Paieskok per google informacijos

QUOTE(linuxox @ 2008 11 17, 17:31)
Tu suku ir nereikia
,cia kazkoks ispustas burbulas su tom sukom,nera jokiu specialiu suku priaugintiems plaukams,yra naturaliu seriu sepeciu,ivairiausiu rusiu,bet jie nera skirti tik priaugintiems plaukams,jie siaip yra labai geri,labai tolygiai iskirsto plauku riebalus,yra svelnus gal todel juos parekomenduoja,bet butinai pirkti toki sepeti,kai prisiaugini plaukus nereikia.Geriausiai priaugintus plaukus nesukuoti su metaliniais,apvaliais sepeciais,o visi kiti,kurie patinka-tai ir tinka,nuo to koki sepeti naudosite,priaugintu plauku buklei,jokios reiksmes neduos.

nu zinok tos tai sukos tai lb geros,vat amziais su tom paprastom uzkabindavau smarkiai tas kapsules tai jau bijojau kad kada ir israusiu per neatsarguma

as irgi labai noreciau prisiauginti,man butu svarbiausia kad kuo maziau pazeisti plaukus,noreciau iki liemens,tokiu ilgesniu,mano plaukai labai po sviesinimo paplonejo,pazeisti,ieskau Vilniuje kas galetu kas is naturaliu sruogu kokybiskai priauginti
dar domina koks budas pats geriausias?

QUOTE(Malina4ka @ 2008 11 18, 12:52)
nu zinok tos tai sukos tai lb geros,vat amziais su tom paprastom uzkabindavau smarkiai tas kapsules tai jau bijojau kad kada ir israusiu per neatsarguma
o dar va norejau taves paklausti tu pati va priaugini plaukus gal zinai ka apie tu baltic hair plauku kokybe?

man irgi tas sepetys geras,bet yra susidariusi tokia nuomone kad tai yra pirmo butinimo preke,vos tik prisiaugini plaukus.Na apie B.H. as jau kazkur sakiau savo nuomone,kai viena karta pamaciau tai buvau apakus,kad toki slamsta galima pardavineti,bet esu maciusi ir tikrai svelniu ir graziu plauku is b.h. apie ju kokybe nieko pasakyti negaliu tik patarima galiu duoti perkant sviesius plaukus reikia atkreipti demesi kad nebutu kas trecias plaukas juodas,o perkant juodus-kad nebutu zilu,gali buti kitokios spalvos vienas kitas plaukas,nes normalu,kai tie plaukai yra apdorojami,visokiausiu spalvu,toje pacioje patalpoje,kad isimaiso ir kitokios spalvos plaukas.
QUOTE(vikada @ 2008 11 18, 15:14)
as irgi labai noreciau prisiauginti,man butu svarbiausia kad kuo maziau pazeisti plaukus,noreciau iki liemens,tokiu ilgesniu,mano plaukai labai po sviesinimo paplonejo,pazeisti,ieskau Vilniuje kas galetu kas is naturaliu sruogu kokybiskai priauginti

as tai vilniuje moduse priauginejau plaukus,siaip mergina tai gerai priaugino tik ta ju kokybe tu plaukuciu man nelabai

QUOTE(vikada @ 2008 11 18, 14:14)

As pas linuxox priauginejau, nesioju jau apie puse metu su viena korekcija ..
labai patenkinta

jaigu susitarti jinai ir i Vilniu gali atvazuoti

(PS buvau pas kirpeja, tai ta pasake kad mano plaukai nenukintejo

QUOTE(vikada @ 2008 11 18, 14:14)

paziurek Vln,taip vadinamaji hair talk metoda,tik del plauku kokybes nesu tikra,esu girdejusi nekokiu atsiliepimu,bet tai buvo tik vieno zmogaus atsiliepimas

QUOTE(Natkkka @ 2008 11 11, 13:00)
Neko cia baisiaus 
as naudoju ir balzamus ir kaikes ir t.t. nera taip kad eini kur nors gatve ir srogeles padeda krist
tesiog (man dazniausiai po soliariumo nuo karscio turbut) kai pradedu sukot plaukus dar skubedama buna kad sruogele nuslista ir lieka ant sukos... bet cia gi ne su savo plaukais.. o tesiog nuslista .. gal nuo karscio, gal nuo kondicionerio ..
zedialiai pas mane idealia paslepti.. netgi nesijaucia jaigu paglostiti

tesiog (man dazniausiai po soliariumo nuo karscio turbut) kai pradedu sukot plaukus dar skubedama buna kad sruogele nuslista ir lieka ant sukos... bet cia gi ne su savo plaukais.. o tesiog nuslista .. gal nuo karscio, gal nuo kondicionerio ..
zedialiai pas mane idealia paslepti.. netgi nesijaucia jaigu paglostiti

tai tada nieko baisaus. Vasara maciau prie juros kai mergina is juros ejo issimaudziusi, o ant peties iskritusi sruoga buvo. Tai kraupiai atrode

Dabar paskaiciau ka prirasinejus buvau tai

o vat juroje su priaugintais,palaidais,plaukais isviso negalima maudytis,juos reiketu susipinti i kasa,dar geriau i kuoduka susiristi ir su spilkom susisegti,kad nesuslaptu nes surus vanduo ne i nauda
! | Merginos, prašyčiau šioje temoje nesiūlyt savo paslaugų! Tam yra atskiras skyrelis Paslaugos. |

O as ir vel su ilgais plaukais

Merginos, kurios naudojate šį metodą, kaip manote, ar įmanoma prisiauginti (prisisiūti, prisiklijuoti ar dar kaip prisitvirtinti) vien tik tankius kirpčiukus, nei kiek nekarpant ir savų plaukų?
Kirpti kirpčiukų iš savų plaukų nenoriu, nes kol jie atauga, visa amžinybė praeina, ir jei jie madingi, kokie tai tankūs, tai jiems reikia labai daug plaukų, ko pasekoje labai mažai plaukų lieka nugaroje ir galvos šonuose, o mano veidas siauras ir ilgas, ir galvos šonuose bei kitur labai prašosi didesnės šukuosenos apimties, ir tuo pačiu uždengti aukštą kaktą. Nusikirpdama iš savų plaukų prarasiu nemažai šukuosenos apimties šonuose, o jei nekirpsiu kirpčiukų, bus sunkiau pridengti aukštą kaktą- tai ir audžiu mintį , ar neįmanoma tos grifkės tiesiog imti ir "cielos" "prisiklijuoti"- ar nesimatytų tų vadinamų kapsulių?- nes juk grifkę prie viršaus priauginti reiktų turbūt, neišeitų paslkėpti po gilesniais plaukų sluoksniais..
Būtų galimybė neprarasti plaukų apimties ir tuo pačiu madingai eksperimentuoti su visokiais kirpčiukų tipais, kurie gana efektyviai keičia bendrą vaizdą
bet jaučiu nerealu
O ką patyrusios apie tai manote?
Kirpti kirpčiukų iš savų plaukų nenoriu, nes kol jie atauga, visa amžinybė praeina, ir jei jie madingi, kokie tai tankūs, tai jiems reikia labai daug plaukų, ko pasekoje labai mažai plaukų lieka nugaroje ir galvos šonuose, o mano veidas siauras ir ilgas, ir galvos šonuose bei kitur labai prašosi didesnės šukuosenos apimties, ir tuo pačiu uždengti aukštą kaktą. Nusikirpdama iš savų plaukų prarasiu nemažai šukuosenos apimties šonuose, o jei nekirpsiu kirpčiukų, bus sunkiau pridengti aukštą kaktą- tai ir audžiu mintį , ar neįmanoma tos grifkės tiesiog imti ir "cielos" "prisiklijuoti"- ar nesimatytų tų vadinamų kapsulių?- nes juk grifkę prie viršaus priauginti reiktų turbūt, neišeitų paslkėpti po gilesniais plaukų sluoksniais..
Būtų galimybė neprarasti plaukų apimties ir tuo pačiu madingai eksperimentuoti su visokiais kirpčiukų tipais, kurie gana efektyviai keičia bendrą vaizdą

bet jaučiu nerealu

O ką patyrusios apie tai manote?