Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(Sesita @ 2008 08 13, 15:25)
Aggnesse, tikrai labai panašu į endometrioze sergančiioms rekomenduojamą dietą.

Papildyta:
Jei jau taip griežtai laikytis, tai nežinau, kas valgomo lieka. Tik vaisiai (išskyrus citrusinius) ir daržovės.

pritariu verysad.gif be to darbe pietu metu ypac sunku surasti sau tinkamo maisto..
Atsakyti
QUOTE(augustautve @ 2008 08 13, 11:35)
na siaip gimdos kaklelio endometrioze buvo ir man, bet priskyre kontraceptikus ir kaip ir nebera lyg ir...... 

jei nedidele stadija rado, tai skiria kontraceptikus - jie taip pat slopina kiausidziu veikla, tik silpnesen forma nei visi diferelinai, zoladeksai, etc. siaip ir nestumas puikiausiai slopina endo - jei zidiniu rado pries nestuma, tai gal jie dabar bus nunyke ir nebeatsinaujine? g.gif 4u.gif

QUOTE(renaz @ 2008 08 13, 12:48)
Tai klausimas ar man vel atsinaujino ta endometriozė?( nors pries pastojima nieko panasaus nebuvo) Kaip jus manot? Per vaika iki gydytojos nusigaut sunku, o gal as bereikalo panikuoju...

geriau pasitarti su gydytoja - lyg ir neturetu taip greitai atsinaujinti, bet cia jau tegul ekspertai ivertina. bus ramiau 4u.gif

QUOTE(Sesita @ 2008 08 13, 14:03)
Sveikos merginos  4u.gif
Senokai čia lankiausi.
"Klimaksuoju" kaip turi būt karsta.gif . Iš tiesų tai nesitikėjau tokių stiprių pojūčių.
Paskutinėm dienom apskritai savijauta veee, silpna, galva sukasi, širdį diegia. Ar buvo kam nors taip?
O jau nuotaika nuotaikėlė ...(ką čia primušus? aggressive.gif ).

buvo buvo thumbup.gif ir tebera. kartais, atrodo, sirdis permusa - taip silpna pasidaro, pykina. bet pastebejau, kad po tokiu "silpnumu" mane iskart ispila karstis. hormonai, kad juos kur... apie nuotaikas nieko nebesakysiu doh.gif pirksiu gumine lele padauzymui, kad tureciau kur emocijas isliet. kol dar vyras skyryboms nepadave biggrin.gif

as kaip ir avvka - labai esu pamegusi pieno produktus (bet taip jau visa gyvenima..) - varskytes, sureliai, jogurteliai.. galeciau tik jais ir misti. tai atsisakyti yra labai sunku. kol kas pradejau nuo kavos - mazinu jos kiekius ir stengiuosi visai nebevartot. be saldumynu nezinau, kaip isgyvensiu... verysad.gif taip kad su saiku ziuriu i ta dieta - visko neatsisakau, bet kiekius bandau mazinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 08 13, 17:03)
buvo buvo  thumbup.gif ir tebera. kartais, atrodo, sirdis permusa - taip silpna pasidaro, pykina. bet pastebejau, kad po tokiu "silpnumu" mane iskart ispila karstis. hormonai, kad juos kur... apie nuotaikas nieko nebesakysiu  doh.gif pirksiu gumine lele padauzymui, kad tureciau kur emocijas isliet. kol dar vyras skyryboms nepadave  biggrin.gif

as kaip ir avvka - labai esu pamegusi pieno produktus (bet taip jau visa gyvenima..) - varskytes, sureliai, jogurteliai.. galeciau tik jais ir misti. tai atsisakyti yra labai sunku. kol kas pradejau nuo kavos - mazinu jos kiekius ir stengiuosi visai nebevartot. be saldumynu nezinau, kaip isgyvensiu...  verysad.gif taip kad su saiku ziuriu i ta dieta - visko neatsisakau, bet kiekius bandau mazinti  4u.gif

Na tuomet viskas aišku irnesakyk.gif Ne aš pirma, ne aš paskutinė su tokiais negalavimais. Bet kaip ***** užknisa, kai per juos net dirbt dorai negali.
Aš ir mėgstu pieno produktus, ypač raugintus (kefyrą, rūgpienį, jogurtą...) essen.gif, ir varškę ir sūrius doh.gif - viską aš mėgstu. Nežinau, kaip be jų unsure.gif .
Man kur kas lengviau saldumynų atsisakyt. Svarbu, kad po akimis nesimaišytų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sesita: 13 rugpjūčio 2008 - 17:02
Greiciausiai reiks nueiti pas gydytoja... nes neramu kotais. Nors sako kad niestumas gydo endo, bet praejo metai, gal vel atsinaujino g.gif Tik va be laparoskopijos nemanau kad ir gydytoja man ka gales pasakyti verysad.gif

[quote=augustautve,2008 08 13, 14:37]
sveikute,manau po gimdymo naturalu, kad isskyros eina, apie menesi gali tepliot unsure.gif

