Įkraunama...
Įkraunama...

Veido rožinė, išsiplėtę kapiliarai, raustanti oda

QUOTE(AZURA @ 2010 04 07, 20:09)
5g originalios tubeles nera, 5g ispaudzia is tubeles i indeli ir parduoda

Vilniuje Universtiteto vaistineje taip parduoda, ar Kaune yra UV?

Nu nezinau tokios yra klinikos jos skaitosi universitetines O tu gal gali adresa parasyti ir smulkiau kaip ten ispaudzia as paprasyciau puskes kad nupirktu ir kaip vaziuos i Kauna kad parvestu
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 07, 19:04)
Kaip manai ar nuo saules galejo gautis AD  g.gif Jei oda ziaurei sausa ir pradzioi buvo taip sausa kad net riebus kremai neisigerdavo po to paraudo truputi o po to isbere ta vieta ant vieno zando kur buvo labiause nusvile g.gif Mano sesei buvo dermatitas pripazintas jai ir baisei bet ne taip kaip man Man truputi baisiau Ji dura su harmonais silpnais tepa ir sako dzin jai  O ta dermatitas galejo ziema nuo ko nors paastreti gal nuo medatku tepalo g.gif Ar galejo erke po men aprimti ?Nebezinau ka ir galvoti jau ir gerais gyd nebepasitikiu kaip susiduriu ne su odos gyd prastais ir aplaidziais tai galvoju ant vysu blogai lotuliukas.gif

gali buti g.gif , yra toks dalykas kaip alergija saulei
erke tai nurimsta, tai paumeja, daznausiai jos isbujoja pavasari ir rudeni, ir ju paastrejimui turi itakos visokie odos uzdegimai
dermatitai ant odos islenda prie kazkokios alergijos, gal tu kam esi alergiska, tik nezinai kam
as esu alergika visokioms zolems, medziams, pelesiams, dulkems, dar maistui
pvz. negaliu naudoti veidui kremu su zolelem
Papildyta:
QUOTE(gosas @ 2010 04 07, 19:14)
Nu nezinau tokios yra klinikos jos skaitosi universitetines  O tu gal gali adresa parasyti ir smulkiau kaip ten ispaudzia as paprasyciau puskes kad nupirktu ir kaip vaziuos i Kauna kad parvestu

ten jau buna isspausta i indeli 5g, kaina ~24lt, jei pussesere gyvena Vilniuje, tai zinos Vilniaus Universiteto vaistine, ji yra senamiestyje netoli Universiteto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 07 balandžio 2010 - 19:35
gosas--->nuo ko pablogejo tai nezinau, matyt veida biski paspaudziau, nes keli spuogeliai uzkniso. dabar as naudoju bioderma sensibio AR, cia skirta raustanciai odai, tai man labai super. nieko man nediagnozavo, tas grusauskas, isvis sake nieko man cia nera, zodziu... as apie ji net kalbet nenoriu. mano oda visa gyvenima buvo riebi, bet po to jo paskirto losjono nuo spuogu ji buvo labai issausejus, ir va tik po keliu savaiciu as atsistaciau ta odos dregnuma, netgi vel ji man darosi riebi, labai poros kimstis pradejo, ir matosi kad veidas nesvarus, tai dabar galvoju reikia koki prausikli nusipirkti, bet bijau kad blogiau nebutu. o kita savaite planuoju eiti pas dermatologe.
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 04 07, 20:28)
gali buti g.gif , yra toks dalykas kaip alergija saulei
erke tai nurimsta, tai paumeja, daznausiai jos isbujoja pavasari ir rudeni, ir ju paastrejimui turi itakos visokie odos uzdegimai
dermatitai ant odos islenda prie kazkokios alergijos, gal tu kam esi alergiska, tik nezinai kam
as esu alergika visokioms zolems, medziams, pelesiams, dulkems, dar maistui
pvz. negaliu naudoti veidui kremu su zolelem
Papildyta:
ten jau buna isspausta i indeli 5g, kaina ~24lt, jei pussesere gyvena Vilniuje, tai zinos Vilniaus Universiteto vaistine, ji yra senamiestyje netoli Universiteto

