o kokio keratino reikia? keratino lazdeles? ir kaip tas visas procesas vyksta? tiesiog lydyti kazkaip ir klijuot?
gal geriau si reikala palik savo kirpejai

QUOTE(linuxox @ 2009 03 02, 13:49)
taip teisingai

is treso atkerpa atitinkamo storio sruogele ir ja tiesiog suklijuoja,o poto nuo taves priklauso ar tu karstu budu ar su micro ziedeliais prisiauginsi,jei karstu budu as pvz nupirkau keratino kapsulytes nuveziau savo meistrei ir ji jas paruose

QUOTE(linuxox @ 2009 03 02, 12:49)
jau susiroganizavau ir prisiauginau naujus plaukus is treso su keratino kapsulem, tai visa laimynga sedziu

noriu pasidalinti savo patirtimi
turejau priaugintus plaukus apie 3 metus, gal truputuka daugiau ir buvau jau apsisprendusi - priauginti mano plaukai bus iki pakol numirsiu
mano pacios naturalus plaukai yra be galo ploni
tai vat, is pat pradziu kai uzsidejau plaukus, juos isnesiojau apie pusmeti, gal truputuka daugiau, bet po to tas uzsidejimo laikas vis trumpejo ir paskutiniu metu reikejo koreguoi kas 2 menesiai
ar jos ten tiek nutisdavo(bet visos vienodai) ar mano plaukai taip staigiai augo, nzn, zodziu tik mane isgasdino tas, kad sruogos pradejo kristi su visais mano naturaliais plaukais
bet aisku ne visos, gal kokios 4 taip iskrito. tai dabar esu nusiemus visus tuos plaukus ir darau ilga pertrauka, po to nezinau kaip cia bus, aisku, neiskesiu ir vel as juos uzsidesiu, nes kai nusiemiau, tai be streso pro veidrodi negaliu praeiti
ir ka galiu pasakyti nusiemus-toje vietoje, kur buvo priauginamos sruogos, vis tik tu plauku yra maziau, negu ten, kur sruogu dirbtiniu is vis nebuvo,bet labai daug atauginejanciu plaukiuku turiu
nuplikusiu demeliu tfutfutfu nera. zodziu nzn ka man cia daryti, dabar kiek imanydama stiprinu plaukus, geriu valgau tepu viska, o po to tikriausiai vel as juos kankinsiu, desiu vis tiek tas sruogas, kad jas kur velniai
o po to gal pasaulyje isras ka nors gudriau, kaip tuos plaukus naturaliai pasistorinti

QUOTE(visiskai_rami @ 2009 03 02, 23:59)
jau susiroganizavau ir prisiauginau naujus plaukus is treso su keratino kapsulem, tai visa laimynga sedziu
atsikraciau kinisku plauku 

pasirooodyk

QUOTE(visiskai_rami @ 2009 03 02, 23:59)
atsikraciau kinisku plauku 

Liux,laukiam foto

nusifotografavau siandien, bet nzinau kaip ikelt nuotrauka
jei kas paaiskins ka daryt ikelsiu

Jei prisiutus plaukus pakelt i virsu, tarkim kad "uodega" padaryt, ar tai imanoma, ar matysis taip kaip su prisegtais ?
QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 03 08, 20:25)
Jei prisiutus plaukus pakelt i virsu, tarkim kad "uodega" padaryt, ar tai imanoma, ar matysis taip kaip su prisegtais ?
man kaijp buvo prisiuve tai, jei taip buciau kelus aujkstai i arklio uodega taij joa, matytusi.
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 03 08, 19:28)
nusifotografavau siandien, bet nzinau kaip ikelt nuotrauka
jei kas paaiskins ka daryt ikelsiu 

Reikia įkelt į kokį internetinį albumą, o tada iš ten įkelt į temą per IMG. Arba iš savo kompo įkelt nuorodą per http:// . Gal kas paprasčiau paaiškinti mokės

Arba čia gali pasiskaityti: http://www.supermama...howtopic=248919