Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

sruogu tikrai negailejau smile.gif turio tai sudejau tikrai tiek kiek tilpo, daugiau sruogu nebuvo kur det, ploni pas mane naturaliai plaukai smile.gif eile metu netgi vaiksciodavau susirisus plaukus kol neatradau priauginimo, nes mano palaidi atrodo tikrai NEKAIP, nusiemus sruogas galvojau kaip taip mazai tu plauku doh.gif doh.gif . kai deduos pas kirpeja tai man 70 sruogu po grama yra maksimum kiek telpa ant mano galvos, aisku jas skeliant per puse g.gif gal nereiktu skelt kita kart, bet manau kad tos sruogos storesnes nenaturaliai atrodys ir kapsules islys is mano plonu plauku g.gif bet manau kaip pirma kart atbulom rankom sudeta tai puse velnio, sakau gal tik pakarpymo kokio reiktu arba netiesint ju isplovus o leist pasipust truputi ir pasibanguot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visiskai_rami: 11 kovo 2009 - 21:47
va apie ta skelima pusiau dar ka norejau pasakyti,nes darosi nebejuokinga,jau man yra prastai su matematika,bet bent jau su logika aciu Dievui nesipykstu.Paneles,jeigu sruogele kainuoja pvz.12lt,tai perkirpus pusiau gaunasi ne 2x12lt,o po 6lt!!!Labai daug klijenciu turejau,kurios buvo prisiauginusios plaukus karstuoju budu ir pasakojo,kad nebutu tokios sruogos,jas kirpo pusiau,tai is pvz.70 sruogeliu gaunasi 140vnt,ir sumoka ne kaip uz 70vnt,o kaip uz 140 doh.gif
Papildyta:
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 03 11, 22:46)
sruogu tikrai negailejau smile.gif  turio tai sudejau tikrai tiek kiek tilpo, daugiau sruogu nebuvo kur det, ploni pas mane naturaliai plaukai smile.gif eile metu netgi vaiksciodavau susirisus plaukus kol neatradau priauginimo, nes mano palaidi atrodo tikrai NEKAIP, nusiemus sruogas galvojau kaip taip mazai tu plauku  doh.gif  doh.gif . kai deduos pas kirpeja tai man 70 sruogu po grama yra maksimum kiek telpa ant mano galvos, aisku jas skeliant per puse  g.gif  gal nereiktu skelt kita kart, bet manau kad tos sruogos storesnes nenaturaliai atrodys ir kapsules islys is mano plonu plauku  g.gif bet manau kaip pirma kart atbulom rankom sudeta tai puse velnio, sakau gal tik pakarpymo kokio reiktu  arba netiesint ju isplovus o leist pasipust truputi ir pasibanguot rolleyes.gif

Tavo atveju nebuciau skelusi,geriau sudeti maziau arba tiek pat sveiku sruogeliu,nei plonyciu ir labai daug,tada turis graziau atrodo,o tavo plaukuciai manau yra daugiau i galus nuploneje,nes paciam virsugalvyje labai grazus plaukai,ir tankus,galbut pats plaukas yra plonokas,bet tankis yra tikrai geras.Ir geriau nieko nekarpyk,nes jie tik dar plonesni atrodys.Galima eksperimentuoti,bet norint gero rezultato neuztenka tureti sruogu ir priauginimo aparato,reikia dar tureti ziniu ir svarbiausiai praktikos.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 03 11, 11:52)
Stai kaip atrodo Visiskai-rami plaukuciai:
user posted image

visai neblogai ,bet kažkaip prastokai atrodo blush2.gif aš irgi už tai ,kad naudoti purinačias priemones ,kad plaukų atrodytų daugiau ,kad šukuosena turėtų daugiau apimties 'tvarkingos netvarkos ' ,siūlyčiau arba pasukti storais suktukais trumpam ,arba tiesiog po plovimo džiovinti natūraliai ,vis pakedenant ,papurenant ,man visai patinka Keune volumizeris ,pakeliantis šaknis ,arba kokio lengvo lako papurkšt ,kad plaučiai nesukristų.Žinau ,kad formavimo priemonės kenkia plaukams ,bet jei nori būt graži wub.gif Gal ,jei naudoji putas ar kokią kitą formavimo priemonę ,būtinai reiktų vakare galvą išsiplaut ,kad per naktį plaukučiai kvėpuotų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 12 kovo 2009 - 11:00
formavimo priemones plaukams nekenkia,dabar nebe tie laikai,kai budavo cheminiai lupdaziai,ir neaisku kokios sudeties raudonas skystas lakas plaukams.Dabar formavimo priemones turi savo sudetyje vitaminu,apsaugo nuo uv ir t.t. plauti galva kasdien nera sveika,o priauginti plaukai nuo dazno plovimo greiciau nusinesioja.Mano sukuosena nr.1 yra tokia: sutepi plaukus garbanu kremu,kuris plaukus ne tik fiksuoja,padaro garbanas silkinemis,bet ir maitina.Susipinti kasa ant nakties ir ryte busite su puikia sukuosena-naturaliai pasigarbanojusi,tai ir turis didesnis atrodo,ir nesimato perejimo,be to isilaiko tokia sukuosena iki sekancio plovimo.
Atsakyti
na nezinau man tai zymiai graziau atrodo kai sruogeles yra skeltos pusiau, jos gi daug plonesnes gaunasi ir daug naturaliau atrodo. Ir pirma karta girdziu kad kas imtu uz jas dvigubai,visose kirpyklose juk perki sruoga o i kiek daliu ja dalina jau nesvarbu, niekas uz tai papildomai nepraso g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gussste23: 12 kovo 2009 - 14:21
aš irgi negirdėjau ,kad už sruogą imtų dvigubai blink.gif
o kad formavimo priemonės nekenkia ,tai labai abejoju g.gif ,nes vasarą būtent su jomis susiėdžiau plaukus [naudojau Tigi ],o prieš tai nenaudodavau jokių formavimo priemonių ,tai niekad nereikdavo plaukų ,turėtų žemiau liemenėlės sagties ,nukirpt vos ne iki pečių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 03 12, 11:51)
va apie ta skelima pusiau dar ka norejau pasakyti,nes darosi nebejuokinga,jau man yra prastai su matematika,bet bent jau su logika aciu Dievui nesipykstu.Paneles,jeigu sruogele kainuoja pvz.12lt,tai perkirpus pusiau gaunasi ne 2x12lt,o po 6lt!!!Labai daug klijenciu turejau,kurios buvo prisiauginusios plaukus karstuoju budu ir pasakojo,kad nebutu tokios sruogos,jas kirpo pusiau,tai is pvz.70 sruogeliu gaunasi 140vnt,ir sumoka ne kaip uz 70vnt,o kaip uz 140  doh.gif
Papildyta:

Tavo atveju nebuciau skelusi,geriau sudeti maziau arba tiek pat sveiku sruogeliu,nei plonyciu ir labai daug,tada turis graziau atrodo,o tavo plaukuciai manau yra daugiau i galus nuploneje,nes paciam virsugalvyje labai grazus plaukai,ir tankus,galbut pats plaukas yra plonokas,bet tankis yra tikrai geras.Ir geriau nieko nekarpyk,nes jie tik dar plonesni atrodys.Galima eksperimentuoti,bet norint gero rezultato neuztenka tureti sruogu ir priauginimo aparato,reikia dar tureti ziniu ir svarbiausiai praktikos.

as is bedos pati sita dalyka pasidariau, nes labai jau norejau tu kinisku plauku atsikratyt, o be plauku kazkaip vaiksciot irgi nefaina unsure.gif siandien su ryte issiploviau su putom sutepiau ispuciau su fenu tai labai padoriai atrode bigsmile.gif
beje del kasos pynimo as irgi kartais taip darau su dregnais plaukais, is ryto apimties gerokai daugiau atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 03 12, 15:21)
na nezinau man tai zymiai graziau atrodo kai sruogeles yra skeltos pusiau, jos gi daug plonesnes gaunasi ir daug naturaliau atrodo. Ir pirma karta girdziu kad kas imtu uz jas dvigubai,visose kirpyklose juk perki sruoga o i kiek daliu ja dalina jau nesvarbu, niekas uz tai papildomai nepraso g.gif

pasigincysiu ax.gif dar siandien dariau klijentei pusines (0.5g) sruogeles,jokio didesnio naturalumo nemaciau,be to norint sudeti 100g plauku,kuriu reikia normaliam priauginimui,tai pilna galva prikisi tu sruogeliu,viena salia kitos,beveik nepaliekant tarpu,taip kad nieko cia gero tame nematau.Dabar norejau ideti palyginimui foto kaip atrodo su pusinem 80vnt (pilnu 40) ir su pilnom 40 sruogeliu,bet pasirodo,kad as siandien mergina nufotkinau tik pries,o po priauginimo pamirsau doh.gif verysad.gif tai ikeliu foto tik kaip atrodo su 40 pilnu sruogeliu.O del sruogeliu,kurias kerpa pusiau,priaugina tarkim 70vnt,tai ir ima kaip uz 70vnt,ne viena karta girdejau,kadangi as dirbu tik plauku priauginime,ir kasdiena susitinku vis su naujomis klijentem,tai turiu daugiau is kur girdeti mirksiukas.gif ,siaip is pazistamu rato,ar draugiu draugiu man neteko sito girdeti,bet kalbantis su klijentemis ne viena karta teko tai issiaiskinti.
user posted image
user posted image
cia mergaite su labai plonais plaukuciais jai sudejau tik 40 sruogeliu(40g)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 12 kovo 2009 - 22:35
QUOTE(linuxox @ 2009 03 12, 22:33)
pasigincysiu  ax.gif dar siandien dariau klijentei pusines (0.5g) sruogeles,jokio didesnio naturalumo nemaciau,be to norint sudeti 100g plauku,kuriu reikia normaliam priauginimui,tai pilna galva prikisi tu sruogeliu,viena salia kitos,beveik nepaliekant tarpu,taip kad nieko cia gero tame nematau.Dabar norejau ideti palyginimui foto kaip atrodo su pusinem 80vnt (pilnu 40) ir su pilnom 40 sruogeliu,bet pasirodo,kad as siandien mergina nufotkinau tik pries,o po priauginimo pamirsau  doh.gif  verysad.gif tai ikeliu foto tik kaip atrodo su  40 pilnu sruogeliu.O del sruogeliu,kurias kerpa pusiau,priaugina tarkim 70vnt,tai ir ima kaip uz 70vnt,ne viena karta girdejau,kadangi as dirbu tik plauku priauginime,ir kasdiena susitinku vis su naujomis klijentem,tai turiu daugiau is kur girdeti  mirksiukas.gif ,siaip is pazistamu rato,ar draugiu draugiu man neteko sito girdeti,bet kalbantis su klijentemis ne viena karta teko tai issiaiskinti.
user posted image
user posted image
cia mergaite su labai plonais plaukuciais jai sudejau tik 40 sruogeliu(40g)

nuotraukose viskas graziai atrodo lotuliukas.gif kiekvienas turim savo nuomone, kadangi buvau prisiauginusi ir taip ir taip tai man visgi zymiai graziau pusines thumbup.gif
Atsakyti
galutinis rezultatas vistiek turi gauti vienodas,ar tu puses gramo sruogeles desi,ar 1 g sruogeles,tik pusiniu dvigubai daugiau susides,priauginimo esme yra ne sruogeliu dydyje ar skaiciuje,o kiek gramu yra is viso sudeta.pvz.mano vakarykste klijente visada pirkdavo 35 sruogeles ir jas kirpdavo pusiau,tai susidedavo 70vnt po 0.5g. ir tu 35 sruogeliu jai yra ziauriai permazai,nes normaliam priauginimui reikia apie 100g plauku,o cia net puses tiek nera,tai va tik tokiu atveju,kai dediesi aiskiai per mazai plauku galiu izvelgti plonu sruogeliu pranasuma,nes su didesniu kiekiu galima padaryti svelnesni perejima,as jai vakar sudejau 80 vnt.po 0.5g bet man profesionalo akimis ziurint atrode labai prastai,nes tai mergaitei reikia butinai ne 40g,o bent jau 70g plauku.Tai va esme yra tokia,kad dedant normalu kieki plauku nera reikalo tu sruogeliu karpyti.
Atsakyti
Sveikutes,visos temos ne skaiciau todel nezinau gal kas rase, as gyvenu anglijoj ir labai noreciau prisiaugint plaukus,gal kas zinot ar yra lietuviu dirbanciu cia su plauku priauginimais,kokios kainos?buciau labai dekinga uz info aciuks.gif
Atsakyti
As zinau,duosiu tau savo koleges kontaktus i a.z. tik kainu nezinau,galesi pasiskambinti ir pasiklausti mirksiukas.gif
Atsakyti