Įkraunama...
Įkraunama...

Veido rožinė, išsiplėtę kapiliarai, raustanti oda

QUOTE(begike @ 2010 02 21, 22:59)
gal zinot ka ichtiolis daro odai?  4u.gif  kaip tik naudoju...

as buvau ir poliklinikose, ir privaciai... poliklinikose nelabai noriai kalba, net odos nepaziuri, iskart vaistai ir viso gero, o privaciai apziuri oda, paaiskina kas ir kodel, paaiskina kaip priziuret oda, ka galima, ko ne, duoda pabandymui kosmetikos.

bet turiu pripazint, kad buna visko, cia ant kokio daktaro tiek poliklinikoj, tiek privaciai uztaikysi...
del patirties, as irgi nemazai turiu, taip pat lankiausi pas 4-5 dermatologus, tiek poliklinikoj, tiek privaciai.

As daugiau likau patenkinta valst poliklinika, irgi megineliu dave. O privaciai net nepasiule del erkes issityrti, turejau kas meniasi pasirodyt tam kad sumoket daugiau pinigu (gal tik man taip pasiseke) 4u.gif

Tas pagamintas vaistas skirtas tam, kad nuraminti odos uzdegima, manau, ichtiolis tai pat. Tarp kitko su situ vaistu daug kas erke nuramino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Packa: 21 vasario 2010 - 23:39
Man nuo tos vitellos paaktivejo ir jau keleta dienų baisiai atrodau baisiau nei buvo pries ta tepala Vaziuoju pas ta pati dermatologa pasiroditi doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

noi stai ir as grizau biggrin.gif na ka galiu pasakyt apie savo zavuji veiduka..... :

vien zo kasdien dabar labai stipriai drekinu veiduka, nes jis issausejes ...

ryte nusiprausiu veiduka su Lakišiaus žolės nuoviru (lakišius parsiduoda vaistinese, jis malsina uzdegima ir ramina oda) tada kai veidukasisdziusta ji vis suvildau medetku nuoviru ir taip stengiuosi per diena daug kartu, kai jau nebegaliu drekinti nuovirais, tada pasitepu Šaltalankių balzamu su šaltalankių ir makadamijų aliejumi, Sibiro kedro balzamu, jį tepu taip pat nakčiai, dar buvau pasitepusi veiduka Moliūgo sėklų aliejumi...

na va mano veidukas rimsat, mažėja raudonis, perštėjimas ir niežulys praėjo....pakolkas neplanuoju tepti jokio kremuko ant viršasu, aišku man yra labai paranku, nes auginu lialka tai nereik it i lauka ir i zmones ir svarbiausia nenaudoju jokis kosmetikos ant virsaus mirksiukas.gif
rezultatas sumažėjo spuogelių ir truputi pamažėjo raudonumo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 02 21, 23:36)
As daugiau likau patenkinta valst poliklinika, irgi megineliu dave. O privaciai net nepasiule del erkes issityrti, turejau kas meniasi pasirodyt tam kad sumoket daugiau pinigu (gal tik man taip pasiseke) 4u.gif

Tas pagamintas vaistas skirtas tam, kad nuraminti odos uzdegima, manau, ichtiolis tai pat. Tarp kitko su situ vaistu daug kas erke nuramino.

as tai jau irgi tuoj i nevilti pulsiu verysad.gif turejau labai grazia oda, kas jai pasidare, nesuprantu, zinociau bent priezasti, butu ramiau gyventi verysad.gif ant veido apgamu padaugejo, kazkokios demeles mazytes atsiranda. O T zonoj kitos problemos: pleiskanojimas ir parudavimai... doh.gif

QUOTE(gosas @ 2010 02 22, 12:15)
Man nuo tos vitellos paaktivejo ir jau keleta dienų baisiai atrodau baisiau nei buvo pries ta tepala Vaziuoju pas ta pati dermatologa pasiroditi  doh.gif

sekmes! Labai laukiam ka daktaras sake 4u.gif
As nebezinau ar man vitella tepti toliau, kazkokios mazytes demeles atsirado ir tarsi truputi tirpsta odele unsure.gif bet galvoju gal nuo antibiotiku... Mane jau irgi nusivylimas ima, nes vis nauju dalyku atsiranda, nebezinau ko griebtis, kur eiti... Nera baisu, bet palyginus, kokia oda turejau, ir kas darosi dabar, matau kad negerai kazkas
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 02 22, 14:31)
as tai jau irgi tuoj i nevilti pulsiu  verysad.gif  turejau labai grazia oda, kas jai pasidare, nesuprantu, zinociau bent priezasti, butu ramiau gyventi  verysad.gif ant veido apgamu padaugejo, kazkokios demeles mazytes atsiranda. O T zonoj kitos problemos: pleiskanojimas ir parudavimai...  doh.gif 
sekmes! Labai laukiam ka daktaras sake  4u.gif 
As nebezinau ar man vitella tepti toliau, kazkokios mazytes demeles atsirado ir tarsi truputi tirpsta odele  unsure.gif  bet galvoju gal nuo antibiotiku... Mane jau irgi nusivylimas ima, nes vis nauju dalyku atsiranda, nebezinau ko griebtis, kur eiti... Nera baisu, bet palyginus, kokia oda turejau, ir kas darosi dabar, matau kad negerai kazkas

