Įkraunama...
Įkraunama...

priauginti plaukai (II dalis)

QUOTE(linuxox @ 2009 07 09, 20:03)
Nu zinok visokius variantus pergalvojau,bet galiu tik viena pasakyti-prie grifkos nieko nepriauginsi,be to ji pas tave nemazai ataugusi-liko visai nedaug pakenteti ir bus vel ilga.O kaip tu ja nesioji?Is tikruju galima butu priauginti smulkuciais ziedukais arba mazytem kapsulytem,bet kazin ar verta,o jau nepatoguma tai galiu 100% garantuoti.

Aš kai lankiausi kirpykloj prieš kokius 5 metus ir priauginėjo (na ir išsireiškiau...) man plaukus, vartydama kirpėjams skirtus žurnalus, aišku ne lietuviški jie buvo, mačiau kad ir prie kirpčiukų priaugina plaukus. Ir dar prie pakankamai trumpesnių plaukų, nei čia vienos mamytės nuotraukoj.
Atsakyti
linuxox help.gif help.gif help.gif help.gif help.gif nesioju jau 2,5men plaukus ir tik db pastebejau kad pas mane kur nuo saknu iki tu ziedeliu tokie kultunai susidare, kaip dredai daromi panasiai, dar prie savaite ar dvi nebuvo, o db vos ne kasdien man atrodo kad dar daugiau susivele. ir atskubet nusiimt db kaip tik nenoriu nes kita sav planuojam isvaziuot atostogu, o kaip gi as db be plauku busiu per atostogas doh.gif kaip manai, ar po to nereikes man eziuku kirptis? ar issisukuos? ar buvo tau pasitaike tokiu dalyku? as bijau kad neprisidirbciau iki to kad nebutu kaip britney spears
Atsakyti
as draugei nuemiau plaukus , ji buvo su kapsulem prisiauginusi , sruogos buvo po kokius 7 cm ataugusios, kokia valanda vargau kol nuemiau. bet kirpt nereikejo. po to uzdejau su ziedukais nes zymiai normaliau pakoreguot yra ir plaukam nekenkia tiek:)
Atsakyti
Cia is tikruju ne vieta kalbeti apie tai kada tau pas mane atvykti,ar dar kazkokius grynai su mano paslaugomis susijusius dalykus,nes tai nera mano mokama tema ar pan.kur skelbiu savo paslaugas,paskui dar nubauduos tiek tave tiek ir mane mirksiukas.gif Geriau rasyk ne i foruma o man i maila,siaip reiketu korekcija padaryti,ir gerai butu pries kelione.Korekcijas daryti reiketu mazdaug kas 3 men. tokie kaip pasivelimai virs ziedelio gali susidaryti,dazniausiai issausejusiems plaukams taip buna-nebijok jie lengvai issisukuoja,juk jie neseniai dar tik pasaidare ir plaukai ne 10cm atauge smile.gif tik jeigu netvarkysi tai paskui tarpusavyje sukibs susidarys koltunas ,o kad staiga atsirado tai irgi zinok normalu,va taip plaukai pasako kad nori korekcijos smile.gif
Parasyk ar pasuk man,susitarsim kazkaip del korekcijos,siaip dabar pas mane labai labai daug darbo,vietu visai neturiu,bet kazka sumastysim
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linuxox: 15 liepos 2009 - 21:02
QUOTE(linuxox @ 2009 07 15, 21:59)
Cia is tikruju ne vieta kalbeti apie tai kada tau pas mane atvykti,ar dar kazkokius grynai su mano paslaugomis susijusius dalykus,nes tai nera mano mokama tema ar pan.kur skelbiu savo paslaugas,paskui dar nubauduos tiek tave tiek ir mane  mirksiukas.gif Geriau rasyk ne i foruma o man i maila,siaip reiketu korekcija padaryti,ir gerai butu pries kelione.Korekcijas daryti reiketu mazdaug kas 3 men. tokie kaip pasivelimai virs ziedelio gali susidaryti,dazniausiai issausejusiems plaukams taip buna-nebijok jie lengvai issisukuoja,juk jie neseniai dar tik pasaidare ir plaukai ne 10cm atauge smile.gif tik jeigu netvarkysi tai paskui tarpusavyje sukibs susidarys koltunas ,o kad staiga atsirado tai irgi zinok normalu,va taip plaukai pasako kad nori korekcijos smile.gif
Parasyk ar pasuk man,susitarsim kazkaip del korekcijos,siaip dabar pas mane labai labai daug darbo,vietu visai neturiu,bet kazka sumastysim

sorry, nepagalvojau, nes parasiau kaip ir klausima, susijusi su plauku priauginimu, kad taip atsitiko ir ka daryt, ar kuo greiciau tvarkyt, ar galiu palaukt ir po atostogu ramia galva susitvarkyt, nes kaip ir rasiau kad bijau jog nereiktu visai trumpai kirptis kaip susivele.. unsure.gif
Atsakyti
Jeigu susivele-laukti nera ko,jie patys savaime neissisuokuos,reikia tose vietose nuimti sruogeles-issukuoti plaukucius ir atgal sudeti.Jei gerai prisimenu tai tu pries priauginima chemiskai plaukus tiesinai,plaukuciai gerokai pasauseje ir pazeisti yra,delsti ir laukti kazko nepatraciau.Saunuole kad laiku pastebejai,mes tave sutvarkysim ir i atostogas-paleisim dar grazesne mirksiukas.gif
Atsakyti
sioj nuorodoj matosi kaip priauginti plaukai matos ant labai plonu plauku... ir beje pas ja ir kirpciukai is priaugintu plauku padaryta, bent jau kiek maciau nuotraukose daug kur kapsulytes matos
http://www.boston.co...-400a061107.jpg
Atsakyti
sveikos merginos, 4u.gif
noriu prisiauginti plaukucius, bet truksta rekomendaciju, norisi pakliuti pas tikrai gera meistre, nes mano plaukai gana ilgi, iki liemenuko uzsegimo, labai iskarpyti, sviesus ir plonyciai.
gal kuri ka pasiulys, o gal kuri meistre atsilieps.
veiksmas vilniuje.
lauksiu A.Z.
Atsakyti
Sveikos ax.gif galvoju apie plauku priauginima, taciau noreciau pasidometi ar kas turite prisiaugine ir darote namines kaukes ant ju, arba tepate aliejumi? rolleyes.gif
Atsakyti
seip kaukes balzamus ir aliejukus tepdavau tik ant galiuku:) kiekviena diena pirstais prabraukdavau prie saknu taip maziau veldavosi:)
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2009 07 29, 17:01)
Sveikos  ax.gif  galvoju apie plauku priauginima, taciau noreciau pasidometi ar kas turite prisiaugine ir darote namines kaukes ant ju, arba tepate aliejumi?  rolleyes.gif

bandziau as darytis naminiu kaukiu,ant priaugintu plauku,su kiausiniu medum ir alyvuogiu aliejumi-visiska nesamone doh.gif jokio gero poveikio,geriausios kaukes yra vistik pirktines ir profesionalios smile.gif nepakeiciami yra aliejukai,bet tik zinoma ne valgomieji aliejai,o butent plaukams skirti
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2009 07 30, 14:13)
bandziau as darytis naminiu kaukiu,ant priaugintu plauku,su kiausiniu medum ir alyvuogiu aliejumi-visiska nesamone  doh.gif  jokio gero poveikio,geriausios kaukes yra vistik pirktines ir profesionalios smile.gif nepakeiciami yra aliejukai,bet tik zinoma ne valgomieji aliejai,o butent plaukams skirti

O tai kaip tada savus galiukus priziureti? unsure.gif nes man galiuku bukle kazkiek pagereja tik nuo naturaliu alieju. O tepant pirktines kaukes, tai efektas trumpalaikis. Buvau prisiauginus pries metus, bet kad baisiai naturalus plaukai nusiuro g.gif
Atsakyti