Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

Pagal kaina atrodo visai neblogai,jei nori gali atsiusti nuoruoda man i a.z. pasiziureciau ka ten raso,aisku jeigu tik angliskai bus aprasyta.Viena mano kolege pati sau prisiaugina plaukus karstuoju budu,bet as sau pati tik sonuose esu prisiauginusi,nes su tuo aparatu man sunku butu normaliai pasidaryti.O su ziedukais,tai man kolege londone priaugino rugsejo men.plaukucius,o pries naujuosius pasidariau pati sau korekcija,t.y. nusiemiau ir per nauja tuos pacius plaukus prisiauginau,nebuvo labai sunku,tik uztrukau pora dienu.Jei esi lietuvoje,tai siulyciau geriau nevargti,nes sruogeles priauginimas apie 1-2lt kainuoja,as pati jeigu tureciau pas ka nueiti prisiauginti su ziedukais-buciau geriau sumokejusi,nei pati vargusi,na bet gali pabandyti,manau tikrai pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 02 15, 22:01)
Pagal kaina atrodo visai neblogai,jei nori gali atsiusti nuoruoda man i a.z. pasiziureciau ka ten raso,aisku jeigu tik angliskai bus aprasyta.Viena mano kolege pati sau prisiaugina plaukus karstuoju budu,bet as sau pati tik sonuose esu prisiauginusi,nes su tuo aparatu man sunku butu normaliai pasidaryti.O su ziedukais,tai man kolege londone priaugino rugsejo men.plaukucius,o pries naujuosius pasidariau pati sau korekcija,t.y. nusiemiau ir per nauja tuos pacius plaukus prisiauginau,nebuvo labai sunku,tik uztrukau pora dienu.Jei esi lietuvoje,tai siulyciau geriau nevargti,nes sruogeles priauginimas apie 1-2lt kainuoja,as pati jeigu tureciau pas ka nueiti prisiauginti su ziedukais-buciau geriau sumokejusi,nei pati vargusi,na bet gali pabandyti,manau tikrai pavyks  mirksiukas.gif

vat kad ta parduotuve vokieciu kalba, ten nesuprasi ka raso, nors ir ner is tirko ka ten skaityt doh.gif 65 cm palyginus pigu. matai as ne lietuvoj esu ir su lelium pilve jau skrist per velu kazkur, gal ir tvarkyciaus normaliai o dabar istrigus kaip ir esu, sakau pabandysiu kada po keliu savaiciu kai jau tie kiniski uzknis galutinai nusipirkt sruogas ir persidet, nes esu as persilitavus sau ir gale sruogas kurios iskrenta, nes matai man sazine neleidzia mest ju lauk, uzdedu naujas kapsulytes ir gerai buna, tai turetu pavykt manau tas priauginimas, tik aisku reiks vyro prasyt kad lygiai perskirtu plaukus biggrin.gif biggrin.gif rankos paskaudes, bet viskas del grozio gi blush2.gif
Atsakyti
Su leliuku pilve nera gerai rankas aukstai kilnoti,gal tai tik prietarai,kaip ir visos kitos nesamones,kad negalima megzti,lipti ant kedes ir t.t. ar negeriau tau butu prisegamus nusipirkti?o is viso geriausiai vyro paprasyk kad priaugintu,maniskis ne viena karta yra tai dares,tik jam atsikirti sunkiai sekdavosi,priaugindavo jis man kokius 3 metus visokiausias budais,bet kai grizom i lt pasake kad daugiau to nebedarys ir taskas
Atsakyti
Sveikos. Aš čia peržiūrėjau, bet kaip ir neradau, kad būtų kalbėta apie prisiuvamus plaukus. rolleyes.gif Gal kuri bandėt ? pasiskaičiau aš apie prisiuvimą, tai visi labai giria, kad nieko nesimato, ir labai patogu, ilgai nešiojasi, jokio blogo poveikio saviems plaukams, tik truputi nukenčia pati kasytė, kurią prie galvos pini. Gal ką patarsit, ar tikrai čia taip jau gerai tas prisiuvimas .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 02 16, 16:16)
Su leliuku pilve nera gerai rankas aukstai kilnoti,gal tai tik prietarai,kaip ir visos kitos nesamones,kad negalima megzti,lipti ant kedes ir t.t. ar negeriau tau butu prisegamus nusipirkti?o is viso geriausiai vyro paprasyk kad priaugintu,maniskis ne viena karta yra tai dares,tik jam atsikirti sunkiai sekdavosi,priaugindavo jis man kokius 3 metus visokiausias budais,bet kai grizom i lt pasake kad daugiau to nebedarys ir taskas

turiu as ir prisegamus bet kazkaip nelimpa man, nemoku as ju prisisegt ir vis tempia man savus plaukus nors tu ka, kad ir kaip as lengvai juos isisegciau doh.gif ir kazkaip nenaturaliai man jie krenta vis tik viena linijasusegti plaukai, kai tuo tarpu priauginti po visa galva isdestyti. taip kad teks man vyro prasyt biggrin.gif bet isivaizduoju sakys boba susimaste nesamoniu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
na as pati irgi nesiojau prisegamus,buvau labai uz juos,nes patogu,kada nori isisegi,kada nori issisegi,bet man vis tik nelipo,taip pat tempia,pesa ir t.t.pastoviai buna rankos plaukuose,nuolatinis tikrinimas ar neatsisege arba atsisegusiu saguciu prisegimas,mano pacios plaukai labai stori,tai ir tu prisegamu daugybes juostu reikia,manau kieno plonesni plaukuciai,ir kam tereikia tik turio-prisegami plaukai turetu buti gera iseitis.
Atsakyti
QUOTE(Lawrea @ 2009 02 16, 20:09)
Sveikos. Aš čia peržiūrėjau, bet kaip ir neradau, kad būtų kalbėta apie prisiuvamus plaukus.  rolleyes.gif  Gal kuri bandėt ? pasiskaičiau aš apie prisiuvimą, tai visi labai giria, kad nieko nesimato, ir labai patogu, ilgai nešiojasi, jokio blogo poveikio saviems plaukams, tik truputi nukenčia pati kasytė, kurią prie galvos pini. Gal ką patarsit, ar tikrai čia taip jau gerai tas prisiuvimas ..  g.gif

As turejau prisiuvamus plaukucius, ir buvau labai patenkinta thumbup.gif Pas mane daug plauku, gal del to labai naturaliai atrode ir nesimate kad jie prisiuti...bet dabar i LT persikrausciau ir nerandu kur prisiuna... verysad.gif gal zinote merginos kur klaipedoje galeciau prisisiuti kasas?...aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Aš tai labai noriu storos supintos kasos wub.gif Tai dabar irgi žiūrinėjuosi į tuos prisegamus, prisiuvamus ar priklijuojamus plaukus. Ir nežinau ką reiktų rinktis doh.gif Gal kokį šinjoną g.gif Palaidais tai turbūt nelabai vaikščiočiau, norisi "arklio uodegos" ar supintos kasos. Man tai thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal galite padeti! Gyvenu londone ir labai noriu uzsideti plaukus su variniais ziedeliais, gal turite kokiu kontaktu kas deda ir kiek kainuoja.
Aciu.
Atsakyti
parasiau i a.z.
Atsakyti
aciu uz info.
Atsakyti
As irgi maciau ne viena su vielomis galvoje.. nu baisiai negraziai atrodo 4u.gif
Atsakyti