Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

QUOTE(Aurosoma @ 2009 04 10, 00:14)
tai as kartu ir nusivylusi ir patenkinta, nes jeine kirpeja viskas gal ir butu gerai, tik spalva neesu patenkinta, noreciau suzinoti ar galima butu stipriai balinti, ar dazai nuimtu ir koki dazai, nes kirpyklose tai man amziais padaro ryzai . ir jei atvirai, tai kai nuims vel noreciau prisiauginti, tik jau kirpejams neleisiu ju liesti   doh.gif  schmoll.gif KARVE

ziuriu paskutiniu metu tos kirpejos visoms sugadina priaugintus plaukus biggrin.gif as tame tarpe irgi doh.gif kuriai sugadino irgi biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cherry170: 09 balandžio 2009 - 22:51
QUOTE(cherry170 @ 2009 04 09, 23:50)
ziuriu paskutiniu metu tos kirpejos visoms sugadina priaugintus plaukus biggrin.gif  as tame tarpe irgi doh.gif kuriai sugadino irgi  biggrin.gif  lotuliukas.gif

bet tai,mergos!!!!!!negi sedit kirpejos kedeje ir nematot,kad nesamones daro ant galvos????? g.gif niu man niekad nieko nepridare,nes ziuriu visada
Atsakyti
QUOTE(cherry170 @ 2009 04 09, 23:50)
ziuriu paskutiniu metu tos kirpejos visoms sugadina priaugintus plaukus biggrin.gif  as tame tarpe irgi doh.gif kuriai sugadino irgi  biggrin.gif  lotuliukas.gif

o ka tau padare? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(pomada @ 2009 04 10, 08:25)
bet tai,mergos!!!!!!negi sedit kirpejos kedeje ir nematot,kad nesamones daro ant galvos????? g.gif niu man niekad nieko nepridare,nes ziuriu visada

tame esme, kad ta kuri priaugino plaukus sako pasitikek visiskai kirpeja, ji labai fainiai padaro, dar niekas nesiskunde, ziauriai geri kirpimai ir superiniai dazymai, be to pati kazdada plaukus priauginejo, tai ir pasitikejau. po to pamaciau, kad ne visai tai ko noriu, jai aiskinau, kas iskarpytu mano plaukus, ji sako bus negerai ir ciaukst nuvare priaugintus, ta prasme islengvino, o liko keli plaukai, be to spalva nenueme plauku, tai dabar kyso mano balti, o siti geltoni. labai noriu daryti, kad nesimatytu, bet nezinau ar labai galipakenkti priaugintam plaukui, nenoriu, kad jie taptu baisus, veltusi. gal galite kas nors patarti dazus, kurie is karto baltai imtu, kretoje buvau atradusi tokius, bet per drauges dazymus dvivalandinius man juos suede, tai va.
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2009 04 10, 08:38)
o ka tau padare?  unsure.gif
Papildyta:

tame esme, kad ta kuri priaugino plaukus sako pasitikek visiskai kirpeja, ji labai fainiai padaro, dar niekas nesiskunde, ziauriai geri kirpimai ir superiniai dazymai, be to pati kazdada plaukus priauginejo, tai ir pasitikejau. po to pamaciau, kad ne visai tai ko noriu, jai aiskinau, kas iskarpytu mano plaukus, ji sako bus negerai ir ciaukst nuvare priaugintus, ta prasme islengvino, o liko keli plaukai, be to spalva nenueme plauku, tai dabar kyso mano balti, o siti geltoni. labai noriu daryti, kad nesimatytu, bet nezinau ar labai galipakenkti priaugintam plaukui, nenoriu, kad jie taptu baisus, veltusi. gal galite kas nors patarti dazus, kurie is karto baltai imtu, kretoje buvau atradusi tokius, bet per drauges dazymus dvivalandinius man juos suede, tai va.

nepasitikiu niekuo ir todel atidziai ziurau kiekviena smulkmena biggrin.gif .o del priaugintu sviesinimo- schmoll.gif ir panos cia diskutavo siuo klausimu.nebent nori,kad pakulu kruva ant galvos butu
Atsakyti
sakes, tai ka daryti, margai vaikscioti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cherry170 @ 2009 04 09, 22:23)
kokio plocio(keliu mm) micro ziedelius su silikonu reiktu pirktis  4u.gif
aciu 4u.gif

silikonu ilietu ziedeliu dydis yra vienodas,tik soalvos skiriasi

QUOTE(Aurosoma @ 2009 04 09, 23:14)
o as taip noriu pasviesinti, nes nelabai gerai parinko spalva man, mano balti o uzdejo geltonus  verysad.gif ka daryti???mano istorija tokia, buvau labai labai trumpu plauku, tai priaugino man 45cm 100 sruogeliu, zodziu labai daug plauku tikrai stora kasa buvo ir nusiunte pas kirpeja (nes ji tik priaugina plaukus), tai ta kirpeja man juos tipo norejo islengvinti is visus nurese, o mano neiskarpe, tai is likau su baltais issikisusiais plaukais ir plonyciais keliais priaugintais. dar paeme nemazai pinigu ir tik grizusi namo realiai pamaciau kokia situacija.parodziau tai kur priaugino nuotrauka, tai pakraupo, bande taisyti

pabandyk su pilkintoju praskalauti jis nuima geltonuma-suteikia baltumo

QUOTE(Aurosoma @ 2009 04 10, 08:38)
o ka tau padare?  unsure.gif
Papildyta:

