QUOTE(mondze @ 2008 06 25, 13:29)
Na manau yra tame tiesos,pries 20metu ir as ejau i darzeli ir niekas matau nepasikeite. kai mus paguldydavo pietu miego,keltis neleisdavo,kai noredavai sisiuko ar didesnio reikalo,visada aprekdavo, kad reikejo pries einant miegoti nueiti,o kartais net lupti gaudavai

.tai seip ne taip kentedavau o uzmigus atsipalaiduoji ir tada tekdavo atsikelti slapioje lovyteje,nu o pacios ir suprantat kad tai nepatikdavo auklytem,ir patiems geda pries kitus vaikus,nors tokiu per diena pasitaikydavo prisisiojusio i lovas 3maziausiai
Mano tokia pati patirtis....
As darzeli lankaiu irgi panasiai daugiau kaip pries 20 metu, pas mus buvo tas pats-ir siandien puikiai prisimenu ta aukletoja, kuri neleisdavo, tikrai NELEISDAVO i tualeta, net pasysioti. Kentedavau, kentedavau, bijodama paprasyti, kol sysius pats nepradedavo teketi, tada is paskutines baimes, kad vaikai nesijuoktu siaip ne taip pasiprasydavau. O jei per pietu miega uzsinoredavau, tai isvis-kosmaras, tekdavo visa miega, koki ten dar miega, prakenteti lovytej, kol vaikai kelsis ir leis visus i tualeta. Ir per rankas su liniuote dauzydavo...O pati tuo metu buvo NESCIA. Cia as daug didesne supratau kodel pas ja tada tas pilvas toks buvo.

Dar lopselyje nuo bjauriu aukletoju esu net nerviskai nuplikusi, tevai tada mane atsieme is lopselio, kuri laika neleido... Zodziu, "puiki"karta uzaugom po tokiu aukletoju ir darzeliu. Labai tikiuosi, kad mano vaikams taip nenutiks, nes ir as turejau tikrai ir labai geru, mylinciu vaikus aukletoju