Įkraunama...
Įkraunama...

Veido rožinė, išsiplėtę kapiliarai, raustanti oda

QUOTE(gosas @ 2010 02 24, 17:30)
Ne tikrai Vilniui nebuna schmoll.gif  verysad.gif

o kaip jusu veidukas siandien jauciasi? ax.gif
Atsakyti
merginos gal koki naktini gydanti kremuka parekomenduotumete issipletusiems kapilerams?ir dar noriu paklausti apie kapsules is firmos the body shop vitamino c?kokie buti atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2010 02 24, 18:37)
o kaip jusu veidukas siandien jauciasi?  ax.gif

Na žinai dar per pora dienu nepraeisTa erkute labai kankina ir pagrinde tik viena zanda Pradejau antibijotikus gerti Niesti žiaurei ryte vitellos netepu tepu Bepanthen o vakare vitela Tepu sluoksniais nesiprausiu nevalau Nu ziuresiu Norejo ta kai jis vadinas nezinau kur saldo tas erkutes lotuliukas.gif bet dar sakau palaukim bijau blush2.gif gal pageres Po to tada kaska skirs nuo rozacejos doh.gif O kaip tu reike tau Vilniui jieskoti kokios geros gyd g.gif Jei ten pas tave darosi kaskas negero nedelsk
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 02 24, 19:10)
Na žinai dar per pora dienu nepraeisTa erkute labai kankina ir pagrinde tik viena zanda Pradejau antibijotikus gerti Niesti žiaurei ryte vitellos netepu tepu Bepanthen o vakare vitela Tepu sluoksniais nesiprausiu nevalau Nu ziuresiu Norejo ta kai jis vadinas nezinau kur saldo tas erkutes lotuliukas.gif bet dar sakau palaukim bijau blush2.gif gal pageres Po to tada kaska skirs nuo rozacejos doh.gif O kaip tu reike tau Vilniui jieskoti kokios geros gyd g.gif Jei ten pas tave darosi kaskas negero nedelsk

as nedelsiu, vis vaikstau pas dermatologus biggrin.gif dabar isgersiu antibiotikus ir eisiu vel pasirodyt ax.gif
Atsakyti
O sakes tai tau niekas nepadeda? As jau galvoju kazi kaip bus man
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 02 24, 20:25)
O sakes tai tau niekas nepadeda?  As jau galvoju kazi kaip bus man

Ne ne, viskas normaliai biggrin.gif Bet vistiek baigus vaistus, nueisiu pasirodyt, ka pasakys toliau daryt, gal pasakys, kad viskas normoj ir nieko daryt nebereikia g.gif Ir pati gydytoja sake ateit pasirodyt paskui...
Atsakyti
As ir 30d gersiu antibus doksaciklina o tu?
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 02 24, 22:47)
As ir 30d gersiu antibus doksaciklina o tu?

Man apie 20 dienu reikia, bet jau einu i pabaiga ax.gif
Atsakyti
Sveikutes.mano mama labai kamuojasi su raustancia veido oda.nebezino ji jau ka ir benaudoti.Is pradziu jai nustate erkute,israse tepalus,kuriuos reikejo gaminti,truputi padejo,bet tas neilgam.dauk kremu yra isbandziusi,ir brangius ir nebrangius ir visgi niekas nepadeda.Gal dar minusas yra tas kad kiekviena diena dirba su chemikalais???jau jai nebera kantrybes sako prades deti krempudras,bet bijau kad dar labiau nepakenktu.Mes dabar gyvename Airijoje,ji pasirode vienoje klinikoje,ir jai nustate rozine,uz mazus meginelius sumokejo 180 euru.bet vistiek nepadejo,dar toje pacioje klinikoje jai rekomenduoja lazeriu,tai irgi moteriske pasimeusi nezino ka daryti.O kaip i atsiranda?ar ji paveldejama?ar uzkreciama?dekoju uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 02 25, 00:26)
Sveikutes.mano mama labai kamuojasi su raustancia veido oda.nebezino ji jau ka ir benaudoti.Is pradziu jai nustate erkute,israse tepalus,kuriuos reikejo gaminti,truputi padejo,bet tas neilgam.dauk kremu yra isbandziusi,ir brangius ir nebrangius ir visgi niekas nepadeda.Gal dar minusas yra tas kad kiekviena diena dirba su chemikalais???jau jai nebera kantrybes sako prades deti krempudras,bet bijau kad dar labiau nepakenktu.Mes dabar gyvename Airijoje,ji pasirode vienoje klinikoje,ir jai nustate rozine,uz mazus meginelius sumokejo 180 euru.bet vistiek nepadejo,dar toje pacioje klinikoje jai rekomenduoja lazeriu,tai irgi moteriske pasimeusi nezino ka daryti.O kaip i atsiranda?ar ji paveldejama?ar uzkreciama?dekoju uz atsakyma 4u.gif

Paskaityk temutę, pagooglink mirksiukas.gif
Kad ir šis straipsnis rožinė
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 02 25, 00:26)

ji nera uzkreciama mirksiukas.gif as manau gali itakoti ir darbas su chemikalais mirksiukas.gif Gal kokie apsauginiai kremai gelbetu, bent kol dirbama toki darba.. Paveldejimas gali buti, bet tik polinkis i rozine, na jau imete straipsniuka,pasiskaitykit, ten viskas paaiskinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 02 25, 17:28)
Aciu merginos 4u.gif

Gal chemikalai isauke erkute
Man lig dziusta ir ligtai truputi gereja doh.gif Nezinau bet as ir vaikstau balta ir nesiprausiu lotuliukas.gif O su kuo dantis valyti nenoriu floro naudoti tai nezinau g.gif
Na ziuriu kas bus toliūau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 25 vasario 2010 - 16:59