Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Ūlla @ 2008 07 27, 19:02)
Kiekvienas gydytojas turi vis kitokią nuomonę  doh.gif  aš tai irgi už klimaksą  biggrin.gif
Avvka, nepamenu, kaip ten buvo, bet dabar tai vis pamaudinėja, kai tik užsisvaigstu, kad bus mm, kitą dieną požymių nulis, tik apetitas baisus  biggrin.gif sakau gal testą sugadinus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif vis atrakcija šiokia tokia būtų  lotuliukas.gif

Nu ir man lygiai tas pats, pora dienu pamaudena, po to lyg niekur nieko doh.gif Ale visvien nusiteikusi dar ilgai palaukti...Nagi nagi Ulla, gadink ta testa thumbup.gif As vakar is draugiu prisiklausiau labai daug pastijimo per stebukla istoriju, taip kad nenustebk jei pamatysi II wub.gif

O kas link gydymo diferelinu, tai man ji paskyre operavusi gydytoja. Ir dar grieztai liepe susileisti visus 3 ukoliukus smile.gif Beje, ji zinojo, kad planuoju nestuke.gif

Pamelo, kaip sveikatyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 07 27, 20:46)
Nu ir man lygiai tas pats, pora dienu pamaudena, po to lyg niekur nieko doh.gif Ale visvien nusiteikusi dar ilgai palaukti...Nagi nagi Ulla, gadink ta testa thumbup.gif As vakar is draugiu prisiklausiau labai daug pastijimo per stebukla istoriju, taip kad nenustebk jei pamatysi II wub.gif

O kas link gydymo diferelinu, tai man ji paskyre operavusi gydytoja. Ir dar grieztai liepe susileisti visus 3 ukoliukus  smile.gif Beje, ji zinojo, kad planuoju nestuke.gif

Pamelo, kaip sveikatyte 4u.gif

Visai nieko...Tik laikas labai letai slenka doh.gif KEtvirtadieni turetu isimti siuliukus, o dar kita ketvirtadieni jau vizitas pas M thumbup.gif

o tu ar uzsirasei jau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 28 liepos 2008 - 07:45
QUOTE(avvka @ 2008 07 27, 21:46)

Jo, palaukti teks doh.gif jau užsisvaigsti, kad vat jau mm bus, bet visi požymiai dingsta biggrin.gif jau mėnuo praėjo, tai įtariu dar savaitėlę kitą teks luktelt doh.gif

O dėl testo tai pajuokavau biggrin.gif galėčiau rast nėštumo požymių lotuliukas.gif ir BT įdomumo dėlei pasimatavau, norėjau pažiūrėt, kokia temperatūra klimakso metu yra lotuliukas.gif nugis 37 lotuliukas.gif

žodžiu laukiu mm cool.gif ir čia prašom su stebuklingais testais nejuokaut lotuliukas.gif tikrai nesu naivi dvidešimtmetė, žinau savo situaciją , o ir pas mb ne fontanai unsure.gif

Nu nieko, ateis tos mūsų mm, tada duosim į kaulus tai endo:nagai

Avvka, oi žinok buvo bajeris su Maroku lotuliukas.gif pasirodo negali pajuokaut lotuliukas.gif
Pamelo wub.gif kada startas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 07 28, 07:23)

Pamelo  wub.gif kada startas  mirksiukas.gif

dar nezinau, jau tyrimai visi padaryti, o pas M eisiu kita ketvirtadieni. jeigu su ciklo dienom sutaps gal dar rugpjuti, jeigu ne tai jau gal rugseji... vis dar tarp vienatves ir minciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 28, 08:44)
o tu ar uzsirasei jau?

Jau uzsirasiau, irgi ketvirtadieni lotuliukas.gif tik rugpjucio 14d. Tai va, reiks SB griebt uz ragu, kad jau zinotume rezultatus biggrin.gif

Vajei, merginos, jau kaip mane sian pykina... kazkas baisaus doh.gif Kai vaziavau i darba tai masinoj taip sutampe, kad galvojau stosiu...Nu sakes, taip dar nebuvo doh.gif Ir is vis MB jau pajuokaut spejo, kad prasikale priklausomybe diferelinui biggrin.gif

Nagi, Ulla, kokie ten bajeriai su Maroku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeiva @ 2008 07 27, 18:53)
Na bet mane operavo gydytoja,kuri gydo butent ir nevaisinguma,tai todel ir galvoju,kodel man nieko nepaskyre.Gal nereikia,net nezinau ka galvot...

