QUOTE(Monciuke @ 2008 08 13, 21:14)
Aš tai jei neturėčiau kur dėti, tai konservus daryčiau. Na bet čia aišku reikia ir noro , ir laiko turėti. Bet juk kaip smagu žiemą konservuotus pomidorus ar agurkus kirst

Ir visokių daržovienių galima prisivirt... Aš pati tai dar niekad nieko nedariau, bet kitiems metams turiu tikslą nepirkti daržovių, o viską pati užsiauginti ir žiemai atsargų prisikaupti

Tikiuosi mano geri norai išsipildys
nu joo,as tai pridariau agurku visokiu ziemai,su aronijo,cesnakais,su morkom ir t.t,dar net nuo praeitu metu turiu uzsilikusiu misrainiu visokiu,tada dar nesumastau ka su pomidorais daryti,gal kokius savose sultyse
Primarinavau sparaginiu pupeliu,dar marinuosiu.
O kaip ziema skanu savvus kompotus gert,niam niam,tai ne pirktines,kuriose vien EEE

,tai is avieciu dariau kompotus,juoduju serbentu,vysniu,dar laukia slyvu kompotai,pas mama labai daug obuoliu sode,tai darysiu sultis

veliau.
Hmmm,kaip skanu,,padariau serbentu raudonuju drebucius,beveik 9 litras

,tai ziema nebus nuobodu,pyragus kepsiu
QUOTE(IngridaB @ 2008 08 14, 06:49)
Ačiū už labai gerą įdėją.

Vakar visą vakarą galvojau ir vyrui pasakiau,tas irgi pritarė.Kad mūsų sąlygomis juk ne visos vynuogės spėja subrandinti derlių,tai šiltnamis bus pats tas.O ir tos pavasarinės šalnos kokios būna pavojingos.

Tik maniškis nuramino,kad žiemai vistiek teks pridengti,nes ir šiltnamyje bus šalta.O pasodinus kampe tegu eina per visą šiltnamį.Pas mus skaliautas aukštas,parišus,per viršų galės eiti tolyn.Dbar tik reikia patinkti gerą veislę.Nes turime tik vieną vynuogę lauke ir ta antrametė,gerai auga tfu tfu nesinori persodinėti.Man labai nesiseka su vynuogėmis,vis nušąla.
Monciuke,vakuoju,konservuoju perteklių.Bet kike gi galima.Yra privakuota dar 4-5 metų senumo.Va šparaginių,aguročių jau nebe auginu keli metai,nes dar yra konservų.Šiemet vien obuolių kompotų pridariau jau virš 30 trilitrinių.O juk gal kitais metais nebus obuolių?

Dabar tai iš pomidorų spaudžiu sultis ir konservuoju savo sultyse pomidorus.
pas mus vynuoges melynosios,labai dau ir prinoksta jau spalio pradzioj,darau kompotus is ju,sultis per garpuodi,labai gerai