Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

[quote=zirza,2008 07 10, 18:15]
kalk drasiai i dupce biggrin.gif zoladeksas leidziamas i pilva, o diferelinas - i stambiausia ir graziausia kuno raumeni biggrin.gif kuri tau cia bus doze?

man pirma doze tiktai, dar laukia dvi, taip kad paskaitinejus vaistu anotacija bei Jusu visu pasisakymus, lauksiu karscio antpludziu ir t.t.
Zirza, o Tau mm atejo laiku po pirmosios dozes? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggnesse: 10 liepos 2008 - 16:28
QUOTE(Ūlla @ 2008 07 10, 07:16)
žinok man tas pats būdavo, visur su vandens buteliuku vaikščiodavau  lotuliukas.gif Jau taip troškindavo, kad siaubas doh.gif
kaip dabar savijauta?  4u.gif

Jo, ir dar plius i tualeta lakstau kaip isprotejusi bigsmile.gif
Na, savijauta dabar visai nieko. Jauciu, kad dabar randuosi "ant" laikino pagerejimo lotuliukas.gif Laukiu kada vel karstis pramus, nes siandien darbe net susalti sugebejau biggrin.gif

Zirza, su situo smileysex.gif tai ir man juodos dienos parejo, negana to, kad negaliu, bet dar ir visiskai nenoriu doh.gif

Mergickos, kol kas dar mediku nepaklausiau, bet kaip galvojate, jei MB pries savaite pabaige antibiotiku kursa, kada galima jo turta tirti g.gif Negi reiks laukti kokius 3 men doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Aggnesse @ 2008 07 10, 17:27)
mm atejo laiku po pirmosios dozes?  ax.gif

nepavadinciau ju mm - toks teplenimas absol po truputi, paketu tikrai nereikia, uztenka kasdieniniu iklotu. "pramuse" po kokiu 2 savaiciu po pirmos dozes, kokia 16 diena, ir ligi siol teplena. ai, ignoruoju smile.gif kitom normalios ir netgi gausios mm buvo, kitom isvis nebebuvo... labai ivairiai, nuo organizmo priklauso turbut. sekmes wub.gif pirmas menuo turbut lengviausias, kaip supratau. gal tau isvis labai lengvai gydymas praeis wub.gif

jo, avvka, nenoras smileysex.gif yra "oficialus" salutinis pozymis, net i anotacija irasytas rolleyes.gif bliam, viska dabar galima diferelinui nurasyti thumbup.gif nieko, tau jau nebedaug beliko - atoslugis tuoj baigsis, uzsuks ir potvyniai i tavo "kiema" biggrin.gif

del tu antibiotiku - fig znajet... galgi paklausciau geriau gydytoju - ta prasme, pasiskambink i kokia VK, registratore subegios ir paklaus laborantes. ten jos tokios paslaugios.. as lygiai taip pat del skydliaukes hormonu tyrimu vis delsiu - nezinau, ar dif-as turi kokios itakos ju rezultatams. eisiu uz poros savaiciu pas gine, tai pasiklausiu.

pamelo, ne i tema - o tau del skydliaukes sutrikimu kokiu simptomu buvo?
Atsakyti

pamelo, ne i tema - o tau del skydliaukes sutrikimu kokiu simptomu buvo?
[/quote]

labukas visoms!

ZIRZA, as tai nieko nejutau...bet kazkada beskaitant SM hormonu skyreli prisiminiau, kad prie 10 metu buvo rade mazgelius...na ir nuejau pasitikrinti, kad jau nuejau tai ir rado doh.gif doh.gif
AVVKA, dar gali kazkiek laiko palaukt su vyro rezultatais...Vistiek kol klimaksuoji nieko negalesit daryt...nors gar geriau paklausk kokios sesutes ir ji zinos g.gif

Ūlla, gal jau mmm sulaukei?

