Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(avvka @ 2008 07 04, 15:25)
Aha, o kas gi dziundzei nutiko unsure.gif

Man irgi po 3 ukolo kazkaip vis keistai nudiegia kiausides, kazkas panasaus buvo ir po 2 dozes doh.gif Vakar igi galva skaudejo, bet didvyriskai issilaikiau negerus vaistu biggrin.gif Zodziu, klimaksuoju kaip turi but, jau ir dienom kartais karstis uzbanguoja rolleyes.gif Vat pagalvojau, kad labai jau man nuskilo, kad visas "geris" atkeliavo daug veliau. Dabar suprantu merginas, kurios skaiciuoja dieneles iki klimakso pabaigos doh.gif

tikiuosi, kad nieko rimto pas mane nuo vaikystes kazkoks melynas darinukas buvo...kazkada pries 10 metu jau buvau i santariskes nusiusta parase, kad hamangioma (ar kazkas pan)...tai dabar M pasiule nueit, kad dar karta paziuretu, kas ten yra...Sako kaip pastosi tada nelaikas bus aiskintis.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Ką tik gavau antrą dozytę yahoo.gif sokiai.gif assa.gif . Nežinau, ar čia šalutinis vaistų poveikis, ar džiaugsmas ima žinant, kad sudaviau dar vieną smūgį triniti.gif bjaurybei endo, bet nuotaika kaip niekad pakili.
Papildyta:
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 04, 17:42)
...Sako kaip pastosi tada nelaikas bus aiskintis.. doh.gif

Kad jos žodžiai Dievui į ausį bigsmile.gif (turiu omeny pastojimą blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2008 07 04, 16:04)
Sveikos, merginos. Ką tik gavau antrą dozytę yahoo.gif sokiai.gif assa.gif . Nežinau, ar čia šalutinis vaistų poveikis, ar džiaugsmas ima žinant, kad sudaviau dar vieną smūgį triniti.gif bjaurybei endo, bet nuotaika kaip niekad pakili.
Papildyta:
Kad jos žodžiai Dievui į ausį  bigsmile.gif (turiu omeny pastojimą  blush2.gif )

ir man taip keistai nuskambejo, bet itikino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Saunuole Sesita, kad taip dziugauji lotuliukas.gif
Atsakyti
Sesita, žinok aš irgi džiūgavau lotuliukas.gif
o mano klimaksas dar laikosi biggrin.gif nors drėgmės jau gana daaaug yra lotuliukas.gif palyginus su tuo, kas buvo lotuliukas.gif ale karščio pylimų dar yra doh.gif o mm požymių jokių doh.gif tikrai, kaip Pamelo sakė, nežinosiu, ką daryt, kai jos ateis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 07 04, 19:09)
ale karščio pylimų dar yra  doh.gif o mm požymių jokių doh.gif tikrai, kaip Pamelo sakė, nežinosiu, ką daryt, kai jos ateis  lotuliukas.gif

biggrin.gif žinosi, žinosi irnesakyk.gif. Och, geriau jau jos neateitų (kaip toje laimingoje istorijoje, kur moteris pastojo nesulaukus mmm).
O va su tuo karščiu, tai nežinau, kaip ten pas mane yra...lyg ir naktį ar paryčiais būna šilumos bangelių g.gif , bet tai čia gal todėl, kad vyras mano šalčmirys, eidamas miegoti visus langus ir langelius uždaro lotuliukas.gif

Euforijai praėjus lyg šonus padiegia, kas čia dabar bus... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2008 07 04, 18:19)

O va su tuo karščiu, tai nežinau, kaip ten pas mane yra...lyg ir naktį ar paryčiais būna šilumos bangelių  g.gif , bet tai čia gal todėl, kad vyras mano šalčmirys, eidamas miegoti visus langus ir langelius uždaro  lotuliukas.gif 

