QUOTE(ukristina @ 2012 01 19, 10:44)
Sveikos,
Mano mergaitei greitai bus 9 metai, o šlapinasi kasnaktį. Viską išbandėm, bet niekas nepadeda, nei saulyčių piešimai, nei vaistai. Atsibodo tiesiog nuolat vaiką vaistais pumpuoti. Tai dabar nusprendėme dar vieną variantą pabandyti, įsigijome aliarmą. Pirma naktis buvo sausa, matysime toliau...Manau šis būdas dar nelabai naudojamas, kad net mūsų gydytoja jokios pratikos šiuo klausimu neturi.
Mano mergaitei greitai bus 9 metai, o šlapinasi kasnaktį. Viską išbandėm, bet niekas nepadeda, nei saulyčių piešimai, nei vaistai. Atsibodo tiesiog nuolat vaiką vaistais pumpuoti. Tai dabar nusprendėme dar vieną variantą pabandyti, įsigijome aliarmą. Pirma naktis buvo sausa, matysime toliau...Manau šis būdas dar nelabai naudojamas, kad net mūsų gydytoja jokios pratikos šiuo klausimu neturi.

SVeiki, mes irgi turime aliarmo aparatuka "Malem".ir jis bene vienintelis dalykas,duodantis nors koki apciuopiama rezultata...(vaistus gere esam keliu rusiu,nepadejo nei vieni).nesinori ir man pumpuot chemijos,kai ner rezultato,o nemenki salutiniai reiskiniai...

vistik pavargau nuo nesibaigianciu sisiojimu,palanuoju kai atsils su dukra vaziuoti i vilniu issamiau pasitirti(taip dorai ir nesame issityre dar,viskas "nurasoma"ant psichologijos...)
p.s.mes is Klaipedos,dukrai bus 9 vasara...