Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(zirza @ 2008 06 24, 16:48)
niu va, tai gal atidedam kitai savaitei - musu tiek nedaug, kad butu smagu, jog visos galetu dalyvauti  ax.gif
avvka, is anksto tau  4u.gif

tai zinoma, kad atidamam bus visom linksmiau...as negaliu tik liepos 3 einu pas daktaryte rolleyes.gif (vel mane kazkokios isskyros uzpuole doh.gif doh.gif sekmadieni pabaigiau vastus gert, o dabar vel kazkokiu baltu atsirado, nervai nelaiko gal kokio ecocillin dar isidet...nu ne paranoja gi man doh.gif ...)

Papildyta:
QUOTE(zirza @ 2008 06 24, 20:55)
sveikutes dar karta,
skaitau dabar rusiskus saitus apie endometriozes medikamentini gydyma, tai sakau, pasidalinsiu ir su jumis.
ziuriu, kad dauguma rusu mediku tuose saituose pasisako uz 3-4 stad. endo gydyma vaistais, dazniausiai skiria 4-6 men gydymo laikotarpi. Idomiausia, kad po 3 diferelino (ar pan.) kursu rekomenduoja pasidaryti CA-125 tyrima (cia ypac taikoma toms, kuriu ir kiausides paveiktos endometriozes): jei rezultatas yra daugiau nei 20 vienetu, jie daro isvada, kad endo dar nera uzslopinta ir skiria ilgesni kursa. Jei maziau - gydyma nutraukia ir leidzia planuoti nestuma. tokio finto del CA-125 kontrolinio tyrimo negirdejau nei is vieno LT mediko.. o jus? nezinau, kiek cia tikra info, bet idomumo delei gal po kokios 2 ar 3 dozes nuleisiu kraujuko  doh.gif

PS o leidziantis diferelina (zoladeksa etc.) dar reikia papildomai saugotis nuo nestumo? Galvojau, kad jei jau suardomas normalus mm ciklas, tai ir pastojimo galimybes nulines. o cia skaitau, kad labai rekomenduoja naudoti papildomas apsaugos priemones..  g.gif

Del Ca 125 tai ir man nesake...ir nedarysiu tiek jau to blink.gif

as tai nesisaugojau, nors kai pagalvoji tai kiek ten to seksiuko buvo 3-4 kartai ir tai kaip su svitriniu popieriuku, nei malonumo nei noro smile.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Sesita @ 2008 06 25, 08:01)
Sveika, zirza. smile.gif Neblogos informacijos radai, verta pamąstyt dėl Ca 125 tyrimo  g.gif. Reiks dr. apie tai užsimint.
O dėl papildomos apsaugos, tai  blush2.gif nenaudojam... O kaip kitos merginos?
Papildyta:
Dėl kraujavimo... tai po pirmos dozės jau "apturėjau" dvejas mmm ir dabar nuolat teplioja, be įkloto niekaip  schmoll.gif  neišsiverčiu. Ginė sakė, kad kai kurioms moterims taip būna.

sesita, su tepliojimais ir as vargau iki antros dozes...paskui kaip ranka nueme blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 25 birželio 2008 - 16:59
Sesita, man po 2 dozės buvo sausa sausa biggrin.gif o po pirmos, po mm tepliojo kaip ir tau mirksiukas.gif normalu viskas pas tave 4u.gif

Zirza, gera info thumbup.gif ko gero ir aš nuleisiu kraują doh.gif lotuliukas.gif

Pamelo, man ta pati paranoja kaip ir tau lotuliukas.gif O gal tos išskyros rodo artėjančias mm g.gif ar kokių požymių mm jauti g.gif nu ką, ir aš nuo šiandien jau laukiu mm lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif įdomu, kada sulauksiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 06 25, 16:34)
Sesita, man po 2 dozės buvo sausa sausa  biggrin.gif  o po pirmos, po mm tepliojo kaip ir tau  mirksiukas.gif normalu viskas pas tave  4u.gif

