Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokytojaujančių lituanisčių draugija

QUOTE(Klim @ 2008 10 05, 20:06)
Čia aš ta "kažkuri"  4u.gif Skambinau prieš porą  dienų savo buvusiai vadovei, paplepėjom. Pasikeitė padėtis, bet deja, ne į gera. Neįtikėtina, bet atlyginimus dar labiau sugebėjo sumažinti  unsure.gif .

Žiauru cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Klim @ 2008 10 05, 20:06)
Čia aš ta "kažkuri"  4u.gif Skambinau prieš porą  dienų savo buvusiai vadovei, paplepėjom. Pasikeitė padėtis, bet deja, ne į gera. Neįtikėtina, bet atlyginimus dar labiau sugebėjo sumažinti  unsure.gif .

Klim, sužinos tavo buvusi darbdavė, kokią čia antireklamą darai, paskambins tau ir tada dar ne taip paplepėsit... mirksiukas.gif
Aišku, gerai, kad paleidai į eterį tokią naudingą info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#vėja# @ 2008 10 06, 12:07)
Klim, sužinos tavo buvusi darbdavė, kokią čia antireklamą darai, paskambins tau ir tada dar ne taip paplepėsit...  mirksiukas.gif 
Aišku, gerai, kad paleidai į eterį tokią naudingą info  4u.gif

Mano buvusi darbdavė - valstybė (institutas - biudžetinė įstaiga) - tegu žino tongue.gif . O vedėja... ji ir pati tą dalyką viešina, ir pakeisti ničnieko negali. Tebedirba ten, nes... daug yra priežasčių, dėl kurių neišeina, bet neatsistebi biudžetinių lėšų skirstytojų žiaurumu.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 10 03, 15:54)
Pagal rekomendaciją - "Vusterio" padažas smile.gif

"Rygos" šprotai smile.gif

Ačiū, Sophi 4u.gif
Atsakyti
VII tarptautinė dailės paroda... tarptautinė juk mažoji raidė g.gif
Atsakyti
QUOTE(AŠA @ 2008 10 07, 13:05)
VII tarptautinė dailės paroda... tarptautinė juk mažoji raidė g.gif

Atrodytų, kad taip unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,
Netyčia pamačiau šią temą. Ar priimate naujas nares į savo būrį? Esu lituanistė, bet mokytojauti teko tik per praktiką mokykloje. Šiuo metu mėgaujuosi (kartais atrodo ir kitaip blush2.gif ) vaiko priežiūros atostogomis. Po jų planuoju grįžti į darbą, esu vienos iš aukštųjų mokyklų dėstytoja. Daug kalbate apie redagavimą. Jeigu pasitaiko, redaguoju ir aš. Tai tiek...
Atsakyti
QUOTE(nrimto @ 2008 10 07, 14:01)
Sveikos,
Netyčia pamačiau šią temą. Ar priimate naujas nares į savo būrį? Esu lituanistė, bet mokytojauti teko tik per praktiką mokykloje. Šiuo metu mėgaujuosi (kartais atrodo ir kitaip blush2.gif ) vaiko priežiūros atostogomis. Po jų planuoju grįžti į darbą, esu vienos iš aukštųjų mokyklų dėstytoja. Daug kalbate apie redagavimą. Jeigu pasitaiko, redaguoju ir aš. Tai tiek...

Malonu susipažinti 4u.gif
Atsakyti
man vėl klausinėjimo banga biggrin.gif
kol kas dėl grožio, pvz., "Jonson" sukūrė naują linija "Just For You", kuri... "Jonson" "Just For You" yra...
klausimas dėl grožio - negražu man dvejos kabutės šalia, jei aš Jonson rašyčiau ne kabutėse, o kitu šriftu? Jaučiu, padaryčiau dar didesnę košę doh.gif
ir gal kas žinote kaip taisyklingai Amazonės Guarana? Amazonės gvaraninė paulinija g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 07 spalio 2008 - 15:52
QUOTE(nrimto @ 2008 10 07, 15:01)
Sveikos,
Netyčia pamačiau šią temą. Ar priimate naujas nares į savo būrį?

Žinoma, kad taip smile.gif Labutis 4u.gif

QUOTE(AŠA @ 2008 10 07, 16:18)
man vėl klausinėjimo banga biggrin.gif
kol kas dėl grožio, pvz., "Jonson" sukūrė naują linija "Just For You", kuri... "Jonson" "Just For You" yra...
klausimas dėl grožio - negražu man dvejos kabutės šalia, jei aš Jonson rašyčiau ne kabutėse, o kitu šriftu? Jaučiu, padaryčiau dar didesnę košę doh.gif

Manau, kad padarytum labai gerai mirksiukas.gif
ir gal kas žinote kaip taisyklingai Amazonės Guarana? Amazonės gvaraninė paulinija g.gif

Jei augalo rūšis, tai tiesiog gvaraninė paulinija.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2008 10 07, 18:35)
Manau, kad padarytum labai gerai mirksiukas.gif

Jei augalo rūšis, tai tiesiog gvaraninė paulinija.

tikrai gerai padaryčiau bigsmile.gif ačiū 4u.gif negaliu patikėt, kad kažką protingo sugalvojau cool.gif
ten veikliosios medžiagos surašytos, cituoju: Amazonės Guarana, augalas Emblika officinalis iš Indijos, Rooibos arbata iš Afrikos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AŠA: 07 spalio 2008 - 18:49
QUOTE(AŠA @ 2008 10 07, 19:46)
tikrai gerai padaryčiau bigsmile.gif ačiū  4u.gif negaliu patikėt, kad kažką protingo sugalvojau cool.gif

Iš kur tokia prasta nuomonė apie save mirksiukas.gif
Amazonės Guarana

Gvaraninė paulinija.
Emblika officinalis iš Indijos

Agrastinis lapainis.
Rooibos arbata iš Afrikos unsure.gif

Siauralapių raibsteglių arbata.
Atsakyti