Nemanau,jeigu plaukas yra normalus,ne koks kinietiskas-tamsinimas neturetu pakenkti.
man nepatiko priauginti plaukai,siaubingai veliasi,savi plaukai pradejo kristi labai,mazai pasidare,silpnesni .vienu zodziu geriau yra auginti savo ir tik savo plaukucius
isitikinau kad tai tik pinigu svaistymas ir savu plauku gadinimas
ps.priziureju tinkamai

ps.priziureju tinkamai
Sveikos brangiosios,buvau as prisiauginusi plaukucius ir likau labai patenkinta,nes ir nuemusi skirtumo nesimate,kaip pries uzdedant...Plaukuciai nesivele,lengvai sukavosi,Dziaugiuosi,kad si kirpeja man priaugina plaukucius...manau daug ka reiskia nuo zmogaus kruopstumo,nes si kirpeja labai atsakingai man juos dejo..Manau jei Dievulis neapdovanojo plaukuciais kodel gi neuzsidejus?Jei kas susidomjot galiu parekomenduoti labai gera kirpeja Kaune,kuri deda plaukucius..

QUOTE(vikada @ 2009 04 09, 14:47)
man nepatiko priauginti plaukai,siaubingai veliasi,savi plaukai pradejo kristi labai,mazai pasidare,silpnesni .vienu zodziu geriau yra auginti savo ir tik savo plaukucius
isitikinau kad tai tik pinigu svaistymas ir savu plauku gadinimas
ps.priziureju tinkamai

ps.priziureju tinkamai
as ir nebuciau ju dejus,nes savo plaukai buvo grazus ,kol nesugadinau fenais,dazais,bet dar visai nieko buvo,nes priziurejau,jau atsigaudavo,bet po to kai prisiauginau,tai visai,be to tie priauginti baisiai veliasi.zodziu daugiau

QUOTE(vikada @ 2009 04 09, 17:17)
as ir nebuciau ju dejus,nes savo plaukai buvo grazus ,kol nesugadinau fenais,dazais,bet dar visai nieko buvo,nes priziurejau,jau atsigaudavo,bet po to kai prisiauginau,tai visai,be to tie priauginti baisiai veliasi.zodziu daugiau 

Priklauso kokios kokybes plaukus priaugino. Jeigu plaukai susiveldavo ir buvo sunku tvarkytis reiskia labai prasta kokybe buvo
QUOTE(linuxox @ 2009 04 07, 19:32)
Nemanau,jeigu plaukas yra normalus,ne koks kinietiskas-tamsinimas neturetu pakenkti.
O jeigu tarkim geros kokybes europietiskus plaukus tamsint kokiais Loreal Casting dazais be amoniako, ar imsis spalva?

QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 04 09, 19:13)
O jeigu tarkim geros kokybes europietiskus plaukus tamsint kokiais Loreal Casting dazais be amoniako, ar imsis spalva?
ir ar liks plaukas toks pat svelnus ir lygus 

as sitais dazais ir dazydavau-ir nieko plaukams nenutiko

QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 04 09, 19:49)
Priklauso kokios kokybes plaukus priaugino. Jeigu plaukai susiveldavo ir buvo sunku tvarkytis reiskia labai prasta kokybe buvo
prasiau kad priaugintu geros kokybes,be to nemazai ir sumokejau,nesitikejau kad tiek bus vargo

Is tikruju nera europietisku plauku,jie tik skirti eurpopieciu tipui,ir/arba panasus i eurpieciu plaukus.Visi plaukai ateina is tu paciu vietu:Kinija,Indija Indonezija,ir pan.ten plaukus surenka plauku fermeriai,plaukai yra surenkami ivairiai,nuo surinkimo metodo priklauso ir tolimesnis ju apdirbimas.Gerus plaukus pries nukerpant laiko kasoje,ir viso proceso metu jie islieka taisyklingoje padetyje,o kitus plaukus renka ivairiai(zmones patys priduoda),ir jie buna netaisyklingoje padetyje t.y. vieni eina pagal plauka,o kiti pries,kad tarpusavyje tie zvyneliai nekibtu-juos pasalina t.y. ismirko spec.rugstyje,kuri nueda tuos zvynelius,po to plaukus apdirba su silikonu,kad pokelyje jie butu blizgantys,svelnus ir grazus.Plauku kokybe nuo firmos nepriklauso,visos profesionalios firmos prekiauja keliu rusiu plaukais,kad klijentas galetu pasirinkti pagal savo poreikius ir kisene,o tos rusys buna suskirstytos pagal rekomenduojama nesiojimo laika:iki3men. iki 6men. iki 9 men. ir iki 12 men.Patys geriausi yra kur iki 12men.Dabar pameciau net minti ka norejau pasakyti
Tai va tamsinti plaukus galima,bet sviesinti nepatartina.O del nesiojimo ir prieziuros,tai tereikia geras priemones atsirinkti(nebutinai brangias) tuomet net ir pacius paprasciausius galima susitvarkyti ir pakankamai normaliai atrodyti.Daznai merginos isivaizduoja kad plaukai isliks tokie,kaip ka tik priauginti-visa laika,ir kad atsikelusios is lovos,jau iskarto bus su sukuosena,aisku toks dalykas yra imanomas.As is vakaro pries susipindama kasa sutepu plaukus garbanu kremu-ryte atsikelusi jau bunu su sukuosena,kuri laikosi iki sekancio plovimo.Ir visai nereikia bijoti tiesintuvo,jis suglotnina plauka,ypac plauku galus,ir jie atrodo visai kitaip,be to norint geriausiu rezultatu-reikia juos susitvarkyti,kol jie dar yra dregni.

