QUOTE(Melajja @ 2010 03 10, 22:54)
matau cia yra kelios turincios veido erklute, gal jus galit man papsakot kaip tie berimai atrodo?
Pries gera savaite ismete kakta rusvom demelem, juose miniaturiniai kaip spuogeliai-puslytes, vos imatomi, siaubingai niezejo kakta. Nuraminau paraudimus iricar tepalu - homeopatinis ir nuolat drekindama kremais.
Vakar po nakties vel jauciu niezejimas veide atsirando, pats veidas neparaudes bet tu mazu spuogeliu ne tik ant kaktos, bet ir ant zandu, smakro, matytis beveik ju nesimato, tik oda kaip apelsino zieveles, grubleta tokia.
Ar tai panasu i erkute?
ilgasasi savaitgalis ispuole nepavyks ant dienu pas dermatologa nuvykt

pries pusmeti isigydziau perioralini dermatita (artima rozinei liga) ir se tai tau, vel kazkas su ta oda darosi

Verkt norisi.
matau as tokia ne viena
su tokiais spogiukais jau kankinuosi apie 3 metus, nu lygiai ta pati sutuacija, tai issoka, tai ilga laika nebuna, paskui vel taip staigiai pasirodo. Svarbiausia kad kapiliaru matomu turiu tik kelis ant nosies sparnu, o tie spogeliai visad islenda toje pacioje vietoje, t.y. ant smakro prie lupu

tai jau pagalvojau gana, ir nulekiau pas privacia gydytoja. Ji man diagnozavo rozines pradzia ir taip vadinama paumejusi perioralini dermatita

dare tyrimus, nes galvojau kad turiu erkute, nes panasus spogai, bet nerado, sako erkutes jau atsiranda kai toli pazengia.
vaistai: vitella, arba plaktinis su cinku ir kazkuo ten dar ir dienai Metranidozoli.
prausiklis (pasirinktinai, tai pasirinkau Biodermos ir dar ju krema

)
bet kad spogeliai, nieksai vis man atrodo pleciasi

kazin, kiek laiko teks juos kentet

Tepti tik ant pazeistos vietos, bet vis nervas ima kad taip ilgai reikia gydyt.
O kokius jums antibus prirase? Ar padeda?
jau visa neta isnarsius, rusu kalba ir LT, nes angliskai ne labai

skaiciau kas kam padejo, tai gal ka sau pritaikysiu