaikui pajusti kad jis padare kazka bloga ir butinai kreiptis i savo gydytoja[pradziai]
Atsakyti
QUOTE(Tukana @ 2004 03 20, 19:55)
mano mergaitei jau 7 m., bet vis dar laikas nuo laiko pasikartoja slapios naktys. Seimos gydytoja patare pavartoti homeopatinius vaistus, parduodamus Rotuses aisksteje esancioje vaistineje. Reikejo gerti is dvieju dezuciu: vieni slpaimui, kiti nervinei bukle. nezinau ar tai sutapimas, bet kol gereme tuos zirnelius, problemu nebuvo, dabar negereme 0.5 metu, problema vel pradejo kartotis.
Gal kas paaiskins kas yra tas nefrologas ir ka jis gydo?

Mums visos "bėdos" pasibaigė kai sukako aštuoneri, nėjom pas jokius gydytojus ir netaikėme jokio specialaus gydymo. Gal tai išaugama g.gif
Atsakyti
Mano mergaitei 4,5 m. Slapinasi i lova,grauzia nagucius.
KAi buvo 2m nedare nakty i pamperius,o 3 m pradejo.
KAI jos klausi kodel ji taip daro,ji sako kad jai malonu. Dedames nakciai pampersus.
verysad.gif Ji labai imiega,gali buti kad ji nesijaucia,nmuo stipraus miegelio? unsure.gif
Turim sese mazesne ji 2,5 metu,ji daro i pampersa,bet buna kad ir sausa buna,o gal gali buti kad veresnioji kopijuoje mazaja sese fear.gif
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mes taip pat turim šią problemą, nebežinau ką daryti...
dukrytei 3, 3 m. prieš porą mėnesių pradėjo kiekvieną naktį sisioti į lovą, anksčiau to nebuvo ir dar nagučius graužia... schmoll.gif labai norėčiau psichologo komentaro
Atsakyti
Viena iš naktinio šlapinimosi priežasčių gali būti sutrikusios miego fazės arba dėl tam tikrų smegenų funkcijų sutrikimų.
Atsakyti
Sveikos,
Mano mergaitei greitai bus 9 metai, o šlapinasi kasnaktį. Viską išbandėm, bet niekas nepadeda, nei saulyčių piešimai, nei vaistai. Atsibodo tiesiog nuolat vaiką vaistais pumpuoti. Tai dabar nusprendėme dar vieną variantą pabandyti, įsigijome aliarmą. Pirma naktis buvo sausa, matysime toliau...Manau šis būdas dar nelabai naudojamas, kad net mūsų gydytoja jokios pratikos šiuo klausimu neturi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ukristina @ 2012 01 19, 10:44)
Sveikos,
Mano mergaitei greitai bus 9 metai, o šlapinasi kasnaktį. Viską išbandėm, bet niekas nepadeda, nei saulyčių piešimai, nei vaistai. Atsibodo tiesiog nuolat vaiką vaistais pumpuoti. Tai dabar nusprendėme dar vieną variantą pabandyti, įsigijome aliarmą. Pirma naktis buvo sausa, matysime toliau...Manau šis būdas dar nelabai naudojamas, kad net mūsų gydytoja jokios pratikos šiuo klausimu neturi. unsure.gif

Mano vaikinui jau 13 metų, Tuoj bus 1 metai, kai jis nustojo slapintis i lovą. Šlapinosi jis kiekvieną mielą naktį, doh.gif jei daugiau atsigerdavo ir 2 kartus. Jei bandydavau kelti, tai per miegus nuvesdavau iki tualeto ir to vaikas net neprisimindavo. Konsultavomes siuo klausimu ir su profesoriumi, skyre vaistus. Nepadėjo, o ir vaikui atsirado salutinis poveikis. Nuėjome pas psichoterapeutę, ji patarė mums įsigyti alermą (internetu galima susirasti). Sūnui iš pradžių ši priemonė nepatiko, miego metu netyčiom nusiimdavo aparatą, dvi savaites laiko kas antrą, kas trečią naktį budavo šlapios naktys, bet po to stebuklas (kitaip ir pavadinti negalėčiau) nė karto nebuvo šlapių naktų, tačiau vistiek dar 2 mėnesius eidavo miegoti su šiuo aparatu. Tiesa - aparato naudojimas tūrėtų būti derinamas su psichologo ar psichoterapueto pokalbiais , beje eidavau ne privačiai, o valdiškai, nieko man nekainavo. Taigi mamos! Nebrukime vaikams chemijos!
Ir dar, šis aparatas tinka berods nuo 7 metų ir jei norėsite įsigyti, tai mano patarimas būtų - rinkites, kad kuo bjauresnis garsas būtų. Sėkmės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliktra: 31 sausio 2012 - 16:13
Aš tai nelabai jį suprantu, kažkodėl man jis įsijungia visai be reikalo. Sakau gal batarėjos kvailioja tai pakeičiau, bet vis viena kažkoks keistas jojo veikimas. Kai šiaip bandžiau tai cypia nuo vieno lašelio, o kai uždedu mergaitei tai pradeda cypti jau po laiko gal dedu per aukštai. Kažko dar nepagaunu jo veikimo, o gal su kokiu defektu papuolė verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ukristina @ 2012 01 31, 16:47)
Aš tai nelabai jį suprantu, kažkodėl man jis įsijungia visai be reikalo. Sakau gal batarėjos kvailioja tai pakeičiau, bet vis viena kažkoks keistas jojo veikimas. Kai šiaip bandžiau tai cypia nuo vieno lašelio, o kai uždedu mergaitei tai pradeda cypti jau po laiko gal dedu per aukštai. Kažko dar nepagaunu jo veikimo, o gal su kokiu defektu papuolė verysad.gif

O koks pas jus modelis?
Mums tai iš pradzių siūlė psichoterapeutė savo kazkokį , senesnio modelio (nuomodavo ) aparatą, bet irgi kaip ir pas jus durniuodavo. Tai mes nusprendėm savo naują nusipirkti modelis "Malem". Bet dabar tai nematau tokio internete pirkti. Tai veikė jis kuo puikiausiai.
Atsakyti
Mūsų vadinasi "Dry easy" 4u.gif
Papildyta:
Dar skaitau intrukciją tai rašo, kad jį valyti reikia, o jūs ar valydavote?
Atsakyti
labas vakaras, mano mergaitei 5 metai, irgi visiskai nustojo slapintis pries kelis menesius sito aparato deka 4u.gif mazdaug per menesi baigesi visos slapios naktys, dabar dazniausiai visa nakti miega sausa, nesikelia, o jei uzsinori, tada atsikelia pati ir nueina i tualeta. Visas reikalas uztruko apie menesi, kol visiskai baigesi 'nelaimes'. Mums irgi is pradziu buvo, kad cypdavo nei is sio, nei is to, manau reikia truputi zemiau padet, as prisegdavau prie kelnaiciu, bet nereikia labai aukstai segti, geriau prie uzpakaliuko arciau, vistiek vos suslapus jis pradeda cypti.
Atsakyti
VALIO, ŠIANAKT SAUSA NAKTELĖ IR APARATUKAS NECYPSYJO thumbup.gif clap.gif clap_1.gif
Atsakyti