QUOTE(Vitalija @ 2008 10 27, 11:32)
Ačiū
Techniniu požiūriu sukurtas ant Golf bazės, Sciroco... Vok. Auf dem technischen Konzept des Golf basierend...
Kitoje vietoje jau Golf bazėje sukurto sedano... Vok. auf Golf-Basis.
Passat bazėje sukurto sedano. Vok. auf Passat-Basis.
Vyrukai sako, kad čia turimas omenyje pats pagrindas, karkasas, bet man vis tiek kažkaip nepatikimai atrodo, ypač vietininkas

Techniniu požiūriu sukurtas ant Golf bazės, Sciroco... Vok. Auf dem technischen Konzept des Golf basierend...
Kitoje vietoje jau Golf bazėje sukurto sedano... Vok. auf Golf-Basis.
Passat bazėje sukurto sedano. Vok. auf Passat-Basis.
Vyrukai sako, kad čia turimas omenyje pats pagrindas, karkasas, bet man vis tiek kažkaip nepatikimai atrodo, ypač vietininkas

Apie automobilius nieko nenusimanau, bet sakyčiau Golf pagrindu

Išmetamosios dujos, bet jei sumažinti automobilių išmetamų dujų emisiją, <...>, tai įvardžiuotinės formos tikrai nereikia, ar ne?
Reikia įv. formos - čia terminas.
Plastmasės gamykla, o ne plastmasių gamykla? Randu, kad keičiama ir plastikas, plastmasė daugiau šnek. Vok. Kunststoffabrik.
Plastiko gamykla.
Jei vartojami autentiški vietovardžiai, ar rišliame tekste New Jersey valstijoje vis tiek nereikėtų galūnės? Gal jau nusišneku

Manau, kad čia apskritai reikėtų adaptuoti - Naujojo Džersio valstijoje

Pradėjo surinkinėti. Ar gerai tas daugkartinis veiksmas? Nerandu staigiai, kur apie tai rašoma...
Negerai - DKK.
Dgs. pardavimai keičiama į vns. ne tik pareigų pavadinimuose, ar ne?
Taip.
Papildyta:
QUOTE(miegelis @ 2008 10 27, 12:30)
Merginos, o proto ribose kas per pasakymas, greičiausiai koks šnekamasis? Kainuoja proto ribose? Nors jei protinga kaina nėra klaida, anot vlkk, tai gal galiu ir proto ribas palikt straipsnyje???
Žargonas čia

Papildyta:
QUOTE(miegelis @ 2008 10 27, 13:17)
Dėkui, pataisiau gera kaina. Aš mėgstu kartais pasikapstyti, kad nepritaisyčiau be reikalo, bet vat vargas, kad kartais neišmanau, kur kapstytis...
Geros kainos reikšmė - didelė kaina

Papildyta:
QUOTE(AŠA @ 2008 10 27, 13:29)
gaminama dezodorantų, šampūnų, losjonų, tualetinių vandenų, odekolonų... pastaruosiuose dviejuose man norėtųsi vns.