Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia, žalia kur dairais!

O man ši kol kas labiausiai "kabina" user posted image išsiskiria iš visos gausybės foto net ir neišdidinus ax.gif vientisas fonas, jokių margumynų, o berniukas tik sukuria savotišką idilę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 06 17, 19:55)
Man irgi painiava su tuo "asmenine" g.gif  biggrin.gif  Jeigu as fotografavau drauges dukra, nuotrauka mano darbas, bet mergaite ne mano- tai galima, ar ne tokia foto deti? g.gif

ot ir nežinau unsure.gif

o kaip jums atrodo?
čia tik parodau ką radau.

nepatikrinsiu gi kieno vaikai kurioj foto.
na kaip ką eina atrinkti, kad per profilį matosi vaikai, vardai.
o yra, kad ir nerasi nieko doh.gif
Atsakyti
aš asmenine vadinčiau nuotrauką, darytą to asmens, kuris ją siunčia, nors ir tai turbūt ne visada einas patikrint, kaip kad ir ar vaikas savas ar svetimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 17, 20:04)
aš asmenine vadinčiau nuotrauką, darytą to asmens, kuris ją siunčia, nors ir tai turbūt ne visada einas patikrint, kaip kad ir ar vaikas savas ar svetimas g.gif

Tuomet iš karto atkristų visos nuotraukos, kuriose užfiksuotos pačios forumietės - reta kuri fotografuoja pati save biggrin.gif Nebebūtų studijinių nuotraukų, nebent dalyvė įrodytų, kad ji pati yra tos studijos fotografė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2008 06 17, 19:34)
Elina, čia iš taisyklių temos:
ne. esame sutarę, kad dalyvaujame konkursuose su savo asmeninėmis foto, arba savo vaikų foto. O draugei galima pasiūlyti pačiai užsiregistruoti forume ir sudalyvauti konkurse  mirksiukas.gif (Aurėjos atsakymas)

Nesutinku schmoll.gif . Apskritai, draugės valtyje negalėjo savęs nufotkinti, vadinasi nuotraukos autorystė- ne jų. Arba kažkuri draugė- svetimas žmogus. O mano nuotrauka- mano autorystės, o vaikai- mano krikštavaikiai
Taigi- nuotrauka- mano, vaikai- taip pat 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 17 birželio 2008 - 19:15
QUOTE(Rustė @ 2008 06 17, 20:01)
o kaip jums atrodo?

aš tiesiog prisimenu, kai ne kartą buvo neleista dėti nuotraukos su ne savo vaiku. Ir niekas neklausinėjo kas fotografavo. Todėl suprantu, kad čia ne apie autorystę.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 06 17, 20:14)
Nesutinku schmoll.gif . Apskritai, draugės negalėjo savęs nufotkinti, vadinasi nuotraukos autorystė- ne jų. Arba kažkuri draugė- svetimas žmogus. O mano nuotrauka- mano autorystės, o vaikai- mano krikštavaikiai
Taigi- nuotrauka- mano, vaikai- taip pat 4u.gif

Elina, anksciau Aureja buvo sakius, kad cia dalyvauja nariai su savo seimom, o ne fotografai su savo darbais. Todel ne autoryste cia "groja", bet nuotraukose tavo seimos nariai. unsure.gif
Atsakyti
Superinė wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 17 birželio 2008 - 19:17
"asmeninis" pagal dabartinės lietuvių kalbos žodyną:
priklausantis asmeniui, susijęs su asmeniu
vadinas gali būti ir daryta asmens, ir vaizduojanti asmenį ar su juo susijusius asmenis, kad ir krikštavaikius, va bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amos @ 2008 06 17, 19:56)
O man ši kol kas labiausiai "kabina" user posted image išsiskiria iš visos gausybės foto net ir neišdidinus  ax.gif  vientisas fonas, jokių margumynų, o berniukas tik sukuria savotišką idilę  wub.gif

Labai jau liūdna, apie dairymąsi nėra nė kalbos, taip pat apie džiaugsmingą žalumą smile.gif

QUOTE(________ @ 2008 06 17, 20:15)
aš tiesiog prisimenu, kai ne kartą buvo neleista dėti nuotraukos su ne savo vaiku. Ir niekas neklausinėjo kas fotografavo. Todėl suprantu, kad čia ne apie autorystę.

Pažiūrėkit kiek yra nuotraukų su draugėmis, draugais, draugučiais. Nesutikčiau su taisykle fotkinti tik savo vaiką. Jei fotografijos autorystė tavo, tokią foto turi būt galima dėti vertinimui. Juk vertiname ne vaiką nuotraukoje, o nuotrauką visumoje
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 17, 20:17)
"asmeninis" pagal dabartinės lietuvių kalbos žodyną:
priklausantis asmeniui, susijęs su asmeniu
vadinas gali būti ir daryta asmens, ir vaizduojanti asmenį ar su juo susijusius asmenis, kad ir krikštavaikius, va bigsmile.gif

pagal žodyną gal ir gali, bet pagal ankstesnį administracijos užmanymą spėju nelabai. Ten kiek suprantu asmeninė nereiškia autorystės, o tai kas ten vaizduojama - t.y. jūsų pačių asmuo.

tarkim čia 14 žinutė, paskui 29, 39-41 - gal kam bus aiškiau
http://www.supermama...?...21784&st=12
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ________: 17 birželio 2008 - 19:25
QUOTE(Elina @ 2008 06 17, 20:18)
Labai jau liūdna, apie dairymąsi nėra nė kalbos, taip pat apie džiaugsmingą žalumą smile.gif

tai nereikia tau dairytis, ziuri ir matai nedziaugsminga zaluma, bet zaluma visur wink.gif

Atsakyti