Įkraunama...
Įkraunama...

Endometriozė

QUOTE(avvka @ 2008 06 16, 20:35)
Sveika, Aggnesse 4u.gif
Apie liaudiska nieko negaliu pasakyti, nes pati griebiausi chemijos biggrin.gif Tikrai neabejok ir nebijok gydymo Diferelinu. Is tiesu juk nera taip baisu mirksiukas.gif O kelinta tau endo stadija?

laba, malonu, kad atsiliepei smile.gif
man 4 stadija, kaire kiauside po pries savaite atliktos laparoskopijos islaisvinta nuo cistos ir saaugu, desine taip pat.. sako nestumas padetu, tik kad to angelelio niekaip neprisisaukiam, vat..
paskaitinejau Jusu visu cia mintis ir kazkaip galvoju, nejaugi nera budu be to hormoninio isikisimo sau padeti, tai vat ir bandau klausti Jusu visu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 06 16, 17:42)
Nu ką, eisiu ir aš tavo keliu, Sicily  wub.gif po tokio šaunaus kl;imakso belieka pasidaryt sėkmingą IVF  bigsmile.gif

Ulla, eik mano keliu ir kuo greiciau mirksiukas.gif Tas klimaksas visgi duoda nauda biggrin.gif O tu dar ir operacija pasidarei? Tai is vis dabar turetu buti viskas puiku. wub.gif

QUOTE(avvka @ 2008 06 16, 17:46)
Bet juk tu tai pastojai thumbup.gif
Kaizkaip man depresija varo tokios frazes verysad.gif Kol bus pastojusiu su endo, zodzio neimanoma is vis vartoti nederetu.
Ai... nepykit, klimaksas virsu ima bash.gif

Pastojau, ir jus pastosit, nera ji tokia nenugalima ta endometrioze. cool.gif

QUOTE(Ūlla @ 2008 06 16, 17:55)
Avvka, Sicily pastojo po IVF, kiek pamenu darėsi operaciją, po to IVF wub.gif

Aha, taip ir buvo 4u.gif
Nu duok dieve, kad tau, Ulla, si karta pasisektu.

QUOTE(Aggnesse @ 2008 06 16, 18:07)
laba, malonu, kad atsiliepei  smile.gif
man 4 stadija

Aggnesse, gal suteiksiu vilties, pas mane irgi buvo labai panasi situacija, 4 stadija viskas saaugose, pastojimo viltis labai maza. O vat po tu visu operaciju ir IVF visgi pavyko, ir dabar turiu maza berniuka smile.gif
Tiesa, as pries pastojant dar naudojau aromaterapinius aliejus, tepiausi jais kas vakara, turejau net specialia formule susidarius, kazkur internete isknisau, bet nezinau ar tai irgi kazkiek padejo.

Papildyta:
Va radau kokius as naudojau:

Aromatherapy:

Endometriosis adhesions may be reduced by oils of rose, chamomile, lavender, jasmine and neroli. All of these have healing and antispasmodic action on the muscles and tissues.

Roziu, ramuneliu, levandu, jazminu ir nerolio alieju misinys. smile.gif ir kvepia fantastiskai! Ir ramina nervus, ir gal dar endometrioze gydo, visai fainai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 16 birželio 2008 - 19:46
QUOTE(Sicily @ 2008 06 16, 19:42)
Ulla, eik mano keliu ir kuo greiciau  mirksiukas.gif Tas klimaksas visgi duoda nauda  biggrin.gif O tu dar ir operacija pasidarei? Tai is vis dabar turetu buti viskas puiku.  wub.gif
Pastojau, ir jus pastosit, nera ji tokia nenugalima ta endometrioze.  cool.gif

Nu duok dieve, kad tau, Ulla, si karta pasisektu.

wub.gif kad niekur dabar negaliu nusiskubint, kol dar mm ateis doh.gif
spėjau ir operaciją kovo mėnesį pasidaryt lotuliukas.gif o dabar sėdžiu ant Zoladexo, jau po 3 dozės, negalėjau dėl tam tikrų priežasčių iš karto po op. darytis IVF, tai tenka paklimaksuot biggrin.gif
Manu, kad šį kartą man pavyks, antrą kartą gi buvo pavykę, tik kad ta baisi hiperstimuliacija doh.gif Jei nepavyks, nu pavyks kitas kartas biggrin.gif
Grįžta mano buvęs optimizmas biggrin.gif

O čia to aliejų mišinio Lietuvoje yra pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 06 16, 18:48)
Grįžta mano buvęs optimizmas  biggrin.gif

O čia to aliejų mišinio Lietuvoje yra pirkti  biggrin.gif

As pati dariausi ta aliejuku misini. Nusipirkau migdolu kauliuku aliejaus (arba galima kitoki), ji naudojau kaip pagrinda, nes paciu tu eteriniu alieju tiesiai ant odos tepti negalima. Tada imaisiau kelis lasu tu, kelis lasus anu aliejuku. Tu eteriniu alieju buna pirkti Body shop parduotuvese (roziu ir jazminu tai ten ir pirkau, tik UK, nezinau ar LT bus) ir Eurovaistinese, na jeigu noresi isbandyti ir kokio nors nerasi, mielai tau atsiusiu. mirksiukas.gif

Saunuole del optimizmo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 16 birželio 2008 - 20:00
[quote=Sicily,2008 06 16, 21:42]
Aggnesse, gal suteiksiu vilties, pas mane irgi buvo labai panasi situacija, 4 stadija viskas saaugose, pastojimo viltis labai maza. O vat po tu visu operaciju ir IVF visgi pavyko, ir dabar turiu maza berniuka smile.gif
Tiesa, as pries pastojant dar naudojau aromaterapinius aliejus, tepiausi jais kas vakara, turejau net specialia formule susidarius, kazkur internete isknisau, bet nezinau ar tai irgi kazkiek padejo.

