Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

QUOTE(Dzeizy @ 2008 06 26, 09:08)
aga as ir turejau galvoj kad atvertus galva plauti... nu man taip patogiausia.. bet aisku del kasu ir pakentet galima  lotuliukas.gif  aciu uz atsakymus  hi.gif
Papildyta:

aciu uz patarimus.. notworthy.gif  nu nemegstu as tu banguotu plauku vis lyginu... nors gal kaip ilgi butu tai patiktu  g.gif  jau kaip noriu plauku...  wub.gif  kazkaip dar dvejoju... bijau kad savo galiu sugadint.. nu nzn bet jau taip noriu  yahoo.gif

nera ko bijoti,na nesigadina tie plaukai,jeigu sintetinius prisiaugintum,va tada pamatytum skirtuma ir kaip plaukuciai issausetu ilgiau nesiojant smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

as irgi siaubingai noriu prisiauginti plaukucius. Maniskiai siek tiek zemiau peciu, bet kad ir kaip juos lepinciau ivairiomis kaukemis, vitaminais ir t.t. jie yra nutriuse ir negrazus. Turbut del to, kad juos sviesnu ir kiekviena diena tiesinu. Paglvojau, kad jei priisiauginciau nereiketu ju kiekviena diena tiesinti. Gal nors ir kenkia tas priauginimas, bet ne tiek daug kaip kasdieninis tiesinimas znyplemis?

Patarkite kur geriausia prisiauginti plaukucius Vilniuje? Ar labai matosi kad jie priauginti, ir koks budas vis del to yra geriausias? karstas, saltas?
Atsakyti
Mano plaukai buvo vos vos iki peciu, belenkaip iskarpyti, pavarge nuo dazymu ir silpni. Dabar turiu storas kasas iki liemens thumbup.gif Nezinau, kiek tie priauginti plaukai pakenks maniskiam - kol kas tai nieko evil nejauciu, kaip tik gerai, nes maziau lendu prie savo plauku ir maziau juos zaloju:)
O kas del matymosi: darbe daugybe zmoniu sake - o geras, plaukus pasileidai? 4u.gif (as visuomet nesiodavau suveltus ir suristus i uodegyte). Tai kai papasakojau, kad cia priauginti, visi zagtelejo:)Ir draugai sako, kad nesimato, o ir man paciai ziauriai grazu ir atrodo tikrai pakankamai naturaliai, zieduku nesimato visiskai, spalva atitinka, tekstura po plovimo irgi.Abejoju, kad isvis noresiu nusiimti tuos priaugintus plaukus, nes atrodo nerealiai, o savijauta pagerejo 100 proc thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimloth @ 2008 06 30, 15:51)
Mano plaukai buvo vos vos iki peciu, belenkaip iskarpyti, pavarge nuo dazymu ir silpni. Dabar turiu storas kasas iki liemens  thumbup.gif  Nezinau, kiek tie priauginti plaukai pakenks maniskiam - kol kas tai nieko evil nejauciu, kaip tik gerai, nes maziau lendu prie savo plauku ir maziau juos zaloju:)
O kas del matymosi: darbe daugybe zmoniu sake - o geras, plaukus pasileidai?  4u.gif  (as visuomet nesiodavau suveltus ir suristus i uodegyte). Tai kai papasakojau, kad cia priauginti, visi zagtelejo:)Ir draugai sako, kad nesimato, o ir man paciai ziauriai grazu ir atrodo tikrai pakankamai naturaliai, zieduku nesimato visiskai, spalva atitinka, tekstura po plovimo irgi.Abejoju, kad isvis noresiu nusiimti tuos priaugintus plaukus, nes atrodo nerealiai, o savijauta pagerejo 100 proc  thumbup.gif

Sveikinu tave tada smile.gif saunu girdet kai zmones laimingi buna smile.gif nu mane tai atkalbineja visi.. sako susigadinsi plaukus ir tt... nzn.. bet kai paskaitau kaip kiti dziaugiasi tai vel is naujo uzsimanau.. biggrin.gif o jei ne paslaptis kiek mokejai su viskuo (darbas,plaukai) gali i az
Atsakyti
QUOTE(Nimloth @ 2008 06 30, 14:51)
, kad isvis noresiu nusiimti tuos priaugintus plaukus, nes atrodo nerealiai, o savijauta pagerejo 100 proc  thumbup.gif

papasakok plauciau, kur dareisi, kokiu būdu, kiek mokejai. Nes as irgi labai jau gundausi buti ilgakase... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimloth @ 2008 06 30, 14:51)
Mano plaukai buvo vos vos iki peciu, belenkaip iskarpyti, pavarge nuo dazymu ir silpni. Dabar turiu storas kasas iki liemens  thumbup.gif  Nezinau, kiek tie priauginti plaukai pakenks maniskiam - kol kas tai nieko evil nejauciu, kaip tik gerai, nes maziau lendu prie savo plauku ir maziau juos zaloju:)
O kas del matymosi: darbe daugybe zmoniu sake - o geras, plaukus pasileidai?  4u.gif  (as visuomet nesiodavau suveltus ir suristus i uodegyte). Tai kai papasakojau, kad cia priauginti, visi zagtelejo:)Ir draugai sako, kad nesimato, o ir man paciai ziauriai grazu ir atrodo tikrai pakankamai naturaliai, zieduku nesimato visiskai, spalva atitinka, tekstura po plovimo irgi.Abejoju, kad isvis noresiu nusiimti tuos priaugintus plaukus, nes atrodo nerealiai, o savijauta pagerejo 100 proc  thumbup.gif

