Įkraunama...
Įkraunama...

Veido rožinė, išsiplėtę kapiliarai, raustanti oda

Kad as milijona tu dermatologu ir dermatologiu perejau - visi skirtingai galvoja ir ne vienas nezino tiksliai sad.gif kartais atrodo, kad puse daktaru su pirktais diplomais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2008 10 27, 12:18)
Sveikos mergaitės  4u.gif
Gal man patarsit kokia geriau krempudra naudoti kad užmaskuoti tuos kapiliarus  unsure.gif

man labiausiai tinka/patinka max factor miracle touch. As daug bandziau ju, bet sita maxfactor jau kokia 4 is eiles naudoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Turiu problemą-mano nosis ir plotelis odos aplink ją tiesiog dega raudoniu, kapiliarai išsiplėtę. Mano mama turi tą pačią problemą, atrodom taip pat, tik bėda kad jai jau beveik 40, o man 14 doh.gif Bijau pagalvot kas bus toliau, nes net dabar kai kurie pasišaipo, kad atrodau kaip alkoholikė. O ypač lauke blink.gif Gal kas turit kokių patarimų, ką daryt tokiam jaunam amžiuj su savo "brangiąja" nosim? Būčiau be galo dėkinga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Agneetėlė @ 2008 10 29, 09:31)
Sveikos smile.gif Turiu problemą-mano nosis ir plotelis odos aplink ją tiesiog dega raudoniu, kapiliarai išsiplėtę. Mano mama turi tą pačią problemą, atrodom taip pat, tik bėda kad jai jau beveik 40, o man 14 doh.gif  Bijau pagalvot kas bus toliau, nes net dabar kai kurie pasišaipo, kad atrodau kaip alkoholikė. O ypač lauke  blink.gif Gal kas turit kokių patarimų, ką daryt tokiam jaunam amžiuj su savo "brangiąja" nosim? Būčiau be galo dėkinga  blush2.gif

as irgi nuo kokiu 13/14 kankinuos su tais kapiliarais. Pokolkas 1:0 laimi kapiliarai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2008 10 29, 21:59)
as irgi nuo kokiu 13/14 kankinuos su tais kapiliarais. Pokolkas 1:0 laimi kapiliarai  doh.gif

na kaip sekasi taskeliui kovoti?
Gal kas bandet Imex? O man dar rekomendavo issausejusiai odai naudoti AVENE drekinamaja kauke ir Ana Lotan barbadoso krema ir alijosiaus zele.
Atsakyti
Nusipirkau Skin Doctors krema odai su issipletusiais kapiliarais. Bandau dabar, bet stebuklo aisku nesitikiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zemuogytegirl @ 2008 10 26, 20:19)
Cia ziurau visos kalba apie kapiliaru issipletima, o jeigu siaip oda raudona - as turiu beda, daktarai dazniausiai peciais patrukcioja ir nezino kodel. Kazkaip maza neatsimenu, kad buciau turejus - bet nuo kokios 4 gal klases pradejau pastebeti. Raudoni skruostai ir antakiai!!! Nors esu naturali tamsiaplauke rudaake, ir oda ner balta labai, bet nuo mazens beveik neturejau antakiu ir jie sviesoki tokie. Zodziu kai veido kakta tamsoka, antakiu oda raudona ryskiai, skruostai maziau - bet irgi, tai atrodo fantastiskai, nors i siaubo filma dek. Per visa gyvenima isbandziau milijonus balinamuju kremu - patikimiausia storai pudruotis  biggrin.gif
Graudu, bet tiesa. Dar padeda, jeigu tarkim ilgai deginuosi - soliariume, ar siaip vasara. Po gero idegio - na bent gerai, kad mane greit "ima", tai po kokiu 3x10 min, jau matosi maziau. Bet soliariumai ner sveika, tuo labiau nuo ju oda smirdi, zodziu nepatinka man jie.

Taiva, susipasakojau, gal kas turit patarimu?  ax.gif

man bent padejo ROC CALMANCE kremas, nuo raudonio, tikrai paramindavo oda, o dermatologas patare dar AVENE yra toks zalias kremas is D raides,tiksliai nepamenu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magas: 16 sausio 2009 - 14:46
sveikos mergaites,pabandykite sita priemone,kaip jau rasiau temoj del pigmentacijos kad naudoju ju,is sitos serijos yra ir kapiliarams ,naudoju dar kuno sveitikli sitos serijos,tikrai nuo dusiso sakau geriau neradau nieko kaip sita..kantrybes reiks,nes as trecia buteliuka naudoju jau,dingo pigmentai po antro butelio,dabar istisai naudoju,kad neatsirastu vel.
http://www.labo-uria...o...0&Itemid=43
parduoda vaistinej be recepto
Atsakyti
QUOTE(taskelis @ 2008 10 22, 22:24)
vienintele priemone, kuri manau siek tiek padejo yra bodyshop vitamin C linijos kapsules (28 kapsules, reik naudot vietoj naktinio kremo kas 3 menesiu). Kainuoja 98 litusparduotuvej, pas platintojas turbut pigiau (zr. TBS tema). As vasara sunaudojau induka, tai ziauriai patenkinta buvau oda, tikrai paskaistejo, ir siek tiek sumazejes raudonis buvo (aisku, visiskai neisnyko). Dabar antra nusipirkau  biggrin.gif

Nusipirkau ir as bodyshop tos pacios serijos kremuka, tik dienini. Nepaprastai geras kremas, puikiai drekina, ramina ir tikiuosi kad mano skruostu kapliarus sutvarkys.
Atsakyti
o aš va išsiaiškinau, kad toms, kurias kankina rosacea vitamino C turinčių priemonių naudoti negalima.
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2009 01 16, 14:45)
man bent padejo ROC CALMANCE kremas, nuo raudonio, tikrai paramindavo oda, o dermatologas patare dar AVENE yra toks zalias kremas is D raides,tiksliai nepamenu

Cia turbut turi omeny Avene Diroseal (va toks):
user posted image

As ji turiu, deja man skubios pagalbos atveju, kai reikia staigiai numalsint raudoni, jis nepadeda. Na, dar neseniai naudoju, bet kol kas efekto jokio nematau.

O vat vakar Thomas Phillipse nusipirkau krema Dr. Sacher's. Kremas su kumysu, skirtas sudirgusiai, jautriai, pleiskanojanciai, pries laika susenejusiai, issausejusiai, dregmes stokojanciai odai (cia nuo dezutes nurasiau). Tepiau tik pora sykiu dar, bet raudoni man nuima kaip mat, o oda po to jauciasi tokia lygi, svelni ir sviesi. Kol kas labai dziaugiuosi pirkiniu (kainuoja ~16 LT). thumbup.gif

Va, ir paveiksliuka kremo radau:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mariposa: 01 vasario 2009 - 21:20
ech, žinau ką tai reiškia. Pastoviai nuraudonavusi nosis. Bet taip ne byški, o laaaabai. Kaip burokas blush2.gif tik šiais metais atkreipiau dėmesį. Vis galvojau, kad maniškė oda labai jautri šalčiui. Bet, kad ir namuose, atrodo visiškai nešalta, o nosis vis vien raudona.
Gal žinote kokių nors natūralių priemonių, kurios padeda gydyti? Ar tai išvis įmanoma? Esu girdėjus, kad sunkiai tvarkosi nušąlimai smile.gif
Atsakyti