Sicily, dekui uz aliejuku misini, isbandysiu ir as smile.gif
dar noriu paklausti Taves ar pries pastojant vartojai dipherelina, ar iskart IVF dareisi po laparaskopijos?
merginos, ka tik is knygyno parsinesiau knyga Menulio atspindys vandenyje Xiaolan Zhao - moters kuno ir sielos gydymas kinu ismintimi, jeigu rasiu, ka nors naudingo, parasysiu ir Jums mirksiukas.gif
Atsakyti
Aggnesse, parašyk būtinai, įdomu smile.gif endo tokia mįslinga liga (neaišku, kodėl atsiranda, dažnai nepagydoma, kol neateina klimaksas), kad mane domina visi tradiciniai ir netradiciniai būdai su ja kovoti.
Merginos, klausimą turiu. Štai aš šviežia klimaksinė motera nepraėjus nė 2 savaitėm po pirmos diferelino dozės bac vieną rytą nei iš šio nei iš to susirgau mmm, pačiom tikriausiom. Ar tai normalu? blink.gif
Atsakyti
Sesita, normalu biggrin.gif Tiek Pamelo, tiek aš sirgom mm po vaisto suleidimo biggrin.gif aš susirgau kažkur praėjus pusantros ar dviems sav. g.gif praėjus nuo vaistų suleidimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2008 06 17, 16:19)
Aggnesse, parašyk būtinai, įdomu  smile.gif endo tokia mįslinga liga (neaišku, kodėl atsiranda, dažnai nepagydoma, kol neateina klimaksas), kad mane domina visi tradiciniai ir netradiciniai būdai su ja kovoti.
Merginos, klausimą turiu. Štai aš šviežia klimaksinė motera nepraėjus nė 2 savaitėm po pirmos diferelino dozės bac vieną rytą nei iš šio nei iš to susirgau mmm, pačiom tikriausiom. Ar tai normalu?  blink.gif

Sesta, nepergyvenk, tai tikrai normalu. Man is vis nebuvo mmm, tik patepliojo pacioj pradzioj ir kai jos turejo ateiti savo laiku. Zodziu normalu ir tai ir tai biggrin.gif Diferelino "instrukcijoj", mmm ciklo sutrikimai, pamineti kaip vienas is pasaliniu poveikiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 06 16, 19:55)
Avvka, Sicily pastojo po IVF, kiek pamenu darėsi operaciją, po to IVF wub.gif
Man pačiai džiugu tai, kad man dar prieš operaciją IVF buvo pavykęs...Tai dabar tikiuosi ne tik pastojimo, bet ir sėkmingo išnešiojimo  doh.gif
o aš irgi pikta, taip atrodo rami, bet jeigu tik kas užkabina tai  blink.gif  blink.gif

Ulla, net neabejok savo sekme wub.gif
Laukiu nesulaukiu tos dienos, kai visos susitiksime forume pas nestukes thumbup.gif

Aggnesse, laukiam ziniu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ūlla @ 2008 06 17, 16:48)
Sesita, normalu  biggrin.gif Tiek Pamelo, tiek aš sirgom mm po vaisto suleidimo biggrin.gif aš susirgau kažkur praėjus pusantros ar dviems sav.  g.gif praėjus nuo vaistų suleidimo  doh.gif

va man panašiai po tiek laiko ir "pramušė" g.gif

QUOTE(avvka @ 2008 06 17, 16:50)
Sesta, nepergyvenk, tai tikrai normalu. Man is vis nebuvo mmm, tik patepliojo pacioj pradzioj ir kai jos turejo ateiti savo laiku. Zodziu normalu ir tai ir tai biggrin.gif Diferelino "instrukcijoj", mmm ciklo sutrikimai, pamineti kaip vienas is pasaliniu poveikiu ax.gif

Ačiū, paguodėt, jau galvojau, organizmas visai sublūdo doh.gif O va karščio priepuolių dar nebuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2008 06 17, 19:27)
va man panašiai po tiek laiko ir "pramušė"  g.gif
Ačiū, paguodėt, jau galvojau, organizmas visai sublūdo  doh.gif O va karščio priepuolių dar nebuvo  unsure.gif

Man is kart po mmm prasidejo...nenusimink, sulauksi ir karcio bangu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamelo @ 2008 06 17, 21:43)
Man is kart po mmm prasidejo...nenusimink, sulauksi ir karcio bangu lotuliukas.gif

Ačiū, "paguodei" blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti