Įkraunama...
Įkraunama...

Veido rožinė, išsiplėtę kapiliarai, raustanti oda

QUOTE(gosas @ 2010 03 02, 18:56)
Na istikruju sunku ka pasakyti apie elergija As ir nenoriu tiketi kad rozine pas mane
Tik nesijuok as jau daugiau kaip sav neprausiu veido su nieko isskyrus tepu kremus kurios pasake gyd. ir praeina erke pfu pfu pfu ir ne tokie zandai raudoni Gal elergizuoja vanduo valikliai ar dar kaskas Pabandyk nesiprausti ir nevalyti su nieko 3 dienas nors ir matysi ar pageres ar ne Nenaudok pieno produktu jokiu gal nuo laktozes g.gif  Neaisku an kiek raudoni tie tavo zandai g.gif sunku isivaizduoti nemacius O ka tu naudoji?
Tiesa venk silumos garu karsto maisto ir t.t manau sita zinai

Sveiki 4u.gif
o koki gydyma tau paskyre, kokiais vaistais?
Atsakyti
[quote=Nesė,2010 03 03, 23:57]
[quote=begike,2010 03 03, 16:12]
Taip, vasara buvau siek tiek nudegus doh.gif Bet tai ka tada daryt reikia jei cia nuo saules unsure.gif
As nusipirkau Biodermos Sensibo AR krema, na, zinokit, tikrai labai geras, jau gal kokia savaite visai nekaista zandai, raudonis ryskiai sumazejo (net pati nzn, gal sutapimas, gal IPS procedura padejo), bet nemalonus pojuciai veide dingo (nusispjaunu per kairi peti, kad neisikalnbeciau doh.gif ), camelia vaistinese yra meginuku, siulyciau pameginti, na, aisku, gal Jum ir netiks, bet pamegint galit, nes kas vienam tinka, nebutinai ir kitam tiks...bet pati esu patenkinta... rolleyes.gif
[/quote]
Nezinau ar cia tas pats nes apie kremus as ne bum bum ju niekada nenaudojau isskyrus exsipiali ar na zodziu vaikiskus lotuliukas.gif
Bet gyd as pasakiau kad pirkau is derma linijos losijona( aisku jo nenaudoju) ji sake kad gera si firma kosmetios Tai ar cia tas pat bijoderma ar derma nezinau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Packa @ 2010 03 04, 00:49)
Sveiki 4u.gif
o koki gydyma tau paskyre, kokiais vaistais?

Pirmeusei tai nesiprausti ir nevalyti su nieko veido Tepti ryte Bepanthen 5 proc vakare Vitella plonai ir kadangi pradejo niesteti akis doxsiciklina 10d visa tab 10d puse ir 10d ketvertis Man po 2dien jau pasimate kad geriau nes buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 03 04, 20:33)
Nezinau ar cia tas pats nes apie kremus as ne bum bum ju niekada nenaudojau isskyrus exsipiali ar na zodziu vaikiskus lotuliukas.gif
Bet gyd as pasakiau kad pirkau is derma linijos losijona( aisku jo nenaudoju) ji sake kad gera si firma kosmetios Tai ar cia tas pat bijoderma ar derma nezinau g.gif
Papildyta:

Pirmeusei tai nesiprausti ir nevalyti su nieko veido Tepti ryte Bepanthen 5 proc vakare Vitella plonai ir kadangi pradejo niesteti akis doxsiciklina 10d visa tab 10d puse ir 10d ketvertis Man po 2dien jau pasimate kad geriau nes buvau  doh.gif

Gal tau pavyks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O kaip tau nepavyko? Koki gydyma gavai tu? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 03 05, 09:03)
O kaip tau nepavyko? Koki gydyma gavai tu? bigsmile.gif  g.gif

As geriau Doxiciklina 3 men., kol geriau buvo pakankamai neblogai (vienas kitas spuogelis atsirasdavo). Na, dabar irgi nieko, vistiek spuogai atsiranda ir veidas raudonas (nuotraukoj matosi) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 05, 19:28)
As geriau Doxiciklina 3 men., kol geriau buvo pakankamai neblogai (vienas kitas spuogelis atsirasdavo). Na, dabar irgi nieko, vistiek spuogai atsiranda ir veidas raudonas (nuotraukoj matosi) 4u.gif

doh.gif doh.gif 3men Na as tai nuo jaunystes linkus kad atsiranda koks spuogutis bet kaip dabar buvo tai i gatve baisu buvo iseiti Nu ir dabar nera labai grazu bet ne taip kaip buvo Tai gal pas tave linkusi spuoguotis oda nu ta prasme ne erkute cia tau g.gif
O nuo raudonio koki tepala naudoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 05 kovo 2010 - 20:42
QUOTE(gosas @ 2010 03 05, 20:40)
doh.gif  doh.gif 3men Na as tai nuo jaunystes linkus kad atsiranda koks spuogutis bet kaip dabar buvo tai i gatve baisu buvo iseiti Nu ir dabar nera labai grazu bet ne taip kaip buvo Tai gal pas tave linkusi spuoguotis oda nu ta prasme ne erkute cia tau g.gif
O nuo raudonio koki tepala naudoji?

gyvenime netureja jokiu spuogu, net kai buvo brendimas. dariau tyrimus, rado erkute. 6 men naudoju Rozex ir dabar pradejau Eucerin nuo raudonio kremus. Noriu isbandyt Lierac firmos krema, bet nerandu meginieliu doh.gif g.gif
Atsakyti
Grizau is dermatologes ax.gif paklausiau tiesiai sviesiai ar man rozine, pasake ne ne biggrin.gif bet sake, jei noresiu ta paraudima visai panaikinti, padeda sviesos terapija (nu tas lazeriukas). Tai cia tokie priestaravimai gaunasi. As manau pati daktare painioja roze su rozine blink.gif lotuliukas.gif Vaistu daugiau neskyre, tik kazkoki tepala, reik issiaiskint ar tik ne hormoninis, nes nenoriu tokio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 03 05, 23:05)
gyvenime netureja jokiu spuogu, net kai buvo brendimas. dariau tyrimus, rado erkute. 6 men naudoju Rozex ir dabar pradejau Eucerin nuo raudonio kremus. Noriu isbandyt Lierac firmos krema, bet nerandu meginieliu  doh.gif  g.gif

Yra kaskoks prancuziska Na as kita sav vaziuoju pasirodyti pas gyd Ziuresiu ka pasakys
Papildyta:
QUOTE(begike @ 2010 03 05, 23:11)
Grizau is dermatologes  ax.gif  paklausiau tiesiai sviesiai ar man rozine, pasake ne ne  biggrin.gif  bet sake, jei noresiu ta paraudima visai panaikinti, padeda sviesos terapija (nu tas lazeriukas). Tai cia tokie priestaravimai gaunasi. As manau pati daktare painioja roze su rozine  blink.gif  lotuliukas.gif  Vaistu daugiau neskyre, tik kazkoki tepala, reik issiaiskint ar tik ne hormoninis, nes nenoriu tokio  blush2.gif

Su tais harmonais atsargei nuo ju ploneja oda Gal kaskaip kitaip sakosi bet as liaudiskai Tai kas tau tada yra ka gyd sako? doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 03 05, 22:20)
Su tais harmonais atsargei nuo ju ploneja oda Gal kaskaip kitaip sakosi bet as liaudiskai Tai kas tau tada yra ka gyd sako? doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tai as nenaudosiu, jei ten hormonai ieina schmoll.gif jisai gaminamas, paklausiu vaistinej ar deda hormona.. Jinai nieko konkretaus nesako, sako kad oda reguoja i isore.. karsti, salti, kitus dirgiklius, tai cia ir yra lengva rozines stadija, pagal mane. O nuo ko viskas, sunku pasakyt... sake, jei butu nuo saules, jau butu viskas praeje... Velnias ji zino...reik paciai kapanotis
Atsakyti
Bet as kaskokiam straipsnije skaiciau kad gali gautis rozoceja nuo saules
Ir as taip manau kad kad nuo oro kaitos jei keiciasi tai gal pati pradzia rozacejos?
Pabandyk gyd pakeisti
Packa O mums tai turbut niekada neisigelbeti nuo to parazito erkes doh.gif Reikes prisitaikyti ir apsigynti nuo jos Skaiciau straipsni thumbup.gif Parasyk akiu erkute googlei ir rodos pat pirmas postas ten atsiuncia ir yra aprasyta apie ja Man rodos ten kaskokie darbai gyd dermotologu bet labai gerai paaiskinta O jus matet kokie parazitai pas mus organizme visus gyvena doh.gif Gaila bet nemoku atsiusti is to straipsnio foto doh.gif Kaip pamaciau net bloga pasidare Ir dar skaiciau kad Gintares Karaliunaites dainininkes mama kuri su zolem usiima Daro kremus yra ir nuo erkuciu vadinasi gintaro dulkes bet dar nezinau kur rasti ju gal yra ir nuo rozacejos? g.gif Reiktu internete pajieskoti
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 03 06, 08:35)
Bet as kaskokiam straipsnije skaiciau kad gali gautis rozoceja nuo saules
Ir as taip manau kad kad nuo oro kaitos jei keiciasi tai gal pati pradzia rozacejos?
Pabandyk gyd pakeisti
Packa O mums tai turbut niekada neisigelbeti nuo to parazito erkes doh.gif Reikes prisitaikyti ir apsigynti nuo jos Skaiciau straipsni  thumbup.gif Parasyk akiu erkute googlei ir rodos pat pirmas postas ten atsiuncia ir yra aprasyta apie ja Man rodos ten kaskokie darbai gyd dermotologu bet labai gerai paaiskinta O jus matet kokie parazitai pas mus organizme visus gyvena doh.gif Gaila bet nemoku atsiusti is to straipsnio foto doh.gif Kaip pamaciau net bloga pasidare Ir dar skaiciau kad Gintares Karaliunaites dainininkes mama kuri su zolem usiima Daro kremus yra ir nuo erkuciu vadinasi gintaro dulkes bet dar nezinau kur rasti ju gal yra ir nuo rozacejos? g.gif Reiktu internete pajieskoti

sita turi omeny straipsnis
Atsakyti