Dziugu girdeti,kad patinka,tikrai labai pasikeitei,tau tinka ilgi plaukai,net veidukas pasikeite,visi grazus bruozai dar labiau isryskejo,atrodei super drinks_cheers.gif Tai ka dabar susitiksim per korekcija smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mergytes,
As irgi labai labai noriu prisiauginti plaikucius. Kokie jie yra, galite matyti mano avatare. Pries beveik metus detas cheminis. Nuluzinejo mano plaukuciai, jei taip galima pasakyti, nors jis buvo sudetas tikrai gerai. Sustabdziau plaukuciu slinkima ivairiais sampunais ir kaukemis, taip pat koreguota mityba.
Rugpjuti griztu i LT ir be galo noriu prisiauginti plaukucius, igyvendinti sena svajone, kia tik suzinojau kad tokie dalykai atliekami.
Linuxox, kuriame mieste randiesi? Kokia butu kaina (preliminariai) pritankinti(nes tikrai labai ploni) ir priauginti, tarkime ilgi iki liemens? Negalima atsispirti kai paskaitai sitiek geru atsiliepimu ir sitokiu fantastisku nuotaiku.
Be galo lauksiu atsakymo...
Labai labai aciu is anksto.
Atsakyti
Radau Linuxox darbu nuotraukytes my fotki...
Fantastika!!!!
nerealu
Ar galima uzsisakyti vietele rugpjucio 12d? 11d griztu ir kad ir ta pacia dienele atlekciau pasigrazinti. Noriu, kaip reikes taip ilgai dalaukti!!!!
Kad tik priimtu ax.gif
Atsakyti
Užsirašiau 5-ni plauku priauginimui, ziuresim kaip ten bus. Kaip tik maciau kirpykloj gyva pavyzdi (administratore buvo prisiauginusi plaukus), tai galejau is arti apziureti ir ivertinti. Vaizdas tikrai buvo grazus. Nesulaukiu, kada galesiu ant saves matyti tokias kasas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennifer @ 2008 07 01, 21:27)
Radau Linuxox darbu nuotraukytes my fotki...
Fantastika!!!!
nerealu
Ar galima uzsisakyti vietele rugpjucio 12d? 11d griztu ir kad ir ta pacia dienele atlekciau pasigrazinti. Noriu, kaip reikes taip ilgai dalaukti!!!!
Kad tik priimtu  ax.gif

cia geriau nereikia rasyti apie susitikimus ar pan.pabandysiu ideti i skelbimus kur bus galima viska tartis mirksiukas.gif buvau kazkada sukurusi tema apie plauku priaugunima mikro ziedeliais(is svietejisku paskatu) bet tema buvo istrinta del panasiu diskusiju verysad.gif o ten tikrai buvo tiek daug informacijos...nenoriu kad ir cia taip pat atsitiktu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2008 06 30, 11:07)
Sveikutes  4u.gif

as irgi siaubingai noriu prisiauginti plaukucius. Maniskiai siek tiek zemiau peciu, bet kad ir kaip juos lepinciau ivairiomis kaukemis, vitaminais ir t.t. jie yra nutriuse ir negrazus. Turbut del to, kad juos sviesnu ir kiekviena diena tiesinu. Paglvojau, kad jei priisiauginciau nereiketu ju kiekviena diena tiesinti. Gal nors ir kenkia tas priauginimas, bet ne tiek daug kaip kasdieninis tiesinimas znyplemis?

Patarkite kur geriausia prisiauginti plaukucius Vilniuje? Ar labai matosi kad jie priauginti, ir koks budas vis del to yra geriausias? karstas, saltas?

jeigu nera per mazas sruogu kiekis,nesimato,kad priauginti.jeigu labai trumpi,o tu nori labai ilgu,tada vel gi reikia didelio kiekio sruogu ir gali tekti pakarpyti,kad naturaliai kristu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2008 06 30, 11:07)
Sveikutes  4u.gif

saltas nuo karsto nesiskiria niekuo,cia tik kirpejai daugiau darbo,o rezultatas toks pat,tik saltu budu daroma su spec klijukais ir fiksatorium,o karstu budu su aparatu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzeizy @ 2008 06 30, 15:00)
Sveikinu tave tada  smile.gif  saunu girdet kai zmones laimingi buna  smile.gif  nu mane tai atkalbineja visi.. sako susigadinsi plaukus ir tt... nzn.. bet kai paskaitau kaip kiti dziaugiasi tai vel is naujo uzsimanau..  biggrin.gif  o jei ne paslaptis kiek mokejai su viskuo (darbas,plaukai) gali i az

maziau skaityk,kas ka raso,nes zmones nieko neismano,prigasdina,kad be plauku liksi,arba,kad reikes nusikiprti po to,nu man juokinga skaityti,net nemaciusios buna tu sruogu,nezino kaip tie priauginimai vyksta ir tarska po to,kad tik kitos nesidarytu,daznai net is pavydo megina atkalbeti smile.gif
Atsakyti