QUOTE(linuxox @ 2009 05 15, 09:18)
Galvos plovimo bijo visos kurios pirma karta prisiaugina plaukucius,bet ta baime labai greitai isgaruoja.Plauti reiketu stovint po dusu,arba gulint vonioje,bet tikrai turiu tokiu klijenciu kurios nemoka kitaip plauti,kaip tik palenkusios galva i prieki,as sito dalyko vistiek niekada nesuprasiu,man gal koks 90% mano klijenciu bando isaiskinti kad palenkus galva i prieki yra patogu ir greita,bet man taip nesigauna,as lygiai tiek pat laiko sugaistu kaip ir palindusi po dusu,tik palindus po dusu kur kas patogiau,nes nepribega i rankoves vandens
Kaip plauti galva yra aprasyta cia:
http://www.freewebs....ziuranuoiki.htm
pabandziau ir as galva issiplaut palenkus i prieky nes nenorejau visa lyst po dusu. Man tai viskas patogu ir neprisipilu i rankoves vandens, bet taip man pese tas sruogeles ant kuriu priauginta, manau del to kad apatinei, sruogeles ant kurios priauginta, daliai,t.y gaunasi daug maziau plauku nei visai sruogai, tenka didesnis svoris, ir man taip baisoka kad savu daugiau neispestu,nes kai po dusu ar atlosus galva plauni tada visai sruogai tolygiau tas svoris buna.(tikiuosi supras kas nors ka as cia bandziau isaiskint

) nes mano pacios plaukai silpni ir del to as taip jautriai i viska reaguoju, bet siaip del nesiojimo, tai pripratau tvarkytis su jais kaip su savais, ir ismokau jau taip plaut kad isplovus nesusiveltu palaukai ir butu lengva issukuot