Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia nuotaka

Manau vestuvių kokybė nepriklauso nuo to kiek taurių šampano per jas išgeri wink.gif + manau, kad panelei ar moteriai išvis nedera nusitašyt, nesvarbu ar ji nėščia ar ne, esiog šlykščiai tai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandruciukass @ 2011 01 12, 22:06)
Manau vestuvių kokybė nepriklauso nuo to kiek taurių šampano per jas išgeri wink.gif + manau, kad panelei ar moteriai išvis nedera nusitašyt, nesvarbu ar ji nėščia ar ne, esiog šlykščiai tai atrodo  g.gif

Sutinku drinks_cheers.gif as irgi per savo vestuves labai mazai isgeriau, gal kokia taure sompano pilna per visa diena ir visai man netruko to alkoholio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sandruciukass @ 2011 01 12, 23:06)
Manau vestuvių kokybė nepriklauso nuo to kiek taurių šampano per jas išgeri wink.gif + manau, kad panelei ar moteriai išvis nedera nusitašyt, nesvarbu ar ji nėščia ar ne, esiog šlykščiai tai atrodo  g.gif

as tik siep paklausiau smile.gif nesakau kad reikia maukt kaip alkoholikei ir panasiai smile.gif smile.gif
Atsakyti
as asmenisakai nenoreciau, kad mano vaikas gimtu ne santuokoje... bet cia tik mano isitikinimai. jeigu butu tokia situacija, kad pastociau dar nesusituokusi, nestumas nesutrukdytu surengti (kad ir kuklias) vestuves mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 01 16, 20:13)
as asmenisakai nenoreciau, kad mano vaikas gimtu ne santuokoje... bet cia tik mano isitikinimai. jeigu butu tokia situacija, kad pastociau dar nesusituokusi, nestumas nesutrukdytu surengti (kad ir kuklias) vestuves mirksiukas.gif

sutinku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 01 16, 20:13)

Nesituokčiau tokioje situacijoje iš principo. Jei jau nespėjai iki nėštumo susituokti, tai kam skubėti, plėšytis, slėpti pilvą ar tuoktis vasario mėnesį, kol nieko nesimato? Absurdas gi.
O vaikelis vis tiek būtų mylimas. Ar gims santuokuoj, ar nesantuokoj - čia jau mamytei galvą skauda, o vaikeliui dzin smile.gif atrodo, tokia pažangi visuomenė, 21 amžius ir t.t., o vis dar gaji tradicija tuoktis su pilvuku, kad tik vaikas gimtų mamai būnant -iene smile.gif
Et, prisigalvojame sau problemų... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2011 01 16, 22:35)
Nesituokčiau tokioje situacijoje iš principo. Jei jau nespėjai iki nėštumo susituokti, tai kam skubėti, plėšytis, slėpti pilvą ar tuoktis vasario mėnesį, kol nieko nesimato? Absurdas gi.
O vaikelis vis tiek būtų mylimas. Ar gims santuokuoj, ar nesantuokoj - čia jau mamytei galvą skauda, o vaikeliui dzin smile.gif atrodo, tokia pažangi visuomenė, 21 amžius ir t.t., o vis dar gaji tradicija tuoktis su pilvuku, kad tik vaikas gimtų mamai būnant -iene smile.gif
Et, prisigalvojame sau problemų...  doh.gif

na, man tai nelabai svarbu KADA tuoktis, ta prasme metu laikas neaktualu (nors butu idealiausia pavasari), o slepti nestumo tai net nebandyciau. tiesiog noreciau, kad vestuves priklausytu tik mums su vyru, o gimus vaikeliui tai jau kitos sventes - krikstynos ir pan.
bet cia zinoma tik pamastymai, kiekvienos skirtingas gyvenimas, situacija, norai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 01 16, 23:35)
na, man tai nelabai svarbu KADA tuoktis, ta prasme metu laikas neaktualu (nors butu idealiausia pavasari), o slepti nestumo tai net nebandyciau. tiesiog noreciau, kad vestuves priklausytu tik mums su vyru, o gimus vaikeliui tai jau kitos sventes - krikstynos ir pan.
bet cia zinoma tik pamastymai, kiekvienos skirtingas gyvenimas, situacija, norai... doh.gif

Taigi, kad kiekvienai skirtingai. Tik kad vis įsivaizduoju, kaip mūsų mamos puola "reguliuoti eismo", nes juk visai neseniai keldavo vestuves prisidirbusiems jaunavedžiams. Gerai, kai iš meilės žmonės tuokiasi, o būna - tik dėl vaiko, kad vat mergina nėščia, vaikinas turi prisiimti atsakomybę ir ją vesti. Košmaras nu. "Ką kaimynai/giminės pasakys"... Užtat, kai matau nuotaką nėštukę, pagaunu save galvojant, ar tikrai čia iš meilės, ne iš skubos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2011 01 17, 08:14)
Taigi, kad kiekvienai skirtingai. Tik kad vis įsivaizduoju, kaip mūsų mamos puola "reguliuoti eismo", nes juk visai neseniai keldavo vestuves prisidirbusiems jaunavedžiams. Gerai, kai iš meilės žmonės tuokiasi, o būna - tik dėl vaiko, kad vat mergina nėščia, vaikinas turi prisiimti atsakomybę ir ją vesti. Košmaras nu. "Ką kaimynai/giminės pasakys"... Užtat, kai matau nuotaką nėštukę, pagaunu save galvojant, ar tikrai čia iš meilės, ne iš skubos smile.gif

na, kai jau gyveni su zmogum ne vienus metus be santuokos, tai pastojus, kaip nori taip galvok, vis vien santuoka gaunasi is reikalo... doh.gif bet kartais gal tas "reikalas" ir i gera, nes kaikurios poros pragyvena po 10-15 metu nesusituoke, nes anot ju (dazniausiai vyr. lytis), kai gyveni kartu, tai nelabai vestuves daro skirtuma... juo labiau siais laikais kai moterys vis dazniau ir dazniau namuose tampa Breadwinners, tai per tas karjeras ir vestuves pamirsta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2011 01 17, 10:00)
na, kai jau gyveni su zmogum ne vienus metus be santuokos, tai pastojus, kaip nori taip galvok, vis vien santuoka gaunasi is reikalo... doh.gif  bet kartais gal tas "reikalas" ir i gera, nes kaikurios poros pragyvena po 10-15 metu nesusituoke, nes anot ju (dazniausiai vyr. lytis), kai gyveni kartu, tai nelabai vestuves daro skirtuma... juo labiau siais laikais kai moterys vis dazniau ir dazniau namuose tampa Breadwinners, tai per tas karjeras ir vestuves pamirsta blink.gif

Sutinku su sia nuomone drinks_cheers.gif tik as tokio ,,reikalo'' visiskai netapatinu su tikrom vestuvem ,,is reikalo'' , kai pora draugauja vos ne menesi ir prisidirbus keliamos vestuves, cia man absurdas doh.gif O kai pora ilga laika kartu, tiesiog gal neranda laiko ar didelio noro vestuvems, vaikelis tik paskatina jas, bet jokiais budais nera vestuviu priezastis blush2.gif Bent jau as taip manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2011 01 17, 16:28)
Sutinku su sia nuomone  drinks_cheers.gif tik as tokio ,,reikalo'' visiskai netapatinu su tikrom vestuvem ,,is reikalo'' , kai pora draugauja vos ne menesi ir prisidirbus  keliamos vestuves, cia man absurdas  doh.gif  O kai pora ilga laika kartu, tiesiog gal neranda laiko ar didelio noro vestuvems, vaikelis tik paskatina jas, bet jokiais budais nera vestuviu priezastis  blush2.gif  Bent jau as taip manau  smile.gif

va butent ta ir turejau omenyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2011 01 16, 22:35)
Et, prisigalvojame sau problemų...  doh.gif

čia priklauso nuo to kaip kam atrodo ir koks kieno požiūris, o ne nuo to "kokia mūsų visuomenė civilizuota" + nemanau, kad ji civilizuota smile.gif ir nemanau, kad tuokantis nėščiai moteriai reiktų pilvą slėpt, juk čia džiaugsmas, o ne kažkokia liga smile.gif
Atsakyti