Įkraunama...
Įkraunama...

Del sisiojimo i lova - kada ieskoti pagalbos?

QUOTE(ukristina @ 2012 01 19, 10:44)
Sveikos,
Mano mergaitei greitai bus 9 metai, o šlapinasi kasnaktį. Viską išbandėm, bet niekas nepadeda, nei saulyčių piešimai, nei vaistai. Atsibodo tiesiog nuolat vaiką vaistais pumpuoti. Tai dabar nusprendėme dar vieną variantą pabandyti, įsigijome aliarmą. Pirma naktis buvo sausa, matysime toliau...Manau šis būdas dar nelabai naudojamas, kad net mūsų gydytoja jokios pratikos šiuo klausimu neturi. unsure.gif

SVeiki, mes irgi turime aliarmo aparatuka "Malem".ir jis bene vienintelis dalykas,duodantis nors koki apciuopiama rezultata...(vaistus gere esam keliu rusiu,nepadejo nei vieni).nesinori ir man pumpuot chemijos,kai ner rezultato,o nemenki salutiniai reiskiniai... unsure.gif
vistik pavargau nuo nesibaigianciu sisiojimu,palanuoju kai atsils su dukra vaziuoti i vilniu issamiau pasitirti(taip dorai ir nesame issityre dar,viskas "nurasoma"ant psichologijos...)
p.s.mes is Klaipedos,dukrai bus 9 vasara...
Atsakyti
Tai vat kaip matau yra nemažai vaikučių turinčių šia problemą. Linkiu visoms mamytėms kantrybės, nors žinau, kad kartais jos visiems pritrūksta, bet juk mūsų mažieji dėl to nekalti, juk nei vienas specialiai to nedaro. Tiesiog ir mūsų atveju žinau ateis ta diena kai viskas susitvarkys, žinoma norisi kuo greičiau...Mums sausos dvi naktys iš eilės, šaunu, žinoma norisi taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ukristina @ 2012 02 04, 19:42)
Tai vat kaip matau yra nemažai vaikučių turinčių šia problemą. Linkiu visoms mamytėms kantrybės, nors žinau, kad kartais jos visiems pritrūksta, bet juk mūsų mažieji dėl to nekalti, juk nei vienas specialiai to nedaro. Tiesiog ir mūsų atveju žinau ateis ta diena kai viskas susitvarkys, žinoma norisi kuo greičiau...Mums sausos dvi naktys iš eilės, šaunu, žinoma norisi taip ir toliau thumbup.gif

Džiaugiuosi dėl jūsų sausų naktų Kristina, suprantus jus. Nenusiminkite jei ir bus , po to šlapių naktų, svarbu nenutraukti naudoti aliarmo. O jus dar pas psichologą einate, ar bandote vieni be jokios pagalbos iš šalies naudotis aliarmu?
Atsakyti
Pas psichologą neiname, bet mano mergaitė labai priešinasi aparatui. Buvau su mažyliu išvykusi į ligoninę tai visą savaitę nenaudojo ir žinokite tik dvi naktys šlapios, o juk budavo visos šlapios. Dabar vėl esu namie tai bandysiu įtikinti, kad vėl dėtumėmės. biggrin.gif
Atsakyti
Šaunumėlis, vien sausos naktys! thumbup.gif
Atsakyti
Mergaitės gal kam reikalingas vaistas Minirinas, jis kompensuojamas. Nusipirkome, bet nevartojome, gaila išmesti.
Atsakyti
QUOTE(ukristina @ 2012 02 28, 16:25)
Mergaitės gal kam reikalingas vaistas Minirinas, jis kompensuojamas. Nusipirkome, bet nevartojome, gaila išmesti.

Mamos, kurios yra sveiko proto, išbandykite pirma naturalias priemones ar kaip mes aparatėlį, kad nesiūsiotų į lova, o tik po to brukime chemiją mūsų vaikučiams.
Atsakyti
O ar visada naturalios priemonės padeda? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ukristina @ 2012 02 29, 16:33)
O ar visada naturalios priemonės padeda? ax.gif

Nei chemija visada padeda, nei natūralios priemonės, klausimas manau pagrindinis kas labjau kenkia?
Atsakyti
thumbup.gif Mums jau stebuklas įvyko! thumbup.gif
Jei kuri mamytė ieško pirkti aliarmo galiu parduoti.
Atsakyti
Mano mergaite turejo sia problema. tai seimos gydytoja sake, kad gydymas iki 5 metu netaikomas. O slapinosi kiekviena miela nakti. Ir suejus 5 metams viskas -liovesi, visos naktys sausos thumbup.gif Kartais reikia islaukti taip iseitu...
Atsakyti
QUOTE(ukristina @ 2012 04 10, 11:14)
thumbup.gif  Mums jau stebuklas įvyko!  thumbup.gif
Jei kuri mamytė ieško pirkti aliarmo galiu parduoti.

Aliarmas yra thumbup.gif . Aš tai savo dar neparduodu, nes ką gali žinoti, gal dar mažiui prireiks. g.gif
Atsakyti