Zinai as keleta dienu nesiuvu pradesiu siuti paziuresiu kas bus gal nuo medziagos dulkiu? ir kur jautresne vieta ir elergizuoja Nu kol atsirinksiu bus baisu o gal prisitaikysiu
Papildyta:
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 07, 20:39)
gosas--->nuo ko pablogejo tai nezinau, matyt veida biski paspaudziau, nes keli spuogeliai uzkniso. dabar as naudoju bioderma sensibio AR, cia skirta raustanciai odai, tai man labai super. nieko man nediagnozavo, tas grusauskas, isvis sake nieko man cia nera, zodziu... as apie ji net kalbet nenoriu. mano oda visa gyvenima buvo riebi, bet po to jo paskirto losjono nuo spuogu ji buvo labai issausejus, ir va tik po keliu savaiciu as atsistaciau ta odos dregnuma, netgi vel ji man darosi riebi, labai poros kimstis pradejo, ir matosi kad veidas nesvarus, tai dabar galvoju reikia koki prausikli nusipirkti, bet bijau kad blogiau nebutu. o kita savaite planuoju eiti pas dermatologe.

Atsargiai su tais sveitikliais
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 07, 19:48)
Zinai as keleta dienu nesiuvu pradesiu siuti paziuresiu kas bus gal nuo medziagos dulkiu? ir kur jautresne vieta ir elergizuoja Nu kol atsirinksiu bus baisu o gal prisitaikysiu
Papildyta:

Atsargiai su tais sveitikliais

tai as nepirksiu sveitiklio..
Atsakyti
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 07, 19:39)
dabar galvoju reikia koki prausikli nusipirkti, bet bijau kad blogiau nebutu

pasiziurek prausikliu is Biodermos, as turiu Biodermos putojanti prausikli labai sausai odai ir vandenuka H2O sausai odai; tie Biodermos H2O vandenukai nerealus, superiniai, lygiu jiems nera thumbup.gif, ju yra 3-ju rusiu pagal odos tipa: riebiai, linkusiai i spuogus; jautriai, raustanciai ir sausai odai
jie skirti odos valymui, makiazo nuvalumui (puikiai nuvalo makiaza), tinka net akiu makiazui valyti, galima juos naudoti ir kaip tonika
Sensibio H2O vandenelis skirtas jautriai, dirgliai, raustanciai odai, siulyciau ji pabandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 07 balandžio 2010 - 20:12
QUOTE(AZURA @ 2010 04 07, 21:08)
pasiziurek prausikliu is Biodermos, as turiu Biodermos putojanti prausikli labai sausai odai ir vandenuka H2O sausai odai; tie Biodermos H2O vandenukai nerealus, superiniai, lygiu jiems nera thumbup.gif, ju yra 3-ju rusiu pagal odos tipa: riebiai, linkusiai i spuogus; jautriai, raustanciai ir sausai odai
jie skirti odos valymui, makiazo nuvalumui (puikiai nuvalo makiaza), tinka net akiu makiazui valyti, galima juos naudoti ir kaip tonika
Sensibio H2O vandenelis skirtas jautriai, dirgliai, raustanciai odai, siulyciau ji pabandyti

Ziurejau foto AD pas mane panasus tik ne tokie ziaurus kaip foto islenda kartais tose pat vietuose ant pilvo kruties bet daugeti ju nedaugeja ir jie neryskus
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 04 07, 20:08)

sakai bandyti sita ? bet mano oda db riebeja,. kakta ir nosis isvis riebalai kai perbrauki..
Atsakyti
QUOTE(gosas @ 2010 04 07, 20:14)
Ziurejau foto AD pas mane panasus tik ne tokie ziaurus kaip foto islenda kartais tose pat vietuose ant pilvo kruties bet daugeti ju nedaugeja ir jie neryskus

hm, tau ir ant kuno islenda berimai, tai gal tau tikrai bus kokia alergija g.gif
dermatitu berimai vieniems yra didesni, baisesni, kitiems ne tokie baisus ir gausus
o nepastebejai, tau nuo metalu neisberia kuno? yra alergija-kontaktinis dermatitas, jis pasireiskia berimu tose vietose, kur oda susiliecia su kokiu nors metalu
o gal esi alergiska skalbimo milteliams g.gif
Papildyta:
QUOTE(l-a-v-i-n-a @ 2010 04 07, 20:14)
sakai bandyti sita ? bet mano oda db riebeja,. kakta ir nosis isvis riebalai kai perbrauki..

