Įkraunama...
Įkraunama...

Masažinės lovos

mano mama turi ''Ceragem'' lova, tai jai patinka.. nors ziuriu kuo toliau tuo maziau ja naudojasi, pasidziauge ir viskas.. tongue.gif man asmeniskai tai nieko ypatingo, akmuo tik vazinejasi aukstyn zemyn, o ir gana nemalonu, skausminga negali atsipalaiduot iki galo.. kol dar neturejo, tai pagal pasakojima isivaizdavau, kad kazkas stebuklingo, bet ne.. biggrin.gif tikrai nesuprantu uz ka tokius pinigus reikejo moket, bent jau as tikrai nepirkciau.. aisku cia tik mano nuomone.. rolleyes.gif
Atsakyti
Man savaitę gerokai galvą skaudėjo, po tų "pasivažinėjimų" . Jei tiksliau, tai nuo vienos akies tas skausmas ėjo. Mano stuburas kakle savotiškai nuaugęs, tai įtariu neatitikau lovos "parametrų" . Nu bet, dėkui dievui, praėjo, jau maniau reiks pas neuro su jų plaktukais keliaut.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2008 10 04, 13:36)
Šiandien pagulėjau Navasan, produkcijoj :]. Nors Navasan, kaip prekės ženklas niekur išskyrus LT nefigūruoja. Taip kad reikia padaryt išvadas biggrin.gif.

Prašom akis paganyti va čia: http://www.alibaba.c...assage_Bed.html

Problema, kad reikia min. 10 užsisakyt, bet nei išvaizda nei galimybėm nesiskiria nuo visų Navasan ir Ceragem. Ten pat gaminta, tik kaina ne 6-10 tūkstančių litų, bet 500 dol. - tai su atsiuntimų kokie 2000 litų...

Man LT pardavėjų propaganda labai primena TV Shop - pirk eilinį daiktą už trigubą kainą.

As tai nusipirkau Navasan lova. Man patiko ji, nes kartu nugara ir kojas masazuoja lotuliukas.gif Kitos lovos to nedaro kartu, o ir kaina vis mazesne mirksiukas.gif negu ceragem. Del tu akmenu, tai man atsege pasiziureti, tokie patys kaip ceragem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimuteg: 14 spalio 2008 - 16:00
Neturit kur jus pinigu deti.... Geriau jau kelis metus i sanatorija nuvaziuoti nei ta mechanini slamsta isigyti.Pabandziau abi - ir Navasan, ir Ceragem. Na ir kas?
Kaina - kosmine, neatitinka visiskai savo teikamu realiai efektu niekam.

Man stubura skauda po nestumo, drauge pradejo vaikscioti, ir mane nusitempe. Pasilankiau, kiek leido nemokamai, dar kelis kartus buvau uz savus pinigus, bet dabar matau, kad efektas trumpalaikis, nes praejus menesiui po paskutinio masazo - nieko gero nejauciu pagerejime, nors laikiausi visu reikalavimu, patarimu ir rekomendaciju.

Merginos, tai kad ten diletantai be medicininio issilavinimo jas reklamuoja... Nesvarbu kuria - ceragemus ar navasanus ar dar kokias.... Tiesiog siaip zmones bizniuka suka, ir tiek. O pasamdyti zmones juk alga uzsidirbti turi. Gerbiu kad darba dirba, bet tai - ne tas pat, ka patartu rimtas ortopedas ar chirurgas.
Masazo kabinetas, jei sumokes tokias babkes, aisku kalbes, kad reikia lankytis kruva kartu.
Grybo g. kiek kainuoja vienas seansas? 50 lt berods... O butinai pataria 10 daryti!!! (ir idomu - kodel? g.gif biggrin.gif )))))) )

O vaikinai, dirbantys tose masazo reklamos vietose, nei patarti gali (tik tai sako, ka ismoke is reklamu ir bendro issilavinimo), nei is tiesu zino, kaip koki organa veikia, be to - negali butu kazkokia mechanine lova, kad ir kokia brangi, vaistas nuo ABSOLIUCIAI VISU ligu!

Jei stuburas pakrypes - tada juk eina masazas per pati stubura, o slanksteliu negalima masazuoti! O juk tai ne masazisto rankos, kurios jaucia, bet mechaninis daiktas, jis eilemis vaziuoja, ir tiek. Kaip automobilis tiesiai pastatytu vairu...

Galvokim pries pinigus mesdamos, nes as pati niekada nepirksiu tokios lovos. Neverta net 10 dalie tos kainos...
Ceragem - 8 000, Navasan - apie 6 000. Taigi kiek masazu senasu visam kunui butu? Aritmetika paprasta smile.gif)) Ir malonuma pajausti visiskai kita galima darant masaza "gyvai", ir gydomasis efektas bus garantuotas. O jei dar purvo vonios riedo? Druskininku gydyklose nueiti i mineralinio burbulines vonias? Va ir lova vietoje... Ir kaina atitinkamai mazesne