Va sito as niekada tikriausiai nesuprasiu,dar vakar turejau klijente,kuriai lygiai taip pat buvo sugadinti priauginti plaukai,vienu metu is viso labai daug mergaiciu skundesi butent del tokio pacio dalyko,ir ne vienai vietoje to kad isfileruotu pacius virsutinius jos pacios plaukus tik pakerpa galiukus,o tai is karto pablogina padeti,ir iskarpo priaugintus plaukus.
Gerbiamos kirpejos,bukite geros neiskarpykite priaugintu plauku,jie krenta visiskai kitaip,jus nepagrazinate sukuosenos-o ja isdarkote,plaukai tampa nuploneje i galus,visas darbas ir visi pinigai nueina suniui ant uodegos.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 04 10, 11:37)
Va sito as niekada tikriausiai nesuprasiu,dar vakar turejau klijente,kuriai lygiai taip pat buvo sugadinti priauginti plaukai,vienu metu is viso labai daug mergaiciu skundesi butent del tokio pacio dalyko,ir ne vienai vietoje to kad isfileruotu pacius virsutinius jos pacios plaukus tik pakerpa galiukus,o tai is karto pablogina padeti,ir iskarpo priaugintus plaukus.
Gerbiamos kirpejos,bukite geros neiskarpykite priaugintu plauku,jie krenta visiskai kitaip,jus nepagrazinate sukuosenos-o ja isdarkote,plaukai tampa nuploneje i galus,visas darbas ir visi pinigai nueina suniui ant uodegos.Aciu.

man bande ten kazka dazyti, bet plaukas nepasieme dazo, dabar kai jau labai issiploves impregnatas gal pasiims lengviau g.gif pabandysiu paieskoti.
o del iskarpymo, tai labai grauziausi, juk tai tikrai nemazi pinigai, norejau pagrazeti, o dabar net nelabai patinka issileisti plaukus, net siaip tai matosi, jau kazkiek situacija patvarke ta kuri priaugino, bet dar vistiek labai ryskiai matosi manieji plaukai. Man tai buvo tikrai labai dideli pinigai, bet norejau save apdovanoti po nestumo, ir va kaip padare. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2009 04 10, 12:17)
man bande ten kazka dazyti, bet plaukas nepasieme dazo, dabar kai jau labai issiploves impregnatas gal pasiims lengviau  g.gif pabandysiu paieskoti.
o del iskarpymo, tai labai grauziausi, juk tai tikrai nemazi pinigai, norejau pagrazeti, o dabar net nelabai patinka issileisti plaukus, net siaip tai matosi, jau kazkiek situacija patvarke ta kuri priaugino, bet dar vistiek labai ryskiai matosi manieji plaukai. Man tai buvo tikrai labai dideli pinigai, bet norejau save apdovanoti po nestumo, ir va kaip padare.  verysad.gif

o kokio ilgio tavieji plaukai?taviskiu galus reiktu nuplonint,kad jie tokie nuvirbe pasidarytu ir isilietu i priaugintus.dar su tiesintuvu perbraukt,kad nesipustu.imesk foto kaip atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pomada: 10 balandžio 2009 - 11:23
QUOTE(pomada @ 2009 04 10, 12:23)
o kokio ilgio tavieji plaukai?taviskiu galus reiktu nuplonint,kad jie tokie nuvirbe pasidarytu ir isilietu i priaugintus.dar su tiesintuvu perbraukt,kad nesipustu.imesk foto kaip atrodo

mano nuplonino, nemoku imesti nuotraukos blush2.gif
bandysiu pilkinti
Papildyta:
[img] http://img13.imagesh...ge=hpim2041.jpg [img]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurosoma: 10 balandžio 2009 - 11:38
QUOTE(Aurosoma @ 2009 04 10, 12:37)
mano nuplonino, nemoku imesti nuotraukos  blush2.gif
bandysiu pilkinti
Papildyta:
[img] http://img13.imagesh...ge=hpim2041.jpg [img]

blyn,butu tamsus-taip nesimatytu g.gif ,nueik pasiskaitinek tema yra apie geltonumo isemima is plauku.
na bet nera taip jau baisu mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvo taip kai parejaunamo is kirpyklos
[img] http://img13.imagesh...ge=hpim2021.jpg [img]
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2009 04 10, 12:43)
Buvo taip kai parejaunamo is kirpyklos
[img] http://img13.imagesh...ge=hpim2021.jpg [img]

na va sitoje foto-tai jau nikoks vaizdelis schmoll.gif ,bet anoje-tai normaliai dar
Atsakyti