Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(heav__ @ 2008 09 15, 18:05)
Dekui avvka uz palaikyma, matai man policistines kiausides, tai del to ir bukstauju truputi unsure.gif  nieko nebus manau, reikes laparoskopo operacijos, kad viska issiaiskint verysad.gif  va grystam su brangiausiuoju lapkricio pradzio tai gal tada... merginos ar per savaite galima susisukti, atlikti operacija ir siek tiek pagyti, kad butu galima atgal skrist?

Nu as nemanau kad per savaite susisuksi. Jei vietoj Lietuvoj, tai po savaites gal ir jau eitum i darba, nesiskubindama, bet kiek suprantu ne Lietuvoj buni, taip kaip ir as. As ir galvojau kad per savaite susisuksiu, bet nieko neisejo, reikejo bilieta keist, isbuvau gimtinej 3 savaites. Visu pirma daktare neleido skrist, nes jei kokios komplikacijos ar ka, tai kur ten dingsi tam uzsieni, bent jau pas mane kur as gyvenu,tai katastrofa. Ir po 2 savaiciu man bent jau reikejo pasirodyt pas gydytoja, kai preina tyrimu rezultatai po operacijos ir tada skiria gydyma. Ir dar - cia vis delto sveikatos reikalas, taip kad neskubek ir planuok pabut bent jau 2 savaiteles.
Ir dabar skraidau i menesi po karta, Zoladexa susileist, jau alergija man nuo to skraidymo, bet ka padarysi, issvajoto tikslo link, viska padarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Inga04 @ 2008 09 15, 17:36)
Nu as nemanau kad per savaite susisuksi. Jei vietoj Lietuvoj, tai po savaites gal ir jau eitum i darba, nesiskubindama, bet kiek suprantu ne Lietuvoj buni, taip kaip ir as. As ir galvojau kad per savaite susisuksiu, bet nieko neisejo, reikejo bilieta keist, isbuvau gimtinej 3 savaites. Visu pirma daktare neleido skrist, nes jei kokios komplikacijos ar ka, tai kur ten dingsi tam uzsieni, bent jau pas mane kur as gyvenu,tai katastrofa. Ir po 2 savaiciu man bent jau reikejo pasirodyt pas gydytoja, kai preina tyrimu rezultatai po operacijos ir tada skiria gydyma. Ir dar -  cia vis delto sveikatos reikalas, taip kad neskubek ir planuok pabut bent jau 2 savaiteles.
Ir dabar skraidau i menesi po karta, Zoladexa susileist, jau alergija man nuo to skraidymo, bet ka padarysi, issvajoto tikslo link, viska padarysiu.

jo tu teisi, nepagalvojau, kad reiks ir siulus isimti ir dar gali but kas nenumatyta...Kai vietoje viens du ir susitvarkai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(heav__ @ 2008 09 15, 18:05)
Dekui avvka uz palaikyma, matai man policistines kiausides, tai del to ir bukstauju truputi unsure.gif  nieko nebus manau, reikes laparoskopo operacijos, kad viska issiaiskint verysad.gif  va grystam su brangiausiuoju lapkricio pradzio tai gal tada... merginos ar per savaite galima susisukti, atlikti operacija ir siek tiek pagyti, kad butu galima atgal skrist?

Ir dar nepamirsk to, kaip jausiesi po operacijos, visi kalba kad tai nieko sudetingo, sutinku, bet tai visgi operacija, visiska narkoze ir t.t., neaisku kaip tu tai pakelsi. As pvz labai gerai jauciuosi po operacijos, narkozes, ir siaip gerai jauciausi, bet po savaites dar apie skridima - ne, nors labai norejau, bet.... Pasikartosiu, teko pabut ilgeliau Lietuvoj.
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif

Na ka, merginos, as su superinem naujienom: vakar, po 49 neoficialaus laukimo dienu, pagaliau sulaukiau mmm assa.gif yahoo.gif assa.gif
Pati net nustebau, jokiu pozymiu taip ir nepajutau, uzvakar svelniai svelniai patepliojo, o jau vakar vakarop pasirode visu grazumu thumbup.gif thumbup.gif
Jetau, siandie reiks iklotu uzsipirkt, visai jau uzsimirsau...
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 09 16, 09:29)
Na ka, merginos, as su superinem naujienom: vakar, po 49 neoficialaus laukimo dienu, pagaliau sulaukiau  mmm assa.gif  yahoo.gif  assa.gif

nu avvka.... apkabinu buciuoju biggrin.gif biggrin.gif superines zinios!! tai kibsi dabar i darbus? ech, kaip jums pavydziu 4u.gif

heav_, as tai po operacijos labai sunkiai paipeliojausi, i darba nejau beveik menesi, ir is to menesio 2 savaites saziningai atgulejau lovoj, nes buvo labai labai nekas. taip kad cia toks individualus dalykas, kaip sureaguos tavo organizmas i laparoskopija. geriau pasilik rezervo, kad nereiktu paskubom visur lekti arba paskui bilietu keistis i velesne data 4u.gif

inga04, o kodel tau airijoj negalejo zoladexo suleisti? g.gif pats suleidimas gi nieko sudetingo, nebent tik vaisto vaziavai i LT.

siuo metu as tai visai super jauciuosi - nei kas skauda, be to, pavyko visokiu uzdegimu isvengti. netgi smileysex.gif visai nieko gaunasi, nors labai bijojau to issausejimo. gal cia atostogos savo gera darba dare biggrin.gif laukiu dabar savo gerbiamuju mmm, gal atsivilks kada i spalio pradzia - optimistiniu variantu.

del mytuko - as galiu ir 3dienio, ir 4dienio ir 5dienio vakare, kt savaite man irgi ok, su nedidelem isimtim. tai gal koki si ketvirtadieni - kaip jums?
pamelo, su vyru planus vykdai?? biggrin.gif ar ko tokia uzsiemusi?
Atsakyti

Vienoj linikoj man neleido zoladexo Airijoj, nes tipo nezinom kas cia ir nuo ko, nei mes gydem nei mes skyrem tau ta vaista nei mes ka. Pirma kart susileidau dar po operacijos, antra karta grizau issirasyt ir skydliauke paziuret, o dabar vel tenka grist treciai dozei ir skydliauke tirsiu placiau, ir pas gine pasirodyt po trecios dozes. Labai tikiuosi kad daugiau nereikes man to Zoladexo.(tfu tfu tfu-nusispjaunu 3 kartus smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga04: 16 rugsėjo 2008 - 09:42
QUOTE(Inga04 @ 2008 09 16, 10:40)
antra karta grizau issirasyt ir skydliauke paziuret, o dabar vel tenka grist treciai dozei ir skydliauke tirsiu placiau,

o tu nemanai, kad tas zoladexas skydliaukes tyrimui kokiu veju prirodys? hormonai gi vienok... as pati planuoju skydliauke tirtis, tai mano gyde patare palaukti koki menesiuka po paskutines dozes ir tik po to darytis tyrimus. as cia, zinoma, kalbu apie skydliaukes hormonu tyrima. gal tau kazka "nehormonisko" darys 4u.gif

nu jo, tada tau zoladexo kaina gerokai isaugo - turint omeny, kad ir skrydziai kainuoja... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 09 16, 08:21)
nu avvka.... apkabinu buciuoju  biggrin.gif  biggrin.gif superines zinios!! tai kibsi dabar i darbus? ech, kaip jums pavydziu  4u.gif

heav_, as tai po operacijos labai sunkiai paipeliojausi, i darba nejau beveik menesi, ir is to menesio 2 savaites saziningai atgulejau lovoj, nes buvo labai labai nekas. taip kad cia toks individualus dalykas, kaip sureaguos tavo organizmas i laparoskopija. geriau pasilik rezervo, kad nereiktu paskubom visur lekti arba paskui bilietu keistis i velesne data  4u.gif

inga04, o kodel tau airijoj negalejo zoladexo suleisti?  g.gif pats suleidimas gi nieko sudetingo, nebent tik vaisto vaziavai i LT.

siuo metu as tai visai super jauciuosi - nei kas skauda, be to, pavyko visokiu uzdegimu isvengti. netgi  smileysex.gif visai nieko gaunasi, nors labai bijojau to issausejimo. gal cia atostogos savo gera darba dare  biggrin.gif laukiu dabar savo gerbiamuju mmm, gal atsivilks kada i spalio pradzia - optimistiniu variantu.

del mytuko - as galiu ir 3dienio, ir 4dienio ir 5dienio vakare, kt savaite man irgi ok, su nedidelem isimtim. tai gal koki si ketvirtadieni - kaip jums?
pamelo, su vyru planus vykdai??  biggrin.gif ar ko tokia uzsiemusi?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif susitiksim ir papliotkinsim lotuliukas.gif
lotuliukas.gif sis ketvirtadienis man tinka smile.gif rytoj einu plauku tvarkyt, o penktadieni vaziuoju pas tevuka...

Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 09 16, 11:18)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif susitiksim ir papliotkinsim lotuliukas.gif 
lotuliukas.gif  sis ketvirtadienis man tinka smile.gif rytoj einu plauku tvarkyt, o penktadieni vaziuoju pas tevuka...

Aciu Zirza uz sveikinimus oro_buckis.gif
Man taip pat tinka sis ketvirtadienis thumbup.gif Aggnesse, kuku, ar tau tiktu ketvirtadienis unsure.gif
Merginos, kas dar, junkites prasom prie musu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 09 16, 07:29)
Sveikutes biggrin.gif

Na ka, merginos, as su superinem naujienom: vakar, po 49 neoficialaus laukimo dienu, pagaliau sulaukiau  mmm assa.gif  yahoo.gif  assa.gif
Pati net nustebau, jokiu pozymiu taip ir nepajutau, uzvakar svelniai svelniai patepliojo, o jau vakar vakarop pasirode visu grazumu thumbup.gif  thumbup.gif
Jetau, siandie reiks iklotu uzsipirkt, visai jau uzsimirsau...

Sveikinu, pagaliau is klimaksines i moteri pavirtai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zirza @ 2008 09 16, 09:45)
o tu nemanai, kad tas zoladexas skydliaukes tyrimui kokiu veju prirodys? hormonai gi vienok... as pati planuoju skydliauke tirtis, tai mano gyde patare palaukti koki menesiuka po paskutines dozes ir tik po to darytis tyrimus. as cia, zinoma, kalbu apie skydliaukes hormonu tyrima. gal tau kazka "nehormonisko" darys  4u.gif

nu jo, tada tau zoladexo kaina gerokai isaugo - turint omeny, kad ir skrydziai kainuoja...  4u.gif

Jo zoladexas man kainuoja, visi skraidymai ir visa kita, nors cia as nedirbu, bet norisi but visa laika su brangiausiuoju, tai tenka skraidyt.
O skydliaukej man mazga rado 2.5 ant 1.8 cm, nemazas jau, tai todel ir reikia tirt, kas tai.
Atsakyti
QUOTE(avvka @ 2008 09 16, 11:47)
Man taip pat tinka sis ketvirtadienis thumbup.gif Aggnesse, kuku, ar tau tiktu ketvirtadienis unsure.gif
Merginos, kas dar, junkites prasom prie musu mirksiukas.gif

nu tai labai gerai, tada ketvirtadieni thumbup.gif drinks_cheers.gif
kaip del vietos? megstam ivairove ar prie tu paciu apsistosim? (pvz. lakstingala biggrin.gif )

taigi, kas dar jungsis i endo-bataljono svarbu pasitarima ketvirtadienio vakara?
Atsakyti