turejau si Sensibio H2O, tai man kazkaip pasausindavo oda, ant jo neparasyta kokiam odos tipui, parasyta jautriai, raustanciai odai, kiek zinau, jis tinka visu tipu odai
nesenai LT atsirado Hydrabio serija sausai odai, tai nusipirkau Hydrabio H2O vandeneli, man sis gerai tinka ir dar puikiai drekina
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2010 04 07, 21:39)
hm, tau ir ant kuno islenda berimai, tai gal tau tikrai bus kokia alergija g.gif
dermatitu berimai vieniems yra didesni, baisesni, kitiems ne tokie baisus ir gausus
o nepastebejai, tau nuo metalu neisberia kuno? yra alergija-kontaktinis dermatitas, jis pasireiskia berimu tose vietose, kur oda susiliecia su kokiu nors metalu
o gal esi alergiska skalbimo milteliams g.gif
Papildyta:

turejau si Sensibio H2O, tai man kazkaip pasausindavo oda, ant jo neparasyta kokiam odos tipui, parasyta jautriai, raustanciai odai, kiek zinau, jis tinka visu tipu odai
nesenai LT atsirado Hydrabio serija sausai odai, tai nusipirkau Hydrabio H2O vandeneli, man sis gerai tinka ir dar puikiai drekina

Jokios grandineles isskyrus auksines negaliu uzsideti nes is karto isberia kakla Sita dalyka seniai pastebejau ,bet su veidu tai g.gif nekontaktuoja joks metalas Ir tas berimas ant veido smulkus spuogiukai ir sakau pagrinde didelis plemas rausvas ir mazais spuogiukais kartais net toks pulinukas matosi ir ne per visa zanda o pagrinde ant skruostikaulio nuo nosies krasto per puse zando toliau link ausies svaru o ant kito zando irgi truputuka tik g.gif g.gif
Atsakyti
gosas
Kaune yra tikrai tokia vaistine, nes buvau issidurus karta, viena mano kolege atveze kremus ir sako kad tik vaistineje yra ju pilstomu ir Kaune. Nu as uzsisakiau, o kai atveze, beje tik po menesio lotuliukas.gif paaiskejo kad veza is Vilniaus UV lotuliukas.gif
O man elidel padeda, ir tas raudonis apmazejo ir spoguciai apsitrauke, tik vat dar 1 sav. tenaudoju blush2.gif bet pagerejimas yra thumbup.gif tikiuosi ilgesnaim laikui. Bet man kartais atrodo kad mane nuo visokiu bulku (kur mieliu yra) beria, nu arba as prisigalvoju kad nuo ju gali blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrinėja @ 2010 04 07, 22:55)
gosas
Kaune yra tikrai tokia vaistine, nes buvau issidurus karta, viena mano kolege atveze kremus ir sako kad tik vaistineje yra ju pilstomu ir Kaune. Nu as uzsisakiau, o kai atveze, beje tik po menesio  lotuliukas.gif  paaiskejo kad veza is Vilniaus UV  lotuliukas.gif
O man elidel padeda, ir tas raudonis apmazejo ir spoguciai apsitrauke, tik vat dar 1 sav. tenaudoju  blush2.gif  bet pagerejimas yra  thumbup.gif  tikiuosi ilgesnaim laikui. Bet man kartais atrodo kad mane nuo visokiu bulku (kur mieliu yra) beria, nu arba as prisigalvoju kad nuo ju gali  blush2.gif  ax.gif

Aha man kitame forume parase kad rodos azuolyno vaistineje ji pilsto Azuolyno vaistyne kaune yra su odos susirgimais pagrinde vaistus ten daro net Nu bandysiu pfu pfu taip bijau kad nepablogetu O kodel su cutivate reike atsargei naudotis gal kas zinot
Atsakyti