Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

QUOTE(linuxox @ 2009 01 29, 20:21)
Nu nebent jeigu isviso permatomi plaukai,ir eile sudeta labai aukstai,bet tokiu atveju viskas matosi.Buvo pas mane viena mergaite atejusi is salono,kur jai priaugino su ziedeliais,vos isejusi is salono,paskambino man,per skypa atsiunte foto,nu tikrai atrode blogai,o jau ten sukuota ir dar pavelta buvo,bet dvi virsutines ziedeliu eiles tiesiog sviete,nes ziedeliai buvo per sviesus uzdeti ir labai per aukstai sruogeles sudetos
user posted image
tai viska nuemem,uzdejom kitus ziedelius,kitokios spalvos,nekeliau eiliu taip aukstai,nes nereikejo ir absoliuciai nieko nesimate,nors plaukai pas panele ne patys storiausi.Nenoriu as pasakyti,kad oi kokia as nuostabi meistre ar pan. bet gal ne del paciu ziedeliu matosi.

tai zinoma visiskai sutinku kad daug kas priklauso ir nuo meistres, kaip ji priaugina 4u.gif cia tai nuotraukoj baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 01 17, 14:24)
linuxox gal galetum aprasyti ziedelius su silikonu pvz privalumus, kuo jie geresni, gal yra atsiliepimu is klienciu, ar maziau kenkia ir tt. Jei imanoma su nuotraukelem. Aciu 4u.gif

Laba smile.gif
Pirma karta priauginau plaukus su paprastais ziedeleis, o antra pabandziau su silikonu vidui...
aisku tik man gal taip ( nes draugei labiau su silikonu patinka), bet daugaiu su silikonu tikrai nedarisiu rolleyes.gif
1 pats ziedelis storesnis, pas mane visai nesimato bet pati jauciu kad kaskas ira
2 jaigu anksciau sukobedama plaukus netycia per stipriai patraukdavau tai ziedelis tesiog nuslisdavo nuo mano plauku
o dabar, netgi bijau doh.gif nes su savo plaukais israunu ... lotuliukas.gif aisku cia per neatsarguma buna ax.gif
Atsakyti
sveikute,tavo plaukuciai yra stiprus ir sveiki,tau galima ir su variniais ir su bet kuriais kitais prisiauginti thumbup.gif bet kieno plonesni,pazeisti plaukai-silikonu ilieti apsaugo nuo nusitrynimo i ziedelio krastus,uzspaudus silikonu ilietas ziedelis ir varinis yra panasaus storio,tik sruogeles storesnes dedasi tai todel taip tau atrodo mirksiukas.gif o varinukai smagiau nesiojasi del savo formos,nes jie siauresni,ilgesni ir i gala siaurejantys,todel sruogeles galiukas neislenda is ziedelio.Bet saugesni vistiek yra silikonu ilieti.Jeigu sukuojant stipriau patempus isslysdavo ziedelis,tai greiciausiai del to kad kaip as sakau buvo gaves riebumo ir jau ne taip tvirtai laikesi,stipriai papesus ar netycia uzkabinus tvirtai besilaikancias sruogeles-jos gali issirauti ir su tavo plaukuciais,todel sukuojant reiketu plaukus prilaikyti,kad taip neatsitiktu.
Atsakyti
Sveikos,as cia naujoke,tai dar ne visai i sia tema isigilinus.Gal anksciau jau snekejotes apie priauginamu plauku kokybe,kur perkates sruogeles g.gif
Priaugintus plaukus nesioju jau pusantru metu.Visada naturalius zmogaus.Pirma syk indes plaukus,antra ir trecia karta (uzsipirkau frusty.gif ) prisiauginau kinietes,kurie man pasirode prastesni (sausesni,veliasi,reikia daugiau prieziuros,ko nepasakyciau apie indes,su tais plaukais elgiausi,kaip su savais). O girdejau,kad rusiu plaukai yra geriausi g.gif .
Tai va as plaukus perkuosi online,iseina kur kas pigiau,ebay tinklalapyje topsecret.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes mano plaukuciai ploni ar 70 sruogeliu pakaktu plaukuciams kad gerai atrodytu? as juos padalint paprasyciau nes kiek maciau internete kur graziai priauginta virs 100 gerokai idomu kaip cia yr...
Atsakyti
Ploniems plaukuciams 70 sruogeliu labai geras skaicius,tik tos sruogeles vienur buna storesnes kitur plonesnes,todel tiksliai pasakyti yra labai sunku,siaip galvai reikia apie 100g plauku,pas ka storesni tai ir 120g gali prireikti ar net daugiau,o pas ka plonesni 70g manau yra pats tas.
Papildyta:
QUOTE(eve.robert @ 2009 02 05, 01:37)
Sveikos,as cia naujoke,tai dar ne visai i sia tema isigilinus.Gal anksciau jau snekejotes apie priauginamu plauku kokybe,kur perkates sruogeles  g.gif
Priaugintus plaukus nesioju jau pusantru metu.Visada naturalius zmogaus.Pirma syk indes plaukus,antra ir trecia karta (uzsipirkau  frusty.gif ) prisiauginau kinietes,kurie man pasirode prastesni (sausesni,veliasi,reikia daugiau prieziuros,ko nepasakyciau apie indes,su tais plaukais elgiausi,kaip su savais). O girdejau,kad rusiu plaukai yra geriausi  g.gif .
Tai va as plaukus perkuosi online,iseina kur kas pigiau,ebay tinklalapyje topsecret.gif

Va cia ir beda su tuo ebay,kad nepaciupinesi,o aprasyme viskas taip graziai parasyta,perkant internetu patarciau pirkti tose parduotuvese kuriose yra kelių rušiu plaukų,visada reikia atkreipti demesi ir i svorį.Pigus plaukai ir atrodys pigiai,geriau viena karta daugiau sumoketi ir atrodyti graziai,nei tris kartus pirkti pigius plaukus ir jau po poros plovimu atrodyti kaip su arklio uodega.Normaliu plauku kainos prasideda nuo 100 svaru,kaina svyruoja priklausomai nuo ilgio ir svorio.
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2009 02 12, 12:14)
Sveikos mergytes mano plaukuciai ploni ar 70 sruogeliu pakaktu plaukuciams kad gerai atrodytu? as juos padalint paprasyciau nes kiek maciau internete kur graziai priauginta virs 100 gerokai idomu kaip cia yr...

as prisiauginus greaht lenghs sruogeles..jau antra karta, db jau 7 menuo, dar menuo nusiimsiu situs ir desiuos vel smile.gif negaliu be to smile.gif kartais pavargstama nuo prieziuros bet grozis ugali smile.gif
o del sruogeliu kiekio man dejo 50 cm ilgio 80, mano plaukai pakankamai ploni, bet tas sruogas 80 dar kirpo per puse kad graziau atrodytu smile.gif
ir rezultatu as antra karta patenkinta smile.gif
labiausiai uzknisa tik tai kad norint issiplaut galva reik visai lyst po dusu taip buna palenki ir valio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eve.robert @ 2009 02 05, 01:37)
Sveikos,as cia naujoke,tai dar ne visai i sia tema isigilinus.Gal anksciau jau snekejotes apie priauginamu plauku kokybe,kur perkates sruogeles  g.gif
Priaugintus plaukus nesioju jau pusantru metu.Visada naturalius zmogaus.Pirma syk indes plaukus,antra ir trecia karta (uzsipirkau  frusty.gif ) prisiauginau kinietes,kurie man pasirode prastesni (sausesni,veliasi,reikia daugiau prieziuros,ko nepasakyciau apie indes,su tais plaukais elgiausi,kaip su savais). O girdejau,kad rusiu plaukai yra geriausi  g.gif .

as irgi dedavaus indziu plaukus, o vat sikart susigundziau pigiu kinietisku sh... atsiprasant, tai tokio pravalo dar gyvenime neturejau, po poros plovimo plaukai veltis pradejo doh.gif doh.gif doh.gif ir atrodo kad butu nesioti puse metu nors as su jais dar tik 2 savaites. jau sakiau gyvenime netaupysiu ant sruogu. pirksiu tik great lenghts arba so cap plaukus
Atsakyti
so.cap man nepatiko,perkant plaukus reikia ziureti i ju aprasyma,ar jie yra cuticle correct,ir kiek pagal gamintoja galima nesioti,jei iki 3 men-slamstas,jau po poros sav.susivelusi vaiksciosi,jei iki 6 men.tai puse velnio,geriausiai jei gamintojas raso kad nesioti galima iki 12 men.
Atsakyti
o kaip baltic hair? tik as juos ne lt pirksiu...
Atsakyti
nezinau,as pati ju nenesiojau,kazkada norejau sviesius nusipirkti,bet kai pamaciau tai nebenorejau kad is poko isimtu,nors pagal kaina atrode normalus(65cm apie 560lt) o kai paciupinejau tai jau tokie sausi,kad po pirmo plovimo jie butu pasisiause.Bet klijente buvo atsinesusi savo prisegamus tamsiai rudus tresus is BH tai jie atrode normaliai.
Atsakyti
linuxox o kaip su italiskais plaukais? MXL extensions vadinas? kainuoja apie 100 euru. as galvoju vokiskoj eparduotuvej pirktis sruogas ir bandyt velniop mest tas kiniskas negaliu as su jom daugiau vaiksciot.krenta tie plaukai, sruogos nuo sampuno tirpsta ir byra, kazkoks pravalas.
kaip tu manai linuxox ar ymanoma paciam priilituot sruogas? ar esi kada nors tpati sau darius? nes galvoju nusipirksiu sruogas, konektoriu turiu karsto budo tai sakau gal pavyktu per koki savaigali susitvarkyt?
Atsakyti