Mano mm jau baigesi thumbup.gif thumbup.gif labai lengvai ir negausiai zodziu kaip visada.
Siandien mirstu po vakarykscio mergvakario...Ner jegu planuot gyvenimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif o dar siandien gimtadienis ir kt savaitgaly vestuves...Prasigersiu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ale is tikruju... ot kokia as nekantruole, juk dar laiko turiu i valias doh.gif
Pamelo thumbup.gif atsibaliavok, bo po to 9 men negalesi schmoll.gif lotuliukas.gif
Zirza, kaip jautiesi mirksiukas.gif Man tai laikinas pagerejimas praejo, vakarais vel karstis musa doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 12, 09:28)

Ūlla, gal jau mmm sulaukei?

schmoll.gif bet kažkas jau link tos pusės vykt pradeda biggrin.gif tikiuosi nereiks dar mėnesio laukt g.gif lotuliukas.gif sausuma dingo, karščio bangos irgi, berods g.gif biggrin.gif tfu, tfu, tfu, kad neprisikalbėčiau lotuliukas.gif
gulėjau šiandien prie ežeriuko, tai visai karšta nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
merginos, tas eteriniu aliejuku misinys tiesiog fantastiskas, siulau ir Jums isbandyti 4u.gif net mano MB paklause, gal nauja krema nusipirkau, kad taip skaniai kvepiu mirksiukas.gif
Pamelo, is "fantastikos skyrelio" skaiciau, kad vynas padidina tikimybe pastoti, taip kad linkiu atsipalaiduoti ir pasilinksminti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 07 12, 20:35)
gulėjau šiandien prie ežeriuko, tai visai karšta nebuvo  lotuliukas.gif

Kazkoks kosmaras, vis delto nepaleidzia tas klimaksas taip lengvai nepasismagines lotuliukas.gif Jauciu,kad tos karstos dienos man dar karstesnes doh.gif Antra diena vaikstau nerasdama sau vietos nuo to karscio! Zinokit SB net nusitempiau i palapine miegot lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ale kur tau, vis vien buvo karsta, miegojau nusiklojusi biggrin.gif Ka tik gryzom is sodybos - tik ilekus i namus atidariau visus langus, dar ir ventiliatoriu isijungiau doh.gif Nu zodziu... tikiuosi, kad tai paskutinis klimakso pasispardymas, bo darbe tokiu karscio priepuoliu nebeistversiu wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo avvka: 13 liepos 2008 - 21:54
Avvka, man buvo tas pats, buvo dienelių, kad ojojoj blink.gif Dabar dar lyg kažkoks šiltumas perbėga per kūną, bet ko gero, tai vasaros tvankumos darbas, ne klimakso g.gif Šiandien buvo daug gleivių, tai vėl pasijaučiau jauna ir sex pradėjau norėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Linksmai gyvenat mergaites ir vis dar klimaksuojat smile.gif

As jau pridavus kraujuka, treciadieni atsakymai...Bet kad linksmiau gyvent butu pirmadieni guluosi i santariskes dar vienai operacijai...Salins mano darinuka ir ziuresim ka turiu sad.gif Baimes pilnos kelnes...Nu bet salinu visas mintis reiks po pirsliavimo pradet labiau bijot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 07 13, 23:42)
Avvka, man buvo tas pats, buvo dienelių, kad ojojoj  blink.gif Dabar dar lyg kažkoks šiltumas perbėga per kūną, bet ko gero, tai vasaros tvankumos darbas, ne klimakso  g.gif Šiandien buvo daug gleivių, tai vėl pasijaučiau jauna ir sex pradėjau norėt  lotuliukas.gif

Ulla isduok paslapti, gal jau ir lubrikantu nereikia blush2.gif

Pamelo, nu ir isgasdinai blink.gif Laikykis brangute wub.gif Ar nesake kaip greitai uzgis ir kiek laiko gulesi?
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 07 14, 16:56)
Ulla isduok paslapti, gal jau ir lubrikantu nereikia blush2.gif

Pamelo, nu ir isgasdinai blink.gif Laikykis brangute wub.gif Ar nesake kaip greitai uzgis ir kiek laiko gulesi?

Lyg ir minejo, kad 10 dienu turetu pakakti, tik nesupratau ar guleti ar visai uzgyti...mane tai isgazdino, kad spinaline nejautra...nenoriu, nei matyt nei girdet ka su manim darys...jau geriau, kad pilna darytu doh.gif ir dar baisiasia bus laukti atsakymo...na bet kaip nors...Juk jau laukimo uzgrudinta...reiks ir lauksiu :aux:
Atsakyti