Man taip pat idomus sis klausimas...? g.gif Ar vaistu skyrimas po operacijos skaitosi jau isbaigtas gyymas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdukė.2008 @ 2008 07 28, 12:33)
Man taip pat idomus sis klausimas...?  g.gif  Ar vaistu skyrimas po operacijos skaitosi jau isbaigtas gyymas?  unsure.gif

Kiek as zinau, tai vaistu skyrimas neuztikrina, kad endo jau bus uzslopinta ir niekada nebeatsinaujins. Bet apsidraudimui jeigu like mazi zidineliai, kad jie uzsislopintu. Negaliu tiksliai atsakyti. Reikia su gydytoja pasikalbeti kodel jos tokia nuomone, o ne kitokia...Pries pradedama leistis isgirdau 3 nuomones taip pat perskaiciau bene visa endo archyva ir matesi, kad daugiau nestukiu yra kurioms po operacijos buvo skiriami vaistai...Kai jau vidumi isitikinau pradejau klimaksuot smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 07 28, 14:15)
Kiek as zinau, tai vaistu skyrimas neuztikrina, kad endo jau bus uzslopinta ir niekada nebeatsinaujins. Bet apsidraudimui jeigu like mazi zidineliai, kad jie uzsislopintu. Negaliu tiksliai atsakyti. Reikia su gydytoja pasikalbeti kodel jos tokia nuomone, o ne kitokia...Pries pradedama leistis isgirdau 3 nuomones taip pat perskaiciau bene visa endo archyva ir matesi, kad daugiau nestukiu yra kurioms po operacijos buvo skiriami vaistai...Kai jau vidumi isitikinau pradejau klimaksuot smile.gif

Viskas aisku 4u.gif , kol kas sunku kazka isivaizduoti, turbut po operacijos visa situacija ir tolimesni zingsniai bus kur kas aiskesni ir labiau gaudysiuosi kas cia dabar su manimi vyksta. unsure.gif
Atsakyti
panos, help... ar karscio bangu intensyvumas po antros ir po trecios dozes labai skyresi? as jau 10 dienu kaip po antros - "karsciuoju" beveik be sustojimo, tai jei po trecios dar labiau atsuks karscio, nebezinosiu, ne kur sleptis.. unsure.gif reik pasiruost moraliskai blush2.gif

as sian po technines apziuros biggrin.gif viskas lyg ir normos ribose, gimdos gleivine suplonejusi, bet kiausides abi tebera biggrin.gif , vienoj net kazkoki maziuka folikuliuka rado (?????). pasmerke mane ir treciai dozei, tai skaiciavom abi su gine susedusios, kada cia planavimai realiai prasides. blyn, be lapkricio pradzios nelabai kas ir svieciasi.. unsure.gif net nusiminiau, kaip toli dar. bet ka darysi ax.gif planuosim su diedu rugsejinuka - abu rugsejinukai, tai ir leliu rugsejinuka darysim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 07 28, 21:28)
panos, help... ar karscio bangu intensyvumas po antros ir po trecios dozes labai skyresi? as jau 10 dienu kaip po antros - "karsciuoju" beveik be sustojimo, tai jei po trecios dar labiau atsuks karscio, nebezinosiu, ne kur sleptis..  unsure.gif reik pasiruost moraliskai  blush2.gif

as sian po technines apziuros  biggrin.gif viskas lyg ir normos ribose, gimdos gleivine suplonejusi, bet kiausides abi tebera  biggrin.gif , vienoj net kazkoki maziuka folikuliuka rado (?????). pasmerke mane ir treciai dozei, tai skaiciavom abi su gine susedusios, kada cia planavimai realiai prasides. blyn, be lapkricio pradzios nelabai kas ir svieciasi..  unsure.gif net nusiminiau, kaip toli dar. bet ka darysi  ax.gif planuosim su diedu rugsejinuka - abu rugsejinukai, tai ir leliu rugsejinuka darysim  wub.gif

Zirza, laikykis console.gif Zinok, man pikas buvo tik pora dienu, kazkur savaite po 3 dozes, tada tai pajutau ka reiskia nukaisti is rimto doh.gif Bet po to viskas nurimo ir siai dienai visai viskas pakenciamai paliko biggrin.gif Bet manau, kad tau cia dar tie karsciai prisidejo, mat sutapo pas tave taip viskas bigsmile.gif
Zirza, nenusimink, pamatysi, laikas labai greitai praleks, juk ziurek, jau ne uz kalnu ir 3 doze mirksiukas.gif Ech... tuoj ir vasara praleks doh.gif O ruduo tikiuosi bus derlingas nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 07 28, 22:49)
Zirza, laikykis console.gif Zinok, man pikas buvo tik pora dienu, kazkur savaite po 3 dozes, tada tai pajutau ka reiskia nukaisti is rimto doh.gif

oh, avvka, nuraminai... turesiu karsta atostogu pradzia karsta.gif nieko, tikiuosi, neuzsites. kad tik tiek irnesakyk.gif uztat kiek dabar bendros kalbos su mama ir anyta...

aggnesse, man rodos tu pasakojai apie kazkoki masazini aliejuku misini? ar negaletumei dar karta papasakoti? blush2.gif jei labai ir nepades, tai nors kvepesiu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 07 28, 13:01)

Nagi, Ulla, kokie ten bajeriai su Maroku rolleyes.gif

Geriau net neklausk biggrin.gif
jei labai įdomu, parašysiu į a.ž. biggrin.gif

zirza, laikykis, praeis tie karščiai doh.gif smile.gif
Atsakyti