Euforijai praėjus lyg šonus padiegia, kas čia dabar bus...  unsure.gif

tai palauk, dar tik antra dozė lotuliukas.gif po antros pas mane buvo švelnios bangikės biggrin.gif o po trečios buvo momentų, kai sakiau, kad ir kas primokėtų, bet daugiau zolodexo tai tikrai nesileisiu lotuliukas.gif tiesiog nėjo kelias naktis miegot, vos prisnūstu, ir staiga pabundu nuo karščio karsta.gif bet taip buvo neilgai irnesakyk.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Vat gryzom prisiilseje is uzmiescio visa seimyna (mes su brangiuoju ir du musu sunys) thumbup.gif
Prisiuogavom, miskuose prisivaiksciojom... Nu zinokit, ar cia sutapimas, ar atmosfera taip veikia, kad per tas dienas - jokiu klimasko pazymiu nejutau tongue.gif Nei galva, nei pykinimas, nei karstis nekamavo bigsmile.gif Gryzinejom atgal, tai brangusis juokavo, kad reiks persikraustyt gyvent i sodyba biggrin.gif Kol kas juaciuosi puikiai, tik kaip ir anksciau vis nudiegia pilvo apacia, net nezinau ar kiausides cia, ar siaip kas unsure.gif
Sesita, saunuole, ziurek, greit jau ir trecioji thumbup.gif Nepergyvenk, man irgi butent po antros dozes prsidejo tie deguliai..
Pamelo, tikrai, kad tie zodziai Dievui i ausi mirksiukas.gif
Ulla, na va, dabar jau tikrai galiu sveikinti su finiso tiesiaja lotuliukas.gif
Zirza, kaip jautiesi, kaip reikaliukai?
Atsakyti
Sveikos mergytes,

Na pagaliau siandien sulaukiau savuju paklydeliu mmm. Pasivalkiojo 54 dienas ir sugrizo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As vel jauna moteris clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 07 liepos 2008 - 18:21
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 07, 18:16)
Sveikos mergytes,

Na pagaliau siandien sulaukiau savuju paklydeliu mmm. Pasivalkiojo 54 dienas ir sugrizo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As vel  jauna moteris clap.gif  clap.gif  clap.gif

Jetus kokia šventė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif kitos mūsų džiaugsmo nesuprastų lotuliukas.gif nu ką, linkiu kuo greičiau kitos šventės nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif
o man jaučiu kaip tau teks palūkėt mm lotuliukas.gif jau kaip kaaršta šiandien buvo lotuliukas.gif
o kokios tos mm, kaip visada ar kuom nors ypatingos g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 07 07, 18:05)
Jetus kokia šventė  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif kitos mūsų džiaugsmo nesuprastų  lotuliukas.gif nu ką, linkiu kuo greičiau kitos šventės  nestuke.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
o man jaučiu kaip tau teks palūkėt mm  lotuliukas.gif jau kaip kaaršta šiandien buvo  lotuliukas.gif
o kokios tos mm, kaip visada ar kuom nors ypatingos  g.gif  lotuliukas.gif

mmm tai kaip visada, na gal labiau skauda pilva...Tikejausi, kad labiau nustebins, bet viskas gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Na dabar lauksim tavuju mmm, gal nebludins kaip manosios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 07, 19:16)
Sveikos mergytes,

Na pagaliau siandien sulaukiau savuju paklydeliu mmm. Pasivalkiojo 54 dienas ir sugrizo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
As vel  jauna moteris clap.gif  clap.gif  clap.gif

Pamelo thumbup.gif clap.gif thumbup.gif Vajei kaip faina biggrin.gif biggrin.gif
O tai visai net netepliojo rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 07 07, 20:36)
Pamelo thumbup.gif  clap.gif  thumbup.gif Vajei kaip faina biggrin.gif biggrin.gif
O tai visai net netepliojo rolleyes.gif

vakar vakare vos vos, bet ne sokoladu kaip visada...
sedziu daba studijuosju kraujo tyrimu kainas, kur cia pigiau prasisukt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 07 liepos 2008 - 21:40