Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

drinks_cheers.gif man irgi dzin
Atsakyti
nu nezinau gal toms ir dzin kas nemoka priauginti taip kad nesimatytu doh.gif man tai nesvarbu zino, nezino kas nors, bet as tikrai nenoriu, kad man matytus tie ziedeliai ar kapsules blink.gif jau geriau sumokesiu daugiau, bet nueisiu pas profesionala, kuris priaugins taip, kad niekas nepastebes, kad plaukai ne mano thumbup.gif
Atsakyti
gali sumoketi ir milijona,bet jeigu tai nebus plauku isodinimas-vistiek praskyrus plaukus matysis ar tie ziedeliai,ar kapsules,ar tresai,ar tos juosteles,todel man giliai dzin kad jie ten yra,ir gali pasimatyti,aisku su tokiu vaizdeliu ant galvos tikrai nenoreciau ir negaleciau vaikscioti,as jau man atrodo buvau sita foto idejusi kazkada,cia mergina is vieno salono isejo taip graziai sutvarkyta,ji prase meistres kad visai nuimtu,bet ji daug zmoniu prisiemusi buvo ir jau nebeturejo laiko,dar isdriso jai pasakyti-ai susigyvensit,ir pavelt bande pati kirpeja,bet tie ziedeliai is tolo svietesi,bet tai buvo padaryta ko gero tik todel kad viskas buvo daroma labai paskubomis,dar plius ziedeliai tokie balti tokiai spalvai visai netinka.Tai mergaitei viska sutvarkiau labai lengvai ir greitai,taip kad nieko nesimate nei perejimo nei ziedeliu,teko priimti ta mergaite labai greitai,nes kai pamaciau sita foto,tai apakau,dar tokio vaizdo niekur nebuvau maciusi,as tikrai jau geriau zmogui tokiu atveju visai nuimciau tuos plaukus,nei kad i gatve paleisciau su tokiais.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 25 gegužės 2009 - 12:29
linuxox, jei as tau atsiusciau savo plauku nuotrauka, ar parasytum, ka manai? Mano plaukai plonoki, tai ir abejoju ar verta man augintis... unsure.gif
Atsakyti
o koks trumpiausias plauku ilgis prie kuriu jau galima priauginet sruogeles???
Atsakyti
Siota,gali atsiusti,gali ir cia ideti,kaip tau patogiau smile.gif
plaukai turetu buti apie 10cm ilgio kad prie ju galima butu priauginti,prie vyrisko kirpimo nepriauginsi,nes reikia kad plaukai pasleptu visas sruogeles.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 05 15, 09:18)

O del aplinkiniu,tai kai kurie net nepastebi,ypac vyrai,viena mano mergaite su visai trumpuciais plaukais,kare kirpimu uzsidejo plaukus iki sikniuko,ji jau apie metus laiko juos nesioja,bendradarbiai vyrai tik dabar pastebejo,sako kaip tavo plaukai ataugo  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Dauguma zmoniu tiesiog nesidomi ir nezino kad plaukus galima kazkaip prailginti smile.gif. As viena kart i savo darboviete irgi atejau su prisegtais tresais. Pries tai plauku ilgis buvo kiek ilgesnis nei kare. Sulaukiau vieno rimto klausimo is bendradarbes, jaunos, save priziurincios madingos paneles, kuri man atrodo tikrai turejo zinoti apie plauku priauginima : "o ka tu su savo plaukais darai kad jie taip greit auga? " doh.gif lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano teta ejo prisiauginti sruogeles pas Kirpeja Rita,(visai nesenai) kai pamaciau ja tikrai negalejau suprasti kur baigiasi jos plaukuciai o kur jau priauginti...nezinau,man tai labai patiko smile.gif ir nesimate nei kapsulyciu nieko nesimate,gerai atrodo.. thumbup.gif
Atsakyti
Ko gero tikrai priklauso nuo kirpejos,matosi ar ne kapsules.Buvau prisiauginusi,tikrai nesimate,o draugei tiesiog sviete.O gal ,kad mano juodi,o jos sviesus plaukai:hm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarazza: 05 birželio 2009 - 20:22
Manau nesvarbu spalva kokia prisiauginai,bet tikrai neturi matytis kapsulytes,manau kad viskas priklauso nuo meistro kas dare g.gif
Atsakyti
Deja ne viskas nuo meistro priklauso,yra labai svarbu kokie yra jusu paciu plaukuciai,kirpimas,turis ir struktura,uztat nuolatos kartoju kad tai kas tinka pvz.jusu draugei ar tetai visai nereiskia kad tiks ir jums.Kur nuotrauka ideta auksciau,tai tikrai buvo darbo brokas,visai neseniai turejau vel is to pacio salono su lygiai tokia pacia problema mergaite,kuriai irgi bele kaip sudeta viskas buvo ir sruogeles tiesiog sviete,dar ten keletas tokiu klaidu buvo,bet jos neesmines,tik kad nesioti labai jau nepatogu turetu buti,bet per pora valandeliu viska sutvarkem ir viskas buvo gerai,o tas brokas gavosi,kaip as manau,ne del meistres nemoksiskumo,bet del skubejimo.
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2009 05 24, 23:36)
nu nezinau gal toms ir dzin kas nemoka priauginti taip kad nesimatytu doh.gif  man tai nesvarbu zino, nezino kas nors, bet as tikrai nenoriu, kad man matytus tie ziedeliai ar kapsules blink.gif  jau geriau sumokesiu daugiau, bet nueisiu pas profesionala, kuris priaugins taip, kad niekas nepastebes, kad plaukai ne mano thumbup.gif

kalba ejo apie keliu sruogeliu ar ziedeliu islindima, jei susikeli plaukus ar kaip kitaip susisukuoji, o ne apie prasta priauginima
Atsakyti