QUOTE(Glamor @ 2008 07 04, 19:36)
merginos - zinoves, mano plaukai iki liemeneles sagteles, noriu iki liemens, mano plaukai linke garbanotis, nuo paciu, bet megstu su suktukais juos tiesinti, tai idomu, kokius plaukus man parinktu: kurie linke garbanotis, ar tiesius, nes buu ir tokia ir tokia, tai jeigu parinks tiesius plaukus, o mano garbanosis, tai iskart matysis, kad priauginti
p.s. vat ir as bijau, kad noredama, kad butu geriau, galiu su tuo priauginimu sugadinti savus plaukus
Jei nori iki liemens tau reikes mazdaug 60-65-70cm ilgio plauku,garbanotu tikrai nepatariu prisiauginti,jau daug kur rasiau,bet dar pasikartosiu-plaukai skirti priauginimui yra nukirpti,t.y. nebegyvi,garbanotiems buna sudetas cheminis,o ir gyvus plaukus ta ghemija labai pazeidzia,be to tos garbanos tokios nebuna visa laika,jas vis tiek reikia formuoti po kiekvieno plovimo.O tiesus plaukai buna tokie tik tol kol buna sudeti i pokelius,issiplovus galva jie siek tiek pasikeicia nebebuna tokie tiesus kaip stygos,ir supanaseja i jusu pacios plaukus,todel skirtumo nesimato