Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

QUOTE(Siota @ 2009 05 21, 18:03)
Gal kas pasakytu, ar labai ziedeliai matosi ant plonu plauku? Turiu galvoj, kai gale prasiskleidzia plaukai, pvz. paputus vejui, ar neislenda visi ziedliai taip kaip ant delno?  smile.gif

papūtus vėjui tikrai matosi kapsulytės/žiedukai. Nors nekreipdavau į tai dėmėsio, dabar kai nusiėmiau sruogas supratau koks yra geris, kai negalvoji ar matosi tos kapsulės/žiedukai biggrin.gif
Atsakyti
pritariu thumbup.gif ,ir dar geris kad gali pirstus i galva laisvai susikisti,niekas netrukdo,bet deja man netinka trumpi plaukai,neseniai buvau nusiemusi plaukus korekcijai,kadangi viska pati sau darausi,tai ne viena diena 'be plauku' vaiksciojau malonu tikrai buvo pajausti 'tuscia' galva po 9 men. bet deja veidrodziui visai nepatiko lotuliukas.gif jeigu Dievulis butu idejes man daugiau protelio tai dabar buciau su savo naturaliais ilgais plaukais ir nereiketu prisiauginti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 06 25, 23:07)
pritariu  thumbup.gif ,ir dar geris kad gali pirstus i galva laisvai susikisti,niekas netrukdo,bet deja man netinka trumpi plaukai,neseniai buvau nusiemusi plaukus korekcijai,kadangi viska pati sau darausi,tai ne viena diena 'be plauku' vaiksciojau malonu tikrai buvo pajausti 'tuscia' galva po 9 men. bet deja veidrodziui visai nepatiko  lotuliukas.gif jeigu Dievulis butu idejes man daugiau protelio tai dabar buciau su savo naturaliais ilgais plaukais ir nereiketu prisiauginti  doh.gif

tikrai gera liesti galva kai nieks netrukdo thumbup.gif Mano pačios plaukai paaugo neblogai, tai kai kurie darbe net nepastebejo, kad plaukai sutrumpejo, todėl jokio diskomforto nejauciu ir veidrodžiui visai patinka biggrin.gif
Atsakyti
smagu girdeti smile.gif ,o as savo plaukus nusideginau su dazais,dar yra like nemazai tu negyvu galu,aisku ju apmazejo,bet visus kiek paaugo-nukirpau,ir vis pasoviai prafileruojutai.Dabar jau tie kur prie kaklo tai yra atauge mano geri plaukai,nes anksciau pas mane tokie negyvi buvo,pastoviai susisiause,jie net i virsu sukildavo(kaip blogos rusies priauginami plaukai) tai per tuos paskutinius 9 menesius nieko ir nepailgejo,ir dar po triju menesiu pasikirpsiu,tikiuosi jau bus paskutinis kartas,ir tada pradesiu savuosius auginti,manau per 3-5 metus uzaugs ir manieji iki juosmens mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano draugė prisiaugino kelias sruogas, bet jos taip nenatūraliai atrodo. Ir šiaip esu nusistačius prieš visokias nenaturalybes. Jei jau plaukai tragiški, patariu išgerti vitaminų, kurie stiprina odą, plaukus ir nagus (pati naudojau "Duoavit"), labai padeda, taip pat pasirinkti gerą šampūną, kokį nors balzamą ir kaukę, ir neauginti kasų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 05 15, 09:18)
Galvos plovimo bijo visos kurios pirma karta prisiaugina plaukucius,bet ta baime labai greitai isgaruoja.Plauti reiketu stovint po dusu,arba gulint vonioje,bet tikrai turiu tokiu klijenciu kurios nemoka kitaip plauti,kaip tik palenkusios galva i prieki,as sito dalyko vistiek niekada nesuprasiu,man gal koks 90% mano klijenciu bando isaiskinti kad palenkus galva i prieki yra patogu ir greita,bet man taip nesigauna,as lygiai tiek pat laiko sugaistu kaip ir palindusi po dusu,tik palindus po dusu kur kas patogiau,nes nepribega i rankoves vandens  lotuliukas.gif
Kaip plauti galva yra aprasyta cia: http://www.freewebs....ziuranuoiki.htm

pabandziau ir as galva issiplaut palenkus i prieky nes nenorejau visa lyst po dusu. Man tai viskas patogu ir neprisipilu i rankoves vandens, bet taip man pese tas sruogeles ant kuriu priauginta, manau del to kad apatinei, sruogeles ant kurios priauginta, daliai,t.y gaunasi daug maziau plauku nei visai sruogai, tenka didesnis svoris, ir man taip baisoka kad savu daugiau neispestu,nes kai po dusu ar atlosus galva plauni tada visai sruogai tolygiau tas svoris buna.(tikiuosi supras kas nors ka as cia bandziau isaiskint blush2.gif ) nes mano pacios plaukai silpni ir del to as taip jautriai i viska reaguoju, bet siaip del nesiojimo, tai pripratau tvarkytis su jais kaip su savais, ir ismokau jau taip plaut kad isplovus nesusiveltu palaukai ir butu lengva issukuot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 06 27, 11:56)
Mano draugė prisiaugino kelias sruogas, bet jos taip nenatūraliai atrodo. Ir šiaip esu nusistačius prieš visokias nenaturalybes. Jei jau plaukai tragiški, patariu išgerti vitaminų, kurie stiprina odą, plaukus ir nagus (pati naudojau "Duoavit"), labai padeda, taip pat pasirinkti gerą šampūną, kokį nors balzamą ir kaukę, ir neauginti kasų.  smile.gif

neįsivaizduoju kaip atrodo KELIOS priaugintos sruogos, bet jei profesionaliai priauginti visi plaukai, tai niekas ir neatskirs schmoll.gif O dėl prisiauginimo, tai jau čia kiekvienos asmeninis reikalas. Pati ilgai auginau plaukus, ir sampunus gerus naudojau ir vitaminus ir vistiek nieko gero iš jų nebuvo. Todėl visai nesigailiu, kad beveik metus buvau ilgaplaukė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2009 06 27, 09:56)
Mano draugė prisiaugino kelias sruogas, bet jos taip nenatūraliai atrodo. Ir šiaip esu nusistačius prieš visokias nenaturalybes. Jei jau plaukai tragiški, patariu išgerti vitaminų, kurie stiprina odą, plaukus ir nagus (pati naudojau "Duoavit"), labai padeda, taip pat pasirinkti gerą šampūną, kokį nors balzamą ir kaukę, ir neauginti kasų.  smile.gif

yra toks dalykas kaip genai, kurie nulemia kad turi plonus plaukus is prigimties ir tada nepades nei vitaminai nei sampunai nei balzamai kaip turejai plonus plaukus taip turesi, gi priauginimas ne tik ilgi duoda bet ir daug daugiau turio doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
grazus dalikelis tie ilgi plaukai, aciu paurejau 2metus visokiu vargu ir karstu budu priaugintu (netiko saknis per silpnos isiraudavau net nepajutus per diena po viena... aha aha doh.gif tiko tik tresai thumbup.gif bet daznai reikedavo tvarkytis. tai viena karta tresa ant kasytes prisiuvo o kitus jau klijavom dabar kazkokie NANO plaukai atsirado iskarto paruosti klijavimui be siuliu tik klijuku juostele virsui rolleyes.gif
Papildyta:
idomu ar vyru i sy foruma uzsuka turetu jiems buti keista kaip mechaniskai aprasomi tokie dalykai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos! Rasau su konkreciu prasymu.. Gal kuri nors turi galimybe ir galetu padeti nusipirkti great lenghts sruogeliu is femina bonos ? Del atlygio susitartumeme smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OrintaL @ 2009 07 02, 09:49)
Sveikos! Rasau su konkreciu prasymu.. Gal kuri nors turi galimybe ir galetu padeti nusipirkti great lenghts sruogeliu is femina bonos ? Del atlygio susitartumeme smile.gif

ta prasme? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(visiskai_rami @ 2009 07 02, 16:05)
ta prasme? unsure.gif

Ta prasme, kad femina bona parduoda sruogeles tik kirpejoms, skambinau ir snekejau su vadybininke, o as nekirpeja, todel aiskina, kad parduoti negali.
Atsakyti