[quote=Sesita,2008 06 26, 18:31]
Prašom plačiau apie akupresūrą

(išsiversiu kaip nors be dėlių

).
pirmas taskas pedoje tarp antrojo ir treciojo kojos pirstu (skaiciuojant nuo nykscio), peda padalijus i tris trecdalius, tai mazdaug viena trecdali atstumo nuo antro kojos pirsto iki kulno, zemiau to menuliuko ant pado yra toks idubimas, ji reikia smarkiai spausti i vidu ir link nykscio masazuoti ji viena minute.
antrasis taskas virs ciurnos per keturis pirstus i virsu vidineje blauzdos puseje - masazuoti 20 kartu spaudziant si taska (be to sis taskas padeda ir skausmui malsinti, be to irzluma nuima

)
treciasis taskas yra isorineje blauzdos dalyje, per 4 pirstus zemiau kaulo, esancio iskart po keliu, - masazuoti spaudziant 20 kartu.
ketvirtasis taskas yra vidineje dilbio dalyje viduryje (kur venos matosi arba nesimato

) per tris pirstus virs rieso - ji spausti reikia 20 kartu zemyn ir mazais sukamaisiais judesiais.
tai tiek tos mano akupresuros, bet kazkada noriu isbandyti ir taskini masaza, tikiu, kad atpalaiduotu
Papildyta:
QUOTE(Sesita @ 2008 06 26, 18:43)
man jazminai taip pat labai patinka

(gaila, jau nužydėjo)
Papildyta:
Neseniai atsispausdinau straipsnį apie endo sergančioms moterims rekomenduojamą mitybą. Bandysiu peržiūrėti valgiaraštį. Ir figūrai nepakenks

Kam įdomu, galiu pasidalinti medžiaga (angl. k., bet lengvai suprantama).
O kas belieka? Aš be kovos nepasiduosiu
lauksim ziniu apie mityba