Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

Noriu as paklaust ax.gif Oar imanoma piauginus nesiuoti aukstai surista uodega? g.gif mirksiukas.gif
Aciu
Atsakyti
Sveikos mergaites,

as dziaugiuosi ilgais plaukuciais jau beveik 2 metai ir nebegaliu be ju isivaizduoti savo gyvenimo bigsmile.gif netgi kai senas sruogas keiciu i naujas, prasau savo kirpejos, kad nelaukus kitos dienos viska pakeistu ir sutvarkytu, nes net nuotaika nukrenta, kai nejauciu savo kasu biggrin.gif su plaukuciais neturiu jokiu problemu, tik aisku, jie kaip ir savi plaukai buna iskrenta po kelis plaukus, tai vis pagalvoju, "o gaila, kad neatauga" biggrin.gif
su priaugintais plaukais elgiuosi kaip su savo - ir suku, ir tiesinu, ir aukstai i kasa galima risti. Maniskiai priauginti kapsulytemis thumbup.gif
Atsakyti
merginos - zinoves, mano plaukai iki liemeneles sagteles, noriu iki liemens, mano plaukai linke garbanotis, nuo paciu, bet megstu su suktukais juos tiesinti, tai idomu, kokius plaukus man parinktu: kurie linke garbanotis, ar tiesius, nes buu ir tokia ir tokia, tai jeigu parinks tiesius plaukus, o mano garbanosis, tai iskart matysis, kad priauginti g.gif

p.s. vat ir as bijau, kad noredama, kad butu geriau, galiu su tuo priauginimu sugadinti savus plaukus g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2008 07 04, 12:34)
Noriu as paklaust  ax.gif  Oar imanoma piauginus nesiuoti aukstai surista uodega?  g.gif  mirksiukas.gif
Aciu

Zinoma kad galima,tik pries prisiaugindama pasakyk savo kirpejai,jog noresi vaikscioti aukstai susirisusi,asmeniskai as pati visuomet paklausiu kaip dazniausiai nesioja ir ar megsta aukstai susiristi.Nors kaip su kapsulemis tiksliai nezinau,nes jos storokos buna,bet su ziedukais tikrai galima.
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 04, 19:36)
merginos - zinoves, mano plaukai iki liemeneles sagteles, noriu iki liemens, mano plaukai linke garbanotis, nuo paciu, bet megstu su suktukais juos tiesinti, tai idomu, kokius plaukus man parinktu: kurie linke garbanotis, ar tiesius, nes buu ir tokia ir tokia, tai jeigu parinks tiesius plaukus, o mano garbanosis, tai iskart matysis, kad priauginti g.gif

p.s. vat ir as bijau, kad noredama, kad butu geriau, galiu su tuo priauginimu sugadinti savus plaukus g.gif  doh.gif

Jei nori iki liemens tau reikes mazdaug 60-65-70cm ilgio plauku,garbanotu tikrai nepatariu prisiauginti,jau daug kur rasiau,bet dar pasikartosiu-plaukai skirti priauginimui yra nukirpti,t.y. nebegyvi,garbanotiems buna sudetas cheminis,o ir gyvus plaukus ta ghemija labai pazeidzia,be to tos garbanos tokios nebuna visa laika,jas vis tiek reikia formuoti po kiekvieno plovimo.O tiesus plaukai buna tokie tik tol kol buna sudeti i pokelius,issiplovus galva jie siek tiek pasikeicia nebebuna tokie tiesus kaip stygos,ir supanaseja i jusu pacios plaukus,todel skirtumo nesimato
Atsakyti
Linuxox, jus gavote mano zinute i az?
Atsakyti
gavau ir atsakiau 4u.gif
Atsakyti
kas kiek laiko daroma korekcija? ir kokios prieziuros reikia priaugintiems plaukams? g.gif
Atsakyti
Ziurint kokiu budu priauginti plaukai,jei jie prisiuti-korekcija t.y. persiuvimus reiketu daryti mazdaug kas 1-1.5men.,sruogelemis(tiek kapsulemis,tiek ir ziedeliais) kas mazdaug 3 men.nes per 3men pakankamai atauga plaukai,o kartu su jais ir ziedelis arba kapsule.Cia taip butu pagal vadoveli ir tai butu idealiausias variantas,bet as pati nesiodavau be jokiu korekciju po 5-6-7men.ir tuomet nusiimdavau visai ir keisdavau i naujus plaukus.Del prieziuros jums atskirai patars jusu kirpeja,bet galiu pasakyti vienareiksmiskai,kad priaugintu plauku geriau nedazyti ar kaip nors kitaip chemiskai veikti,nepamirskite jie jau yra nebegyvi,ir juos kaip tik maitinti reikia,o ne alinti visokiomis chemijomis.Visur yra sakoma kad juos galima dazyti,nes yra naturalus,bet as is patirties zinau kad nudazyti plaukai greiciau susinesioja ir pasisiausia
Atsakyti
o tai kaip tuomet daruti, jeihu as savo plaukus dazau kirpykloje kas 1.5 - 2 men? g.gif
Atsakyti
Tai galima savo ataugusias saknis dazyti,bet tu priaugintu plauku geriau neliesti
Atsakyti
o kokia jusu pacios nuomone, ar priauginimas ziedeliais tikrai nekelkia plaukams? ar jie nesusilpneja ties ta vieta, kur yra suspausti ziedeliu? g.gif nes kaip ir sakaiu, mano pacios plaukai ne is trumpuju, tai ir bijau, kad nesugadinciau to, ka turiu verysad.gif g.gif
Atsakyti