Man po gimdymo buvo viskas tvarkoj, patepliojimai atsirado kai as pradejau normaliai sirgti, praejus daugiau nei pusei metu po gimdymo...Maniau, kad tai kazkiek susija su buvusiu niestumu, tipo kazkas valos.... bet tai tesias jau ilgesny laika, del to ir sunerimau.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Na va, prisiduodu po vizito pas M biggrin.gif
Zodziu, truputuka per anksti nuejau pas ja. Liepe laukt mmm, kurios kaip supratau kol kas dar nesiruosia pasirodyti ir ateiti kai skaiciuosiu antra mmm cikla. Tuomet pasidarysiu hormonu tyrima ir bus aiskus planas barabanas biggrin.gif Tik vat labai apsidziaugiau, kai per echoskopa pasimate kiausidziu siluetai, zinoma maziukai, bet vis vien matesi tongue.gif O gleivine tai tik 4 mm irnesakyk.gif tai vat, kaip sakant, tiek laukusi ir dar palauksiu verysad.gif

Ulla, Pamelo kuku...kur dingusios g.gif
Atsakyti
na va leisiuos jau penkta doze, gydytoja kaip ir nieko nepasako, jos atsakymas turi viena ir dziaukis doh.gif , tai klausiu jusu ar jums skaudejo kiausides kada leidotes dipherelina, nes man ko toliau to labiau skauda verysad: ar tai normalu? 4u.gif
Atsakyti
labu visoms 4u.gif
turiu delikatu klausima jums - ar jums mmm kraujas buna tasus, kaip vaisingu dienu gleives? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aggnesse: 15 rugpjūčio 2008 - 11:13
QUOTE(Aggnesse @ 2008 08 15, 12:11)
labu visoms  4u.gif
turiu delikatu klausima jums - ar jums mmm kraujas buna tasus, kaip vaisingu dienu gleives? g.gif

Budavo, tuomet kraujas pasidarydavo sviesios spalvos, tarsi susimaisydamas su gleivem bigsmile.gif Ne kiekviena karta, bet tokiu reiskiu pasitaikydavo biggrin.gif Tik vat dabar susimasciau ar cia normalu g.gif

Mariuska, nors as leidausi tik 3 dozes, galiu pasakyti, kad labiausiai jausdavau kazkokius pamaudenimus po 2 dozes ir dabar, kai jau laukiu mmm. Kiek vakar klausiau gydes ar cia normalu, ji mane nuramino ir patikino, kad tai yra normalu.
Mariuska, nesupyk... bet gydytojos pasakymas, kad viena turi ir dziaukis, mane ismustu is veziu bash.gif As tavo vietoj keisciau gydytoja ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as ir prie visu "klimaksiniu" smile.gif . Aciu tau Avvka kad nurodei kur man jusu ieskoti. smile.gif Tikrai geriau pasidare kai pasiskaitinejau, ziuriu kad as ne viena tokia su savo bedom.
Pas mane 4 endo stadija, leidziuosi zoladex'a.2-a doze priesaky. Labai baisiu pokyciu dar nepastebiu, gal tik irzlesne tapau, bet saviski nuteikiau kad taip gali but, tai tas net nelabai ir kreipia demesi, supranta thumbup.gif . Va ir man po pirmos dozes mmm atejo kuo puikiauiai ir kuo tikriausios.
Atsakyti
Aciu AVVKA 4u.gif as ppilnai su tavim sutinku ir tikrai as ja keisiu, nes taip tikrai negalima sneketi bash.gif bash.gif tik bijau kad pabegus nuo vilko neuzsokciau ant meskos , na ziuresime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 08 14, 17:45)
Sveikutes 4u.gif

Na va, prisiduodu po vizito pas M biggrin.gif
Zodziu, truputuka per anksti nuejau pas ja. Liepe laukt mmm, kurios kaip supratau kol kas dar nesiruosia pasirodyti ir ateiti kai skaiciuosiu antra mmm cikla. Tuomet pasidarysiu hormonu tyrima ir bus aiskus planas barabanas biggrin.gif Tik vat labai apsidziaugiau, kai per echoskopa pasimate kiausidziu siluetai, zinoma maziukai, bet vis vien matesi tongue.gif O gleivine tai tik 4 mm irnesakyk.gif tai vat, kaip sakant, tiek laukusi ir dar palauksiu verysad.gif 

Ulla, Pamelo kuku...kur dingusios  g.gif

labu, jau pasiradau is atostogu 4u.gif Jau kelinta diena turiu vaisingu gleiviu, tai bandom gandra natur pastverti wub.gif lotuliukas.gif

Aggnesse, pas mane kraujas buna su tokiom gleivem kaip rasei blush2.gif

Avvka, ar tik nepatiko klimaksuot, kad gleivine tokia plonyte lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Mariuska
, o tau leidziantis jau penkta doze, kiek buvo vizitu pas daktaryte? gal ji tave jau baigia visai uzslopinti g.gif g.gif

Sesita, smagu, kad atsiradai...jau pasigedom taves 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 17 rugpjūčio 2008 - 17:46
QUOTE(Pamelo @ 2008 08 17, 19:46)
labu, jau pasiradau is atostogu 4u.gif  Jau kelinta diena turiu vaisingu gleiviu, tai bandom gandra natur pastverti wub.gif  lotuliukas.gif

Aggnesse, pas mane kraujas buna su tokiom gleivem kaip rasei blush2.gif

Avvka, ar tik nepatiko klimaksuot, kad gleivine tokia plonyte lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Mariuska
, o tau leidziantis jau penkta doze, kiek buvo vizitu pas daktaryte? gal ji tave jau baigia visai uzslopinti g.gif  g.gif

Sesita, smagu, kad atsiradai...jau pasigedom taves 4u.gif

na tikiuos, kad gandriukai neaplenks sikart jusu namuciu 4u.gif
del tu dienu - ramiau patapo, kazkaip galvojau man cia vienai taip keistai blush2.gif
Atsakyti