QUOTE(Sempaula @ 2009 07 04, 22:01)
Dekui uz uzuojauta

Gerai, kad man niekur eirti nereikejo. Visa savaite ne trupucio nemazejo ta alergija tai neiskentus nusipirkau geriamu vaistu nuo alergijos TAVEGYL ir jau kita ryta tos pusleles subliusko, po truputi pradejo nykt ir nustojo niezet

Vakar vel teko ant saules pabut, tai truputi pradejo vel niezet oda, bet kadangi nenaudojau jokiu idegi skatinanciu kremu tai nieko baisaus, neisbere taip. Dar taip pat pirkau ta Eucerin losijona po deginimosi alergiskai odai, bet vaistininke sumaise ir padave ne ta, o paprasta po deginimosi, per velai pastebejau, nes jie beveik nesiskiria, tik uzrasu, nu tai jau antro neprikau, brangoka. Ir sitas visai nieko, ta perstejima nuima.
ot vaistininke

as uzvakar labai nudegiau, pora valandu prie juros pabuvau ir... ragas

visas veidas raudonas raudonas, persti, o svarbiu reikalu aisku yra, nezinau, ka daryti, negaliu visa diena sedeti. geriau kazkokiu nuo alergijos vaistu, jie nuo dilgelines berods, o tavegyl tau padeda?

turejau ir jo as berods

o siaip mano paskutinis issigelbejimas yra PANTHENOL putos nuo nudegimo, tai sedziu dabar kaip kaledu senis apsipurskus ir laukiu kada nueis tas raudonumas... dabar tik labiausiai bijau, kad visas tas grozis luptis nepradetu, nes antradieni man labai labai didele svente
Papildyta:
QUOTE(Morenita @ 2009 07 01, 11:29)
Oho kiek cia jusu nuo sitos alergijos kencianciu!
As apie tai, kad esu elergiska suzinojau tik 20 metu! iki to laiko, nors ir daug saulej budavau, bet nieko. Juolab, kad esu tamsesnes odos tipo. O vat nuvaziavau i Kroatija, pasikepinau saulytej ir likau visa isberta

Nuo tada kiekviena vasara, dazniausiai siltuose krastuose (ten saule matyt gerokai piktesne) mane paberia. Tiesa, kai labai saugausi - pasideginu max per visa diena pusvalandi, o likusia dienos dali bunu siokiam tokiam pavesyje- tai pavyksta apsieiti be alergijos.
Beje, pastebejau, kad mane labai alergizuoja suraus vandens ir saules derinys. Todel jeigu zinau, kad iskart po maudyniu nusiliet normaliu vandeniu nepavyks - i vandeni nelendu.
pritariu... dar didelis blogis yra chloruoto vandens ir saules derinys

o man taip patinka paplaukioti baseine ir po to pasikaitinti sauluteje, deja isbere mane po tokio malonumo... ir ne siaip puslelem o spuogais tokiais, kaip pas paauglius buna