Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

sveikutes wub.gif bondzorno, tsakant biggrin.gif as jau po puikiuju savo atostogu - uch, kaip gerai pailsejom: patinginiavom, bet ir daug naujo pamatem, liuks. pamirsau net savo klimaksa - prie vidutinisko 30+ laipsniu karscio, klimaksiniu bangeliu nesijaute, bo neaisku buvo, ar cia as karsciuoju, ar siaip karsta thumbup.gif vyruti savo seriau profertiliu (ir dabar tebeseriu) - tai nezinau, ar cia koks profertilio salutinis poveikis, ar siaip atostogos suveike, bet negalejau vyro nuo saves nuvyti lotuliukas.gif thumbup.gif ech, kad taip vaisingas laikotarpis but buves... nieko, vakar manasis klimaksas oficialiai baigesi, tai dabar lauksiu savo issiilgtuju mmm (viena nakti net sapnavau, kad susirgau... blush2.gif ).
begu skaityti, ko prisnekejot 4u.gif gal jau nestukiu turim?? bigsmile.gif
Atsakyti
Jo ir as pritariu tau Zirza. Ir as buvau atostogu kur karsta, tai tu karscio bangeliu rimtai nelabai ir ejo suprast, nes karsta patoviai, ir tikrai palieki visas problemas toli toli ir gyvenimas kitoks pasidaro, labai gerai pailsejau thumbup.gif , bet.... visada kas gerai ,baigiasi, ir tenka sugristi i realybe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 09 13, 15:27)
sveikutes  wub.gif  bondzorno, tsakant  biggrin.gif  as jau po puikiuju savo atostogu - uch, kaip gerai pailsejom: patinginiavom, bet ir daug naujo pamatem, liuks. pamirsau net savo klimaksa - prie vidutinisko 30+ laipsniu karscio, klimaksiniu bangeliu nesijaute, bo neaisku buvo, ar cia as karsciuoju, ar siaip karsta  thumbup.gif vyruti savo seriau profertiliu (ir dabar tebeseriu) - tai nezinau, ar cia koks profertilio salutinis poveikis, ar siaip atostogos suveike, bet negalejau vyro nuo saves nuvyti  lotuliukas.gif  thumbup.gif ech, kad taip vaisingas laikotarpis but buves... nieko, vakar manasis klimaksas oficialiai baigesi, tai dabar lauksiu savo issiilgtuju mmm (viena nakti net sapnavau, kad susirgau...  blush2.gif ).
begu skaityti, ko prisnekejot  4u.gif gal jau nestukiu turim??  bigsmile.gif

Na pagaliau ir Zirza jau etery, jau gal susibegam, ka?

Ka manot mergytes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 09 14, 07:43)
Na pagaliau ir Zirza jau etery, jau gal susibegam, ka?

Ka manot mergytes? blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Zirza, sveika sugrizus thumbup.gif

Na ka merginos, organizuojames lotuliukas.gif As kita savaite negaliu tik penktadieni, sestadieni, sekmadieni schmoll.gif O visom kitom dienom galiu kaip visuomet, nuo 17 val. rolleyes.gif

Atsakyti
labutes, kumutes biggrin.gif as irgi uz pasimatyma, kad ir ateinancia savaite - kol kas man visos dienos tinka. super ax.gif

Inga04, niu ne tokia jau baisi ta realybe, sian net saule islindo mirksiukas.gif kazkaip po atostogu atrodo, kad tikrai viskas bus gerai. galu gale - kaip bus, taip. gi viska, ka galim ir kas musu valioje - darom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 09 14, 13:47)
labutes, kumutes  biggrin.gif as irgi uz pasimatyma, kad ir ateinancia savaite - kol kas man visos dienos tinka. super  ax.gif

Inga04, niu ne tokia jau baisi ta realybe, sian net saule islindo  mirksiukas.gif kazkaip po atostogu atrodo, kad tikrai viskas bus gerai. galu gale - kaip bus, taip. gi viska, ka galim ir kas musu valioje - darom  4u.gif

Sveikutes, nu pas mane tai lietus pliaupia nenustodamas lotuliukas.gif , Dubline ta prasme, taip kad po siltu atostogu labai jauciasi biggrin.gif . Taip taip, galbut perlenkiau, ne tokia ir baisdi ta realybe smile.gif . Viskas bus gerai, islauksim savo - ir bus gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga04: 14 rugsėjo 2008 - 21:35
niu, peliargonijos, kuku! tai kur planuojam sios savaites pasimatyma? Ir kas jungiasi prie bataljono? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 09 15, 11:21)
niu, peliargonijos, kuku! tai kur planuojam sios savaites pasimatyma? Ir kas jungiasi prie bataljono?  biggrin.gif

ziuriu savo itempta grafika ir ner kur sia savaite isiterpt lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kada Jus galit? bandom organizuotis thumbup.gif
Atsakyti

Sveikutes likimo seses mirksiukas.gif o mes atostogavom Druskininkuos, tai teko pajust ir karscio bangeles,nes orelis tai kaip visada pasitaike saltas ir lietingas, tai bent pasilde mane tos bangeles biggrin.gif o seip savijauta pradeda bloget, skauda kairi sona, tai jeigu nepraeis reikes nubegt pas savo daktariuke ir su geru oru visa gera nuotaika dingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 09 15, 18:43)
ziuriu savo itempta grafika ir ner kur sia savaite isiterpt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
kada Jus galit? bandom organizuotis thumbup.gif

Tai gal tuomet kita savaitele g.gif Man taip pat si labai jau sudetinga laukia doh.gif Na, bet kaip dauguma nuspres, taip ir darysim lotuliukas.gif Bet kuriuo atveju norisi visas Jus kuo greiciau pamatyti oro_buckis.gif
Atsakyti
Dekui avvka uz palaikyma, matai man policistines kiausides, tai del to ir bukstauju truputi unsure.gif nieko nebus manau, reikes laparoskopo operacijos, kad viska issiaiskint verysad.gif va grystam su brangiausiuoju lapkricio pradzio tai gal tada... merginos ar per savaite galima susisukti, atlikti operacija ir siek tiek pagyti, kad butu galima atgal skrist?
Atsakyti
QUOTE(heav__ @ 2008 09 15, 17:05)
Dekui avvka uz palaikyma, matai man policistines kiausides, tai del to ir bukstauju truputi unsure.gif  nieko nebus manau, reikes laparoskopo operacijos, kad viska issiaiskint verysad.gif  va grystam su brangiausiuoju lapkricio pradzio tai gal tada... merginos ar per savaite galima susisukti, atlikti operacija ir siek tiek pagyti, kad butu galima atgal skrist?

Galima ir per savaite smile.gif ligoninej max 3 dienos ir dar 2 sunkiau o paskui jau sokt galima
Atsakyti