Opa! kiek as cia prirasiau lotuliukas.gif Na bet sava nuomone ir patirti pasakiau cool.gif
Atsakyti
Ant tu lovu negalima gultis kas turi problemu su sirdim. Mano anyta ciut galu neatidave pasimasazavus blink.gif
Atsakyti
Esu labai patenkinta savo masazo lova dirol.gif, tikrai nera kazkoks nereikalinga daiktas, uzimantis vieta kambaryje. Jau net kaimynus uzkreciau, tai irgi susigunde ir isigijo. As jau masazuojuosi apie 4 men. aisku ne kiekviena diena, tai labai net neblogai jauciuosi. Keista, bet sia ziema kol kas net slogos neturejau tongue.gif
Atsakyti
Mano tevai lapkricio menesi isigijo CERAGEM lova, o pries tai nuo balandzio menesio beveik kasdien lankesi tam centre (beje Ceragem centre visada bus nemokama, o NAVASAN centre leidzia tik 10 kartu, o veliau mokek pinigus). Isigijo del to, kad toli vazinet kas dien, tuolabiau, kad ir pravaziavimas pabrango ir uzmiesty gyvena.
Cia kazkas rase,kad po tu masaziniu lovu blogai pasidare, bet taip ir turi but, tai reakcija organizmo, mama sake, kad ir jai buvo blogai, bet tiesiog nereik nuleist ranku, pas mama buvo ant koju venos kaip desros, po masazu pasislepe, plaukai patamsejo, tevukui su kojom, jau vaiksziojo i prieki pasilenkes, dabar ziuriu jau lengviau eina ir tiesiau. As pati budama pas juos sveciuose dusyk gulejau, pirma karta keistas jausmas, toks, kad vaziuodamas tas aparatas islenkia stubura, dar yra tokios lempos (projektoriai) jie dedasi ant skaudamos vietos ir sildo. Vienu zodziu tevai mano patenkinti, na o as nieko daug pasakytnegaliu, nes gulejau tik du kartus, pavasari su dukryte vaziuosim pas juos gyvent, tada ir naudosiuos ja kasdien ir daugiau galesiu ka papasakot. Aisku kaina didele, bet as sveikata ne brangiau kainuoja? Jei taisiklingai naudosies ta lova ji tau tarnaus 25 metus, per tiek laiko kiek isleisit pinigu vaistams, masazams, operacijoms ir t.t.
Zinoma tai ne PANACEJA, bet....
Atsakyti
Panacėja ne panacėja, bet visai visur patariama - jei tik skauda - reik sustot, o ne žiūrėt - ar praeis ir bus geriau, ar netyčia numirsi....

Ir kaina - eilinis burbulas - jau rašiau - gamina Kinijoj, vieneto kainą - 450 dolerių jei imi 10 štukų . Sakykim dar tiek atgabenimas. O nuotraukoj siūlė siūlėn tos kurias "stumdo" lietuviai, tik pavarę propagandos, sukūrę mitą apie liuks sveikatos taisytoją ir užsimetę minimum 500% antkainį.

O už tą "stebuklingos" lovos kainą galite gauti apie 300 masažų iš profesionalaus masažisto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzka: 17 balandžio 2009 - 18:39
Sveikos, mano pazystamas nusipirko kazkokia Pronatura miego sistema, tai pirma karta normaliai issimiegojo be jokiu masazu. Anksciau skundesi, kad ant jokios lovos negali issimiegoti. Gal dar kas nors bandet ta Pronatura?
Atsakyti
Pagal tai ką matau, tai paprastas čiužinys su "pagerintom" grotelėm, ir visas šitas gėris pavadintas "specialus"! . Kaina tai net labiau nei speciali.
Atsakyti
sveikos, pleputes drinks_cheers.gif

kadangi jau prejo nemazas laiko tarpas po lankymosi ant tu super stebuklingu lovu - jau galiu ir rezultatus suvesti.

PABLOGEJIMAS!!!
Ir net labai nesmagus pablogejimas.
Kada masazuoja amsaziste/as - zmogus jaucia musu raumenis, jaucia kur paspasuti, kur nueina kokie raumenu patempimai ar isitempimai...

Vaikas augo gana neramus, "rankinukas", tad isigudrinau pasisodinti ant desinio klubo ir net kose atsistojusi oprie virykles virdama maisyti. Todel pasitempe raumenys butent desineje stuburo puseje.

Kai lankiausi asazuotis su tomis stebuklingomis lovomis - skaudejo klaikiai jau paties masazo metu. Vaikinukai, kurie ten dirba mane ramino... atseit taip turi buti. O neturi!

Dabar gydytoja labai normaliai isaiskino, kad mechaniskai veikiant ir nepataikant tiksliai kur reikia "vaziuoti" tiems akmenims - padetis tik pabloginta. Ir dar - zmogaus raumenys sustraukia po smegenu "komandos" kad turi susitraukti koks nors raumuo. Masazuojant su aparatais, tos komandos smegenys neduoda, ir pasamone tam priesinasi. O su protu nelabai reiketu juokauti... g.gif

Norite - pirkite, norite - galvokite ir ... eikite pas gyvus masazo meistrus.
Vienas viso kuno masazas kiek issiaiskinau kainuoja 60 lt, daugiau kaip 10 sensu is eiles daryti negalima, kartoti - po pusmecio. Gaunasi - daugiau kaip 5 metus vaikscioti pas masazo specus, kurie tikrai labai padetu

Tokia mano nuom one (kartu su gydytojais) wink.gif
Atsakyti
Diskusija pradėta senai, gal kas galėtų papasakot, kokie įspūdžiai g.gif
Mano mama dabar kaip sektantė tapo vis į tas ceragem lovas lekia, vakarais iš nosies kraujas pasileidžia, man tai labai baisu, o ten jai aiškina, kad taip turi būt ir sveikata ženkliai pagerės unsure.gif
Atsakyti