sveikutes, norejau paklaust ar yra toks priauginimas kad nesimatytu tu ziedeliu, nes as daznai susirisus nesioju, ir dar klausimelis tas sruogas su savais plaukais reikia nuimti?

Gabrieliux,pries prisiaugindama plaukucius savo kirpejai pasakyk,kaip dazniausiai megsti nesioti.As dabar irgi esu prisiauginusi plaukus ir vaikstau susirisusi aukstai,ir ziedukai tikrai nesimato,nes kitu atveju nenesiociau taip susirisusi.o siandien vaikstau susipynusi eglute-ne vienas ziedelis neislenda
O tavo klausimas apie nuemima yra ziaurokas,bet niekas negimem viska zinodami
-zinoma kad ne su tavais plaukais reikia nuimti priaugintas sruogeles.Man asmeniskai ziedeliai tuom ir patinka,kad juos tiek uzdedant,tiek nuimant tavieji plaukai zalojami minimaliai,pagrinde netenki tik tu plauku kurie per ilga laika nusibruzina i ziedelio krastus,bet tai yra vos keli plaukai nuo kiekvienos sruogeles,be to yra tokiu ziedeliu,i kuriu vidu yra ilietas silikonas,kuris ir apsaugo tavuosius plaukucius nuo nusibruzinimo i ziedelio krastus
as pati butent tokius dabar ir nesioju

QUOTE(linuxox @ 2008 10 04, 12:34)
O jeigu butum prisiauginusi-butum sakiusi,ai galejau gal geriau nusikirpti
man taip panasiai su plauku spalva,vis niekaip neapsisprendziu man geriau satenei buti ar blondinei,tik nusisviesinu-galvoju,ech vis tik satene man labiau tinka-tada nusitamsinu-ir vel galvoju,ne gal graziau blond
tokios mes jau moterys esame

nu siaip visiska tiesa pasakei

QUOTE(domomama @ 2008 10 03, 23:57)
o as galvojau ar prisiauginti ar nusikirpti, visdelto nusikirpau ir galvoju ar gerai padariau...gal reikejo prie turimu prisiauginti ir buti ilgakase...ech jau velu 

QUOTE(domomama @ 2008 10 04, 22:39)
Todel ir nesigailek nusikirpusi

QUOTE(linuxox @ 2008 10 04, 22:24)
Gabrieliux,pries prisiaugindama plaukucius savo kirpejai pasakyk,kaip dazniausiai megsti nesioti.As dabar irgi esu prisiauginusi plaukus ir vaikstau susirisusi aukstai,ir ziedukai tikrai nesimato,nes kitu atveju nenesiociau taip susirisusi.o siandien vaikstau susipynusi eglute-ne vienas ziedelis neislenda
O tavo klausimas apie nuemima yra ziaurokas,bet niekas negimem viska zinodami
-zinoma kad ne su tavais plaukais reikia nuimti priaugintas sruogeles.Man asmeniskai ziedeliai tuom ir patinka,kad juos tiek uzdedant,tiek nuimant tavieji plaukai zalojami minimaliai,pagrinde netenki tik tu plauku kurie per ilga laika nusibruzina i ziedelio krastus,bet tai yra vos keli plaukai nuo kiekvienos sruogeles,be to yra tokiu ziedeliu,i kuriu vidu yra ilietas silikonas,kuris ir apsaugo tavuosius plaukucius nuo nusibruzinimo i ziedelio krastus
as pati butent tokius dabar ir nesioju

aciu uz toki issamu atsakyma

linuxox,kreipiuosi i tave...mano plaukai ilgi apie 70 cm,stori,juodi.noriu kirpti trikampiu ir trikampio galiuka dar pailginti sruogom.ar esi kam taip dariusi?
Papildyta:
pamatavau-73 cm
Papildyta:
pamatavau-73 cm

kazka panasaus sia savaite dariau,o tu ilgi nuo kur matavai?Nes reiketu matuoti ne nuo virsugalvio bet mazdaug nuo pirmosios plauku eiles prie kaklo,arba mazdaug nuo ausies spenelio.Bet tai nesvarbu,manau tau reiketu visai nedaug sruogeliu,mazdaug 20vnt,bet nemanau kad bus didelis efektas,aisku jie kazkiek pailges,bet ant ilgu plauku sunku isgauti'wow' faktoriu,as cia tik siaip perspeju,nes daznai merginos galvoja nu jau dabar kai prisiauginsiu plaukus tai visi isgrius,buna net ir taip kad net mamos nepastebi priaugintu plauku

nuo virsugalvio
noriu trikampio kirpimo.....manau sruogos atrodytu liux

tai tavo pacios plaukuciai reiskiasi yra kazkur apie 50cm ilgio,augintis siulyciau 65-75cm plaukus
man lb idomu kokia kaina tu priaugintu plaukuciu nes nlb orientuojuos

QUOTE(Natkkka @ 2008 10 03, 13:54)
as irgi jau pamirsau kaip atrodziau trumpais plaukais

Neatsimenu ar tave viesai gyriau,uz graziai nesiojamus plaukucius

sveikos merginos na o as nusipirkau tresus, cia man kirpeja meskos paslauga padare, taip ziauriai iskarpe, kad negalejau ziuret i vargselius, aisku ne labai naturaliai atrodo nes maniskiai iki peciu ir ziauriai prakarpyti. Siaip jau bandziau na graziai su tais ilgais plaukeliais atrodau kaip ne as
tik galvoju kad reiktu gal ir juos prakarpyt siek tiek, kad butu kuo naturalesni. Norejau paklaust ar juos galima garbanoti?