kokio plocio(keliu mm) micro ziedelius su silikonu reiktu pirktis
aciu

aciu

Tikrieji vadinamieji eurpoietiski plaukai yra rusiski plaukai, kurie laikomi auksciausios ir geriausios kokybes, jie yra patys brangiausi, ir juos galima nusipirkti arba Rusijoje arba Ukrainoje, nei viena uzsienetiska imone neparduoda tikruju rusisku plauku. Ten is tikruju nukerpa rusaiciu plaukus, kurie veliau yra apdorojami. Yra dazytu ir naturaliu nedazytu spalvu. Ir dazniausiai tokiu plauku visiskai tiesiu nera.
Papildyta:
O cia as kalbejau tiesiog apie geros kokybes plaukus skirtus europietems, tiesiog paprasciau ir greiciau rasyti -europietiski-. O rusiskas plaukas kainuos mazdaug 5 kartus brangiau, bet pas mus ju nera.
Papildyta:
O cia as kalbejau tiesiog apie geros kokybes plaukus skirtus europietems, tiesiog paprasciau ir greiciau rasyti -europietiski-. O rusiskas plaukas kainuos mazdaug 5 kartus brangiau, bet pas mus ju nera.
QUOTE(linuxox @ 2009 04 09, 20:59)
Tai va tamsinti plaukus galima,bet sviesinti nepatartina.O del nesiojimo ir prieziuros,tai tereikia geras priemones atsirinkti(nebutinai brangias) tuomet net ir pacius paprasciausius galima susitvarkyti ir pakankamai normaliai atrodyti.Daznai merginos isivaizduoja kad plaukai isliks tokie,kaip ka tik priauginti-visa laika,ir kad atsikelusios is lovos,jau iskarto bus su sukuosena,aisku toks dalykas yra imanomas.As is vakaro pries susipindama kasa sutepu plaukus garbanu kremu-ryte atsikelusi jau bunu su sukuosena,kuri laikosi iki sekancio plovimo.Ir visai nereikia bijoti tiesintuvo,jis suglotnina plauka,ypac plauku galus,ir jie atrodo visai kitaip,be to norint geriausiu rezultatu-reikia juos susitvarkyti,kol jie dar yra dregni.
o as taip noriu pasviesinti, nes nelabai gerai parinko spalva man, mano balti o uzdejo geltonus

mano istorija tokia, buvau labai labai trumpu plauku, tai priaugino man 45cm 100 sruogeliu, zodziu labai daug plauku tikrai stora kasa buvo ir nusiunte pas kirpeja (nes ji tik priaugina plaukus), tai ta kirpeja man juos tipo norejo islengvinti is visus nurese, o mano neiskarpe, tai is likau su baltais issikisusiais plaukais ir plonyciais keliais priaugintais. dar paeme nemazai pinigu ir tik grizusi namo realiai pamaciau kokia situacija.parodziau tai kur priaugino nuotrauka, tai pakraupo, bande taisyti, jau daug sruogu negalejo deti nes nebuvo vietos, isimti irgi negerai nes kapsules buvo ka tik idetos, tai gana kietos, zodziu pati pakarpe mano plaukus, priaugino kelias sruogas ir tiek. asaru buvo tikrai daug, plaukai is pradziu atrode baisia, velesi, dabar jau atsirinkau sampunus, tepu daug apiejaus, stengiuosi maziau dziovinti, pradzioje leidziu pradziuti patiems ir tikrai tapo daug svelnesni, minejo, kad turi issiplauti impregnatas, tada bus svelnus. tai as kartu ir nusivylusi ir patenkinta, nes jeine kirpeja viskas gal ir butu gerai, tik spalva neesu patenkinta, noreciau suzinoti ar galima butu stipriai balinti, ar dazai nuimtu ir koki dazai, nes kirpyklose tai man amziais padaro ryzai . ir jei atvirai, tai kai nuims vel noreciau prisiauginti, tik jau kirpejams neleisiu ju liesti