QUOTE(gosas @ 2010 04 07, 19:04)
Kaip manai ar nuo saules galejo gautis AD

Jei oda ziaurei sausa ir pradzioi buvo taip sausa kad net riebus kremai neisigerdavo po to paraudo truputi o po to isbere ta vieta ant vieno zando kur buvo labiause nusvile

Mano sesei buvo dermatitas pripazintas jai ir baisei bet ne taip kaip man Man truputi baisiau Ji dura su harmonais silpnais tepa ir sako dzin jai O ta dermatitas galejo ziema nuo ko nors paastreti gal nuo medatku tepalo

Ar galejo erke po men aprimti ?Nebezinau ka ir galvoti jau ir gerais gyd nebepasitikiu kaip susiduriu ne su odos gyd prastais ir aplaidziais tai galvoju ant vysu blogai
gali buti

, yra toks dalykas kaip alergija saulei
erke tai nurimsta, tai paumeja, daznausiai jos isbujoja pavasari ir rudeni, ir ju paastrejimui turi itakos visokie odos uzdegimai
dermatitai ant odos islenda prie kazkokios alergijos, gal tu kam esi alergiska, tik nezinai kam
as esu alergika visokioms zolems, medziams, pelesiams, dulkems, dar maistui
pvz. negaliu naudoti veidui kremu su zolelem
Papildyta:
QUOTE(gosas @ 2010 04 07, 19:14)
Nu nezinau tokios yra klinikos jos skaitosi universitetines O tu gal gali adresa parasyti ir smulkiau kaip ten ispaudzia as paprasyciau puskes kad nupirktu ir kaip vaziuos i Kauna kad parvestu
ten jau buna isspausta i indeli 5g, kaina ~24lt, jei pussesere gyvena Vilniuje, tai zinos Vilniaus Universiteto vaistine, ji yra senamiestyje netoli Universiteto