QUOTE(cherry170 @ 2009 04 09, 22:23)
kokio plocio(keliu mm) micro ziedelius su silikonu reiktu pirktis
aciu
silikonu ilietu ziedeliu dydis yra vienodas,tik soalvos skiriasi
QUOTE(Aurosoma @ 2009 04 09, 23:14)
o as taip noriu pasviesinti, nes nelabai gerai parinko spalva man, mano balti o uzdejo geltonus
ka daryti???mano istorija tokia, buvau labai labai trumpu plauku, tai priaugino man 45cm 100 sruogeliu, zodziu labai daug plauku tikrai stora kasa buvo ir nusiunte pas kirpeja (nes ji tik priaugina plaukus), tai ta kirpeja man juos tipo norejo islengvinti is visus nurese, o mano neiskarpe, tai is likau su baltais issikisusiais plaukais ir plonyciais keliais priaugintais. dar paeme nemazai pinigu ir tik grizusi namo realiai pamaciau kokia situacija.parodziau tai kur priaugino nuotrauka, tai pakraupo, bande taisyti
pabandyk su pilkintoju praskalauti jis nuima geltonuma-suteikia baltumo
QUOTE(Aurosoma @ 2009 04 10, 08:38)
o ka tau padare?
Papildyta:
tame esme, kad ta kuri priaugino plaukus sako pasitikek visiskai kirpeja, ji labai fainiai padaro, dar niekas nesiskunde, ziauriai geri kirpimai ir superiniai dazymai, be to pati kazdada plaukus priauginejo, tai ir pasitikejau. po to pamaciau, kad ne visai tai ko noriu, jai aiskinau, kas iskarpytu mano plaukus, ji sako bus negerai ir
ciaukst nuvare priaugintus, ta prasme islengvino, o liko keli plaukai, be to spalva nenueme plauku, tai dabar kyso mano balti, o siti geltoni. labai noriu daryti, kad nesimatytu, bet nezinau ar labai galipakenkti priaugintam plaukui, nenoriu, kad jie taptu baisus, veltusi. gal galite kas nors patarti dazus, kurie is karto baltai imtu, kretoje buvau atradusi tokius, bet per drauges dazymus dvivalandinius man juos suede, tai va.
Va sito as niekada tikriausiai nesuprasiu,dar vakar turejau klijente,kuriai lygiai taip pat buvo sugadinti priauginti plaukai,vienu metu is viso labai daug mergaiciu skundesi butent del tokio pacio dalyko,ir ne vienai vietoje to kad isfileruotu pacius virsutinius jos pacios plaukus tik pakerpa galiukus,o tai is karto pablogina padeti,ir iskarpo priaugintus plaukus.
Gerbiamos kirpejos,bukite geros neiskarpykite priaugintu plauku,jie krenta visiskai kitaip,jus nepagrazinate sukuosenos-o ja isdarkote,plaukai tampa nuploneje i galus,visas darbas ir visi pinigai nueina suniui ant uodegos.Aciu.