Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Pamelo @ 2008 07 23, 19:02)
pernai sausi - 1 stadija endo po jos tepliojimai nesiliove truko apie 7-10 dienu iki mmm
siemet - jau pamate endo cista ir jau trecia stadija.
po pirmos operacijos jokio gydymo tik stimuliuojantys ir IUI. po antros 2 men diferalinas - ir IVF bus daromas

O kodel IUI ir IVF tau reikia? Ar pasalino kiausides, ar su vyru kas negerai? ax.gif AR NARURALIAI NEIMANOMA PO OPERACIJOS PASTOTI? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 07 23, 21:47)
O kodel IUI ir IVF tau reikia? Ar pasalino kiausides, ar su vyru kas negerai? ax.gif AR NARURALIAI NEIMANOMA PO OPERACIJOS PASTOTI? g.gif

Vienas kiausintakis nepratekantis...Kadangi 5 iui nepadejo, lieka tik IVF.Kad ir kaip liudna bebutu naturaliu netikiu ir bijau, kad kuo ilgiau bandysiu tuo endo labiau bujos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 24, 11:20)
Vienas kiausintakis nepratekantis...Kadangi 5 iui nepadejo, lieka tik IVF.Kad ir kaip liudna bebutu naturaliu netikiu ir bijau, kad kuo ilgiau bandysiu tuo endo labiau bujos doh.gif

Neblokuok tiktai savęs, Pamelo. Aš po Viltės stebuklingos istorijos tikiu... biggrin.gif
Bet ir esu už tai, kad griebti jautį už ragų, o ne laukti kažko kažkada.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 24, 11:20)

Aisku mirksiukas.gif Na tada sekmes tau greiciau sulaukti savo issvajoto leliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2008 07 24, 13:09)
Neblokuok tiktai savęs, Pamelo. Aš po Viltės stebuklingos istorijos tikiu... biggrin.gif
Bet ir esu už tai, kad griebti jautį už ragų, o ne laukti kažko kažkada....  schmoll.gif

Tai as neblokuoju, po IVF visada lauksiu netyciuko thumbup.gif ir ci cikla saugojausi, kad neprisidirbtumem iki operacijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik kazkaip jau laukti kai endo uzblokuota ir suremontuota kazkaip ne man blush2.gif rolleyes.gif

o kaip mergytes Jusu klimksas gal jau i pabaiga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 24 liepos 2008 - 15:05
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 24, 15:44)
o kaip mergytes Jusu klimksas gal jau i pabaiga?

Jau i pabaiga biggrin.gif Oi kaip laukiu pirmadienio, galesiu paskelbti oficialia klimakso "pabaiga" ir prasides neoficialioji laukimo dalis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O jau kaip laikas letai eina... Trys menesiai praleke kaip viena diena, o dabar vat skaiciuoju dieneles...
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 07 24, 14:29)
Jau i pabaiga biggrin.gif Oi kaip laukiu pirmadienio, galesiu paskelbti oficialia klimakso "pabaiga" ir prasides neoficialioji laukimo dalis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
O jau kaip laikas letai eina... Trys menesiai praleke kaip viena diena, o dabar vat skaiciuoju dieneles...

ir man taip buvo...Kol klimaksavau ir pailsejo galvele nuo visu planu...o kai mmm laikiau dienomis skaiciavau doh.gif bet jau visai cia pat...SUPER 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 24, 16:32)
ir man taip buvo...Kol klimaksavau ir pailsejo galvele nuo visu planu...o kai mmm laikiau dienomis skaiciavau doh.gif  bet jau visai cia pat...SUPER 4u.gif

Stai idomu pasidare mazdaug po kiek laiko ateina slapumas g.gif Ir kada jau tas karstis nebepila g.gif
Pamelo, gal zinai kada M is atostogu sugrizta, kaip manot, gal jau reikia uzsirasyti pas ja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 07 24, 16:01)
Stai idomu pasidare mazdaug po kiek laiko ateina slapumas g.gif Ir kada jau tas karstis nebepila g.gif
Pamelo, gal zinai kada M is atostogu sugrizta, kaip manot, gal jau reikia uzsirasyti pas ja ax.gif

per pora savaiteliu smile.gif

M grizta 08.05 jau gali uzsirasinet...kazin ar greit gausi
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 24, 18:25)
per pora savaiteliu  smile.gif

M grizta 08.05  jau gali uzsirasinet...kazin ar greit gausi
g.gif

Pasiskambinsiu, paklausiu kada cia arciausiai uzsirasyti, o tuo tarpu istirsim SB turta biggrin.gif
Ech, jau nedaug beliko...
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 07 24, 16:35)
Pasiskambinsiu, paklausiu kada cia arciausiai uzsirasyti, o tuo tarpu istirsim SB turta biggrin.gif
Ech, jau nedaug beliko...

Jo taip geriausia, kad pas ja eitum jau su turtu...Bet pagalvojau, kad ji tau nelabai ka pasakys kol mmm nebus...Nes ir man liepe po mmm ateit...nors zinai, visdelto nueik anksciau maza ka reiks dar kokiu tyrimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 24, 19:37)
Jo taip geriausia, kad pas ja eitum jau su turtu...Bet pagalvojau, kad ji tau nelabai ka pasakys kol mmm nebus...Nes ir man liepe po mmm ateit...nors zinai, visdelto nueik anksciau maza ka reiks dar kokiu tyrimu blush2.gif

Pamelo, dziugu, kad sugrizai, po savaites parasyk, kokie ten tie rezultatai? 4u.gif
Atsakyti