begu skaityti, ko prisnekejot
sveikutes
bondzorno, tsakant
as jau po puikiuju savo atostogu - uch, kaip gerai pailsejom: patinginiavom, bet ir daug naujo pamatem, liuks. pamirsau net savo klimaksa - prie vidutinisko 30+ laipsniu karscio, klimaksiniu bangeliu nesijaute, bo neaisku buvo, ar cia as karsciuoju, ar siaip karsta
vyruti savo seriau profertiliu (ir dabar tebeseriu) - tai nezinau, ar cia koks profertilio salutinis poveikis, ar siaip atostogos suveike, bet negalejau vyro nuo saves nuvyti
ech, kad taip vaisingas laikotarpis but buves... nieko, vakar manasis klimaksas oficialiai baigesi, tai dabar lauksiu savo issiilgtuju mmm (viena nakti net sapnavau, kad susirgau...
).
gal jau nestukiu turim??
Jo ir as pritariu tau Zirza. Ir as buvau atostogu kur karsta, tai tu karscio bangeliu rimtai nelabai ir ejo suprast, nes karsta patoviai, ir tikrai palieki visas problemas toli toli ir gyvenimas kitoks pasidaro, labai gerai pailsejau
, bet.... visada kas gerai ,baigiasi, ir tenka sugristi i realybe
QUOTE(zirza @ 2008 09 13, 15:27)
sveikutes
bondzorno, tsakant
as jau po puikiuju savo atostogu - uch, kaip gerai pailsejom: patinginiavom, bet ir daug naujo pamatem, liuks. pamirsau net savo klimaksa - prie vidutinisko 30+ laipsniu karscio, klimaksiniu bangeliu nesijaute, bo neaisku buvo, ar cia as karsciuoju, ar siaip karsta
vyruti savo seriau profertiliu (ir dabar tebeseriu) - tai nezinau, ar cia koks profertilio salutinis poveikis, ar siaip atostogos suveike, bet negalejau vyro nuo saves nuvyti
ech, kad taip vaisingas laikotarpis but buves... nieko, vakar manasis klimaksas oficialiai baigesi, tai dabar lauksiu savo issiilgtuju mmm (viena nakti net sapnavau, kad susirgau...
).
gal jau nestukiu turim?? 
Na pagaliau ir Zirza jau etery, jau gal susibegam, ka?
Ka manot mergytes?
QUOTE(Pamelo @ 2008 09 14, 07:43)
Zirza, sveika sugrizus
Na ka merginos, organizuojames
labutes, kumutes
as irgi uz pasimatyma, kad ir ateinancia savaite - kol kas man visos dienos tinka. super
Inga04, niu ne tokia jau baisi ta realybe, sian net saule islindo
kazkaip po atostogu atrodo, kad tikrai viskas bus gerai. galu gale - kaip bus, taip. gi viska, ka galim ir kas musu valioje - darom
QUOTE(zirza @ 2008 09 14, 13:47)
labutes, kumutes
as irgi uz pasimatyma, kad ir ateinancia savaite - kol kas man visos dienos tinka. super
kazkaip po atostogu atrodo, kad tikrai viskas bus gerai. galu gale - kaip bus, taip. gi viska, ka galim ir kas musu valioje - darom 
Sveikutes, nu pas mane tai lietus pliaupia nenustodamas
niu, peliargonijos, kuku! tai kur planuojam sios savaites pasimatyma? Ir kas jungiasi prie bataljono?
QUOTE(zirza @ 2008 09 15, 11:21)
niu, peliargonijos, kuku! tai kur planuojam sios savaites pasimatyma? Ir kas jungiasi prie bataljono? 
ziuriu savo itempta grafika ir ner kur sia savaite isiterpt
kada Jus galit? bandom organizuotis
Sveikutes likimo seses
QUOTE(Pamelo @ 2008 09 15, 18:43)
ziuriu savo itempta grafika ir ner kur sia savaite isiterpt
Tai gal tuomet kita savaitele
Dekui avvka uz palaikyma, matai man policistines kiausides, tai del to ir bukstauju truputi
nieko nebus manau, reikes laparoskopo operacijos, kad viska issiaiskint
va grystam su brangiausiuoju lapkricio pradzio tai gal tada... merginos ar per savaite galima susisukti, atlikti operacija ir siek tiek pagyti, kad butu galima atgal skrist?
QUOTE(heav__ @ 2008 09 15, 17:05)
Dekui avvka uz palaikyma, matai man policistines kiausides, tai del to ir bukstauju truputi
nieko nebus manau, reikes laparoskopo operacijos, kad viska issiaiskint
va grystam su brangiausiuoju lapkricio pradzio tai gal tada... merginos ar per savaite galima susisukti, atlikti operacija ir siek tiek pagyti, kad butu galima atgal skrist?
Galima ir per savaite