Sveikos
Mano neviltis sumazejo Gyditoja pasake ka neteisingai darau Pirmeusei tai jokio prausimosi su jokiu lasijonu ar valikliu Krema tepam sluoksni ant sluoksnio ir labai plonai ta Vitella reike tepti Pasakiau kad dideleje panikoje israse vaisstu Taip pat pasakiau kad paniesti akis ir nebijau antibijotiku sutikau pagerti men laiko Gyd pasiule
gyd su azotu bet dar atsisakiau savaitei Nes manau kad cia pasitarusios nusivalinejau oda ir gavosi pablogejimas Nenusivilkite as matau kaip sendiena atrodau dvigubai geriau Neisisnekat su gyd ir pacios kaska gal ne taip darom Tu begikeman parasyk kokem tu mieste as tau parasysiu gal sava gyd ir pasitarsi gyd thumbup.gif tikrai srengesi padeti As pas ja nejau tik taip is gatves per rekomendacijas
Modesta man buvo pati pradzia tokia varyk pas gydytojus ir nedaryk pati jokiu voneliu ar tepalu As taip jau prisidirbau Jei turi erkute tik pakenksi
Atsakyti
na va aš ir turiu tokias pat problemas kaip ir jūs visos bigsmile.gif
jau buvo dingusios tos nelemtos erkės ir man labai tuo metu padėjo kosmetologė ir ne pačiame brangiausiame kabinete, atvirkščiai turbūt viename pačių brangiausių gydytojų dėka vos oda nuo veido nenukrito doh.gif

O vakar buvau poliklinikoje pas dermatologę, apžiūrėjo tą mano veidelį kadangi laikinai negaliu gert antibiotikų, tai išrašė Finacea gelio ir Essex drėkinamojo losjono ir po poros savaičiukių reiks pasirodyt bigsmile.gif

tiesą sakant neskaičiau visos temos, teisingiau visai neskaičiau, tai ir nežinau jūsų atsiliepimų apie šį gelį jei kas naudojot, bet man jau veidelis lyg ir pabalo, nu vienžo reiks vėl vargt
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 02 23, 07:29)
Sveikos
Mano neviltis sumazejo Gyditoja pasake ka neteisingai darau Pirmeusei tai jokio prausimosi su jokiu lasijonu ar valikliu Krema tepam sluoksni ant sluoksnio ir labai plonai ta Vitella reike tepti Pasakiau kad dideleje panikoje israse vaisstu Taip pat pasakiau kad paniesti akis ir nebijau antibijotiku sutikau pagerti men laiko Gyd pasiule
gyd su azotu bet dar atsisakiau savaitei Nes manau kad cia pasitarusios nusivalinejau oda ir gavosi pablogejimas Nenusivilkite as matau kaip sendiena atrodau dvigubai geriau Neisisnekat su gyd ir pacios kaska gal ne taip darom Tu begikeman parasyk kokem tu mieste as tau parasysiu gal sava gyd ir pasitarsi gyd thumbup.gif  tikrai srengesi padeti As pas ja nejau tik taip is gatves per rekomendacijas
Modesta man buvo pati pradzia tokia varyk pas gydytojus ir nedaryk pati jokiu voneliu ar tepalu As taip jau prisidirbau Jei turi erkute tik pakenksi

dziugu, kad viska issiaiskinot ir nuotaika pakilo thumbup.gif Man sake nuplaut, bet pas mus situacija skiriasi, nera pas mane, tfu tfu tfu baisiai, tai jie labai net nesigilina... Dabar nerimauju del odos aplink nosi, sparnelius, rauksles nuo nosies iki lupu, ten paraudusi, parudavusi oda unsure.gif
As is Vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 02 23, 20:13)
dziugu, kad viska issiaiskinot ir nuotaika pakilo  thumbup.gif  Man sake nuplaut, bet pas mus situacija skiriasi, nera pas mane, tfu tfu tfu baisiai, tai jie labai net nesigilina... Dabar nerimauju del odos aplink nosi, sparnelius, rauksles nuo nosies iki lupu, ten paraudusi, parudavusi oda  unsure.gif 
As is Vilniaus.

Taip situacija pas mus skiresi Gaila as ne tam mieste norejau jum rekomenduoti sava gyd tikrai gera ir stengesi visokiu budu padeti thumbup.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 02 23, 19:44)
Taip situacija pas mus skiresi Gaila as ne tam mieste norejau jum rekomenduoti sava gyd tikrai gera ir stengesi visokiu budu padeti thumbup.gif  verysad.gif

Aciu labai uz gerus ketinimus 4u.gif Bet gal ji kartais ir Vilniuj buna... Gal pasakykit del visa ko pavarde?
Atsakyti
rolleyes.gif ai dar neparasiau kad atsisakiau visiskai pieno produktu , kurie gali turet itakos alergijai, na mano veidukas rimsta negaliu atsidziaugt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Moodesta @ 2010 02 24, 09:53)
rolleyes.gif ai dar neparasiau kad atsisakiau visiskai pieno produktu , kurie gali turet itakos alergijai, na mano veidukas rimsta negaliu atsidziaugt wink.gif

gali buti... man irgi reikia stebeti save, nes buna nei sio, nei is sio tai pablogeja, tai pagereja.. gali irgi koks maisto produktas itakoti, nors niekam nesu alergiska...
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 02 23, 20:56)
Aciu labai uz gerus ketinimus  4u.gif  Bet gal ji kartais ir Vilniuj buna... Gal pasakykit del visa ko pavarde?

Ne tikrai Vilniui nebuna schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti