QUOTE(heav__ @ 2008 09 15, 18:05)
Dekui avvka uz palaikyma, matai man policistines kiausides, tai del to ir bukstauju truputi
nieko nebus manau, reikes laparoskopo operacijos, kad viska issiaiskint
va grystam su brangiausiuoju lapkricio pradzio tai gal tada... merginos ar per savaite galima susisukti, atlikti operacija ir siek tiek pagyti, kad butu galima atgal skrist?
Nu as nemanau kad per savaite susisuksi. Jei vietoj Lietuvoj, tai po savaites gal ir jau eitum i darba, nesiskubindama, bet kiek suprantu ne Lietuvoj buni, taip kaip ir as. As ir galvojau kad per savaite susisuksiu, bet nieko neisejo, reikejo bilieta keist, isbuvau gimtinej 3 savaites. Visu pirma daktare neleido skrist, nes jei kokios komplikacijos ar ka, tai kur ten dingsi tam uzsieni, bent jau pas mane kur as gyvenu,tai katastrofa. Ir po 2 savaiciu man bent jau reikejo pasirodyt pas gydytoja, kai preina tyrimu rezultatai po operacijos ir tada skiria gydyma. Ir dar - cia vis delto sveikatos reikalas, taip kad neskubek ir planuok pabut bent jau 2 savaiteles.
Ir dabar skraidau i menesi po karta, Zoladexa susileist, jau alergija man nuo to skraidymo, bet ka padarysi, issvajoto tikslo link, viska padarysiu.