Zirza, gera info  thumbup.gif  ko gero ir aš nuleisiu kraują 

Pamelo, man ta pati paranoja kaip ir tau    O gal tos išskyros rodo artėjančias mm  g.gif ar kokių požymių mm jauti  g.gif nu ką, ir aš nuo šiandien jau laukiu mm  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif įdomu, kada sulauksiu 

as jau siandien bedradarbes klausiau, kaip paprastai ateina mmm...kokios buna isskyros pries...paziurejo i mane kaip i durne ir sako, ka as zinau doh.gif doh.gif doh.gif ot laiminga smile.gif

man tai visada tepliodavo 7-10 dienu rudai, tai vadinasi kazkokios issyros buna pries mmm smile.gif
prisiminiau dar viena moteriska jausma...papuliu jautruma, toks sirdziai malonus jausmas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pilva pamaudzia, bet dar ne mmm skausmas smile.gif zodziu jau mmm laukiu 43 dienas...nepatingejau ir suskaiciavau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 06 25, 17:48)
as jau siandien bedradarbes klausiau, kaip paprastai ateina mmm...kokios buna isskyros pries...paziurejo i mane kaip i durne ir sako, ka as zinau doh.gif  doh.gif  doh.gif  ot laiminga smile.gif

man tai visada tepliodavo 7-10 dienu rudai, tai vadinasi kazkokios issyros buna pries mmm smile.gif
prisiminiau dar viena moteriska jausma...papuliu jautruma, toks sirdziai malonus jausmas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
pilva pamaudzia, bet dar ne mmm skausmas smile.gif zodziu jau mmm laukiu 43 dienas...nepatingejau ir suskaiciavau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
paguodei čia su tomis 43 dienomis blink.gif lotuliukas.gif
man prieš mm netepliodavo, o išskyrų pagausėdavo g.gif kiek pamenu lotuliukas.gif
ot galva, dabar mąstau, tai atrodo tas klimaksas taip seniai, kad nieko apie mm nepamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 06 25, 16:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
paguodei čia su tomis 43 dienomis  blink.gif  lotuliukas.gif
man prieš mm netepliodavo, o išskyrų pagausėdavo  g.gif kiek pamenu  lotuliukas.gif 
ot galva, dabar mąstau, tai atrodo tas klimaksas taip seniai, kad nieko apie mm nepamenu  lotuliukas.gif

as irgi nepamenu...dar ir per smegenis duoda smile.gif malonu, kad nors ka nors paguost galiu...Gal tu greciau susisuksi as is prigimties flegma lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 06 24, 22:55)

PS o leidziantis diferelina (zoladeksa etc.) dar reikia papildomai saugotis nuo nestumo? Galvojau, kad jei jau suardomas normalus mm ciklas, tai ir pastojimo galimybes nulines. o cia skaitau, kad labai rekomenduoja naudoti papildomas apsaugos priemones..  g.gif

Aciu uz info thumbup.gif reikes ir man kraujuka nuleisti tongue.gif
O kas link nestumo - pries 2 doze dariausi NT. Kadangi man mmm nebuvo, tai del sventos ramybes..

Merginos, ka galvojat apie susitikima liepos 2d., treciadieni?
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 06 25, 16:57)
Aciu uz info thumbup.gif reikes ir man kraujuka nuleisti tongue.gif
O kas link nestumo - pries 2 doze dariausi NT. Kadangi man mmm nebuvo, tai del sventos ramybes..

Merginos, ka galvojat apie susitikima liepos 2d., treciadieni?

alia ot protinga motera, as net nepagalvojau testo pasidaryt doh.gif jau pradedu galvot, kad gal dabar reiktu, bet kai dar pagalvoju, jeigu vos kiausides matesi, tai net ir folikulu nebuvo...ir kur tas leliukas gali but lotuliukas.gif

man tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 06 25, 19:02)
alia ot protinga motera, as net nepagalvojau testo pasidaryt doh.gif  jau pradedu galvot, kad gal dabar reiktu, bet kai dar pagalvoju, jeigu vos kiausides matesi, tai net ir folikulu nebuvo...ir kur tas leliukas gali but lotuliukas.gif

man tinka smile.gif

Cia tikriausiai as vienintele tokia klimaksine, kuri darosi NT lotuliukas.gif lotuliukas.gif As truputuka nusigandau, juk issigalvojau ovuliacija, visiskai nesisaugojom ir dar mmm nebuvo blink.gif Bet uztat kai Zirza prigasdino, tai po to saugojomes biggrin.gif

Turiu toki klausimuka ax.gif As esu nepasizyminti nei dideliu ugiu, nei svoriu, taciau visai neseniai net zaktelejau prie veidrodzio. Mane uzpuole celiulitas ir dar koks doh.gif Nu, zinokit, taip staigiai jis atsirado, kad nespejau nieko imtis doh.gif Zinoma, as viska verciu vaistu salutiniam poveikiui, nes niekada jo neturejau ir mano gyvenimo budas labai jau nesedintis ax.gif

Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 06 25, 17:31)
Cia tikriausiai as vienintele tokia klimaksine, kuri darosi NT lotuliukas.gif  lotuliukas.gif As truputuka nusigandau, juk issigalvojau ovuliacija, visiskai nesisaugojom ir dar mmm nebuvo blink.gif Bet uztat kai Zirza prigasdino, tai po to saugojomes biggrin.gif

Turiu toki klausimuka ax.gif As esu nepasizyminti nei dideliu ugiu, nei svoriu, taciau visai neseniai net zaktelejau prie veidrodzio. Mane uzpuole celiulitas ir dar koks  doh.gif  Nu, zinokit, taip staigiai jis atsirado, kad nespejau nieko imtis doh.gif Zinoma, as viska verciu vaistu salutiniam poveikiui, nes niekada jo neturejau ir mano gyvenimo budas labai jau nesedintis ax.gif

nu sito "gero" tai as ir iki vaistu turejau...tik gal dabar toks ryskesnis, bet manyciau kad labiau saules trukumas del to labiau ir matosi doh.gif nors man, nei sportas, nei dviraciai nei kremukai nepanaikina... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 06 25, 19:36)
nu sito "gero" tai as ir iki vaistu turejau...tik gal dabar toks ryskesnis, bet manyciau kad labiau saules trukumas del to labiau ir matosi doh.gif nors man, nei sportas, nei dviraciai nei kremukai nepanaikina... doh.gif

irnesakyk.gif as jau pati nesuprantu kas su manim darosi. Ryskiai matosi, kad viskas issireguliavo, net nezinau ko dar tiketis doh.gif Ant dienu eisiu pas gine, jauciu, kad vel grysiu su maiseliu vaistu doh.gif

Zirza, Aggensse ar liepos 2d. treciadienis jums tinka?
Papildyta:
QUOTE(Ūlla @ 2008 06 25, 18:51)
ot galva, dabar mąstau, tai atrodo tas klimaksas taip seniai, kad nieko apie mm nepamenu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai apie ka senatvej savo anukem pasakosi lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip dar palyginus neseniai turejusi mm, galiu, mielosios, pasidalinti, kad pries jas man buna tokiu alia vaisingu isskyru. gal dar atsimenat (xixi tongue.gif ), bet pries pramusant mm, visada buna toks jausmelis, kad jau "kapsi" (reik man sita posta issisaugoti, jei ir as pati busiu primirsusi artejanciu mm pojucius po keliu menesiu). taip kad, pamelo, gal nieko blogo tau? tikekimes... unsure.gif

man kol kas nei tepliojimu jokiu nera, nieko, net ir seksiukas dar palyginus teikiantis nemenka dziaugsma. jei taip ir toliau, pasidarysiu ir as NT pries antra doze - del visa ko. kazkaip pagavau siandien save beskaiciuojancia vaisingas dienas - uzsimirsau... biggrin.gif tam tikra prasme bus gera pailseti nuo planavimo reikalu nors kuri laika.
mergaites mielosios, dar galiu pasidalinti info is rusisku saitu - aptikau ten labai daug sekmes atveju, t.y., daug besigirianciu, kad po gydymo neilgai trukus nemazai kam pavyko pastoti ir gana su nemenkomis endo stadijomis. taip kad - bukim ne tik realistes, bet ir optimistes 4u.gif nu kas belieka smile.gif

man liepos antra tinka drinks_cheers.gif

celiulitas - klimakso pozymis? nu nu.... lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirza: 25 birželio 2008 - 23:00
dėl celiulito tai tikrai lotuliukas.gif aišku, kad klimaksas kaltas lotuliukas.gif kitokios kalbos net negali būti lotuliukas.gif
Ačiū, Zirza, kad priminei apie gleives lotuliukas.gif tikrai, dabar prisminiau, kad prieš mm man irgi būnatokios alia vaisingos išskyros, jų pagausėja doh.gif
dėl realizmo ir optimizmo drinks_cheers.gif aš tai net neabejoju, kad mums pavyks. Tokioms bajeristėms kur čia gali nepavykt lotuliukas.gif
žiūriu aš į tavo savo klimaksą iš šalies ir suvokiu, kad jis man padės vėliau pastoti biggrin.gif net miela pasidaro biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti