Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinės lovos

Išbandžiau Ceragem ir pradėjau knaisiotis kas tai per produktas, pasirodo LT yra nemažai analogiškų masažinių lovų: Nuga Best, Navasan, Happy Dream.... puslapiuose susidariau įspūdį, kad rašo žmonių vardu atstovai g.gif Tad kaip yra iš tikrųjų- kurios geriausios??? Gal kas susidūrė- įsigijo, naudoja, girdėjo.

Atsakyti
Man irgi įdomu smile.gif
Mano tėvai tai be žado nuo to Ceragem (kitų nebandė), bet gal yra pigesnių analogų ?
Atsakyti
Skiriasi tik gamintojas ir dar akmenys skirtingi ax.gif , na ir kaina be abejo mirksiukas.gif

Kuri geriausia tai nebent visas isbandyt reiktu kad suzinot. as tai irgi tik ceragem bandziau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
http://www.navasan.lt/index.php?page=4
sitoje nuorodoje yra lentele su palyginimu analogiškų lovų, bet labai reikalinga praktinė patirtis kiek tos lovos patvarios.. biggrin.gif nes 2 metų garantinis aptarnavimas šiek tiek gąsdina, kai tokios sumos.
Atsakyti
QUOTE(Kalinka @ 2008 06 11, 08:20)
http://www.navasan.lt/index.php?page=4
sitoje nuorodoje yra lentele su palyginimu analogiškų lovų, bet labai reikalinga praktinė patirtis kiek tos lovos patvarios.. biggrin.gif nes 2 metų garantinis aptarnavimas šiek tiek gąsdina, kai tokios sumos.

Jokia rimta imone tokiam produktui realios garantijos virs 2 metu neduos. Paziurek i sudeti.
Atsakyti
Aš irgi truputį domėjausi tomis lovomis, nes vieną teko įsigyti thumbup.gif Šiaip Ceragem pasaulyje yra numeris 1. O visos kitos firmos gamina analogus. Ceragem gamintojas yra Samsung (Korėja). Kinietiška prekė, matyt, ir lieka kinietiška g.gif

Kadangi šiaip niekuom nesiskundžiu, tai guluosi tik profilaktiškai. Nors, tiesą pasakius, buvo vienas momentas. Turiu tokią bėdą kaip herpis ant lūpų. Tai pagulėjus pirmą mėnesį, lūpas išmėtė baisus herpis, bet nuo to laiko (7 mėn) dar nei karto nebuvo pasirodęs bigsmile.gif Šiaip tėvai dažnai užsuka pasimasažuoti, tai sako, kad jaučiasi puikiai. O kiek pasiklausai atsiliepimų, tai ta lova tiesiog stebuklus daro thumbup.gif
Atsakyti
gal tai sutapimas, bet mano tėvams nei iš šio nei iš to prireikė greitosios
pagalbos - staigiai pakilo kraujo spaudimas virš 200 (viršutinis) - tėvukas
kelis kartus išvirto, mamą pykino vėmė, svaigo galva. Jie seansuose
Šiauliuose apsilankė daugiau nei 40 kartų. Spaudimas taip pat sukilo dar
vienam giminaičiui-jis taip pat lankėsi šiuose seansuose. Kas liečia sąnarius, tai tėvukų geri atsiliepimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gromka: 11 rugpjūčio 2008 - 14:03
na, šiandien ketinu eiti į "Ceragem" pasimėginti. pirkti neketinam, tiesiog, jei įdomu, galėsiu papasakoti, kokį įspūdį paliko tos "stebuklingosios nefrito lovytės" mirksiukas.gif
Atsakyti
na štai, pabuvojau, galiu papasakot įspūdžius tongue.gif
na, man visai thumbup.gif tik jausmas iš pradžių keistokas, netgi per daug skausmingas pasirodė... bet kai atsipalaidavau, visai nieko... net nepajutau kaip tos 40min prabėgo. šiaip ar taip vargu, ar pirkčiau tokį daiktą, jau geriau nueit kur nors kitur pasimasažuot... blush2.gif ir pinigėlių daug kainuoja, o ir pats daiktas didelis, jei bute gyveni, niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Kaip tik vaikštau pagulėti ant tos masažinės lovos. Tai mane ant jos laiko 20 min ir sakė, būtina 15 masažų. Iš pradžių truputį net skausminga buvo, ypač per strėnas kai važiuodavo, bet tie akmenys sušildo stuburą ir atpalaiduoja, už tai l gerai po to. Labai patenkinta, geras dalykas, tik žinoma, bute daug vietos užimtų ir gal iš tiesų geriau nueiti kas pusę metų kur nors pasimasažuoti. Kainų neklauskit, pas mus darbe už dyką masažus atlieka.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Turiu tokį malonumą namie. Bet per daug dar net nesinaudojau, kadangi vasarą atostogavau. Manau rudenį ir žiemą labai pravers biggrin.gif Jau šiuo metu turiu problemų su sinusitu, tai visai neblogai profilaktiškai su tais akmenukais pašildyti - padeda.
O masažas tikrai neblogas, ypatingai po ilgo darbo kompiuteriu - kai atsiguli, atrodo, kad perlauš pusiau doh.gif , po keliu minučių skausmas praeina ir gali atsipalaiduoti biggrin.gif
Atsakyti
Šiandien pagulėjau Navasan, produkcijoj :]. Nors Navasan, kaip prekės ženklas niekur išskyrus LT nefigūruoja. Taip kad reikia padaryt išvadas biggrin.gif.

Prašom akis paganyti va čia: http://www.alibaba.c...assage_Bed.html

Problema, kad reikia min. 10 užsisakyt, bet nei išvaizda nei galimybėm nesiskiria nuo visų Navasan ir Ceragem. Ten pat gaminta, tik kaina ne 6-10 tūkstančių litų, bet 500 dol. - tai su atsiuntimų kokie 2000 litų...

Man LT pardavėjų propaganda labai primena TV Shop - pirk eilinį daiktą už trigubą kainą.
Atsakyti