QUOTE(Dirsė @ 2008 06 17, 14:58)

žinoma tie kurie vaikų neturi irgi nori dalyvauti konkursose juk daug kas fotografuoja, kad ir gamtą o supermamoj visada akcentuojami yra vaikai aš suprantu forumas yra skirtas mamoms, bet yra ir tokių kurios neturi vaikučiu, yra galu gale ir tėvelių

manau daug nepaliestų, įdomių temų dar yra
QUOTE(Dirsė @ 2008 06 17, 15:14)
tegu ne visada, bet dažniausiai.... peržiūrėjus konkursų temas tai matosi, kad beveik nėra tokių kur nebūtų vaiko nuotraukos
Gerbiamosios, bet taigi cia SUPERMAMOS forumas... Interneto klubas TEVAMS... Kas cia nuostabaus, kad didziausias demesys vaikams ir seimai?
Beje, yra milijonai forumu (autobanginiu, zveju, saltkalviu-melioruotoju, mezgeju, sunu myletoju, kaciu prieglaudu gerbeju, jaunuju/senuju gelininku ir t.t. ir t.t.).. Kiekvienam pagal poreikius ir temas
QUOTE(Erszebeth @ 2008 06 17, 16:25)
Eikit kakon
Nu ne linzės žalumo, bet žalia. Ji YRA žalia
Ot už nekokybę ir neskoningumą tavo šunis daba žiurkės sugrauš
Taip nėra, nes to vaiko veidukas parodytas jau daugiau nei 10-tyje fotokonkursų.
Mintis buvo tokia, kaip ir aprašiau prieš tai. Tik su dar rimtesne priešistore. Nuotrauka daryta pirmos komunijos dieną. Ryte taip lijo, kad netgi galvojom iš viso pasiskambinti vadovei ir paprašyti leisti eiti kitą savaitę, su kita grupe. Bet vaikas paprašė, kad nebelytų... jos dieną... Ir nebelijo, kol po pietų nuvargę grįžom po pasivaikščiojomo Belmonte.
Apkarpyti nuotrauką norėjosi būtent taip - paliekant platų, didesnį už kadre esantį žmogų gamtos vaizdą ir akį su visu tyrumu, vienove su pasauliu ir gamta, žvelgiančią su rimtimi, šventumo akivaizdoje. Jeigu būtų neapkarpyta - būtų tiesiog nuotrauka miškelio fone. Kaip ši:
O dabar prašau moderatorių pašalinti mano nuotrauką.
Tiesa pasakius toks kadravimas nervino ir nesinorejo ilgai ziureti i nuotrauka. Gal todel jokios minties joje nemaciau. Cia tik mano nuomone, ir tikriausiai 100 % klaidinga.
Jei nebutu tos egles, o tik zalias fonas... Gal tada. Arba jei akis butu "gyvesne" (su atspindziu) ir nufotografuota is arciau..
Beje, nuotrauka man nebuvo kicine ar neskoninga.... Pasiziurejus sitam konkurse geresniu "perliuku" galima atrasti. Bet Grozio supratimas toks jau dalykas
Anyway, nesuprantu tokio "jautrumo" preizasties.. Kam reikejo isimti nuotrauka? Vien del kritikos?
Su kojom nuotrauka... Mintis gera - nuotrauka man ne