QUOTE(augustautve @ 2008 08 13, 11:35)
na siaip gimdos kaklelio endometrioze buvo ir man, bet priskyre kontraceptikus ir kaip ir nebera lyg ir......
jei nedidele stadija rado, tai skiria kontraceptikus - jie taip pat slopina kiausidziu veikla, tik silpnesen forma nei visi diferelinai, zoladeksai, etc. siaip ir nestumas puikiausiai slopina endo - jei zidiniu rado pries nestuma, tai gal jie dabar bus nunyke ir nebeatsinaujine?
QUOTE(renaz @ 2008 08 13, 12:48)
Tai klausimas ar man vel atsinaujino ta endometriozė?( nors pries pastojima nieko panasaus nebuvo) Kaip jus manot? Per vaika iki gydytojos nusigaut sunku, o gal as bereikalo panikuoju...
geriau pasitarti su gydytoja - lyg ir neturetu taip greitai atsinaujinti, bet cia jau tegul ekspertai ivertina. bus ramiau
QUOTE(Sesita @ 2008 08 13, 14:03)
Sveikos merginos

Senokai čia lankiausi.
"Klimaksuoju" kaip turi būt

. Iš tiesų tai nesitikėjau tokių stiprių pojūčių.
Paskutinėm dienom apskritai savijauta veee, silpna, galva sukasi, širdį diegia. Ar buvo kam nors taip?
O jau nuotaika nuotaikėlė ...(ką čia primušus?

).
buvo buvo

ir tebera. kartais, atrodo, sirdis permusa - taip silpna pasidaro, pykina. bet pastebejau, kad po tokiu "silpnumu" mane iskart ispila karstis. hormonai, kad juos kur... apie nuotaikas nieko nebesakysiu

pirksiu gumine lele padauzymui, kad tureciau kur emocijas isliet. kol dar vyras skyryboms nepadave
as kaip ir avvka - labai esu pamegusi pieno produktus (bet taip jau visa gyvenima..) - varskytes, sureliai, jogurteliai.. galeciau tik jais ir misti. tai atsisakyti yra labai sunku. kol kas pradejau nuo kavos - mazinu jos kiekius ir stengiuosi visai nebevartot. be saldumynu nezinau, kaip isgyvensiu...

taip kad su saiku ziuriu i ta dieta - visko neatsisakau, bet kiekius bandau mazinti