va apie ta skelima pusiau dar ka norejau pasakyti,nes darosi nebejuokinga,jau man yra prastai su matematika,bet bent jau su logika aciu Dievui nesipykstu.Paneles,jeigu sruogele kainuoja pvz.12lt,tai perkirpus pusiau gaunasi ne 2x12lt,o po 6lt!!!Labai daug klijenciu turejau,kurios buvo prisiauginusios plaukus karstuoju budu ir pasakojo,kad nebutu tokios sruogos,jas kirpo pusiau,tai is pvz.70 sruogeliu gaunasi 140vnt,ir sumoka ne kaip uz 70vnt,o kaip uz 140
Papildyta:
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 03 11, 22:46)
sruogu tikrai negailejau

turio tai sudejau tikrai tiek kiek tilpo, daugiau sruogu nebuvo kur det, ploni pas mane naturaliai plaukai

eile metu netgi vaiksciodavau susirisus plaukus kol neatradau priauginimo, nes mano palaidi atrodo tikrai NEKAIP, nusiemus sruogas galvojau kaip taip mazai tu plauku

. kai deduos pas kirpeja tai man 70 sruogu po grama yra maksimum kiek telpa ant mano galvos, aisku jas skeliant per puse

gal nereiktu skelt kita kart, bet manau kad tos sruogos storesnes nenaturaliai atrodys ir kapsules islys is mano plonu plauku

bet manau kaip pirma kart atbulom rankom sudeta tai puse velnio, sakau gal tik pakarpymo kokio reiktu arba netiesint ju isplovus o leist pasipust truputi ir pasibanguot
Tavo atveju nebuciau skelusi,geriau sudeti maziau arba tiek pat sveiku sruogeliu,nei plonyciu ir labai daug,tada turis graziau atrodo,o tavo plaukuciai manau yra daugiau i galus nuploneje,nes paciam virsugalvyje labai grazus plaukai,ir tankus,galbut pats plaukas yra plonokas,bet tankis yra tikrai geras.Ir geriau nieko nekarpyk,nes jie tik dar plonesni atrodys.Galima eksperimentuoti,bet norint gero rezultato neuztenka tureti sruogu ir priauginimo aparato,reikia dar tureti ziniu ir